ljubljana -> RE: Sončki januarčic 08 - 6.del (9.12.2009 9:06:20)
|
jancacu, dobrodošla in ne obremenjuj se s tem če prej nisi sodelovala. Za čvek ni nikoli prekmalu ali prepozno, se pač pridružiš ko imaš čas, jaz ima obdobja, ko bi kar naprej čvekala in spet drugič takšna, ko se mi ne da pisat in samo berem, včasih je pa takšna norišnica, ko nimam nič časain še otroke komaj zrihtam in padem v posteljo. Ja, pa pozdravljene z moje strani, po dolgem času. Imam staro klasično gripo, je vročina minila po enem dnevu, bolečine po telesu (s pomočjo lekadola) tudi, le občutljiva pluča so ostala. Sedaj se pa pazim, ne grem nikamor in počivam, da ne bo kakšnega bronhitisa ali plučnjice. Sem šla včeraj na pregled k zdravnici in sem imela v zdravstvenem domu na obrazu masko, pa sem se prav butasto počutila, ker so vsi vame gledali kot v kakšno čudo. Sem pa prepričana, da je bilo ša kar nekaj bolnih in prehlajenih pa si niso nataknili maske. Martin je tudi zbolel samo nima gripe ampak trebušno virozo. Jakobov rojstni dan bomo praznovali v domačem krogu, brez sorodnikov, da ne bomo koga nalezli. Kako beži čas, Jakob bo star 2 leti, še pred krtkim je bil mala štručka, ampak se tega ne spomnim ravno dobro, se nam preveč dogaja.
|
|
|
|