vaney -> RE: Sončki januarčic 08 - 6.del (29.6.2009 21:11:11)
|
sani, super poteza, da si zdaj "naša" (blonda[sm=jezicek.gif]) glede darila vzgojiteljici-nič ni nujno, daleč od tega, vendar je pa vsaka vesela pozornosti[sm=smiley1.gif] Mene so npr. starši letos res zelo lepo presenetili na zaključku, sem ostala kar brez besed[sm=smiley1.gif] vsi skupaj so zbrali denar in nama s pomočnico dali vsaki rumeno kratko telirano majico, spredaj natisnjeno ime skupine in šolsko leto, zadaj natisnjeno skupinsko fotografijo z vsemi imeni in priimki otrok, zraven pa vsaki ogrlico iz VDC-ja (varstveno delovni center), čestitko z logotipom skupine, notri napisana zahvala in narisan šopek z imeni otrok, zraven pa še krasno aranžirana vrtnica[sm=smiley1.gif] Res krasno darilo...pa sploh ni to nujno, nekateri starši kupujejo posamezno malenkosti, svečke, kavo, čokolado, nekateri vsi skupaj, drugi spet nič-vse pa je ok, itak delamo zaradi otrok, ne zaradi darila[sm=smiley1.gif] Kljub darilu mi je še vseeno največ pomenil stavek staršev;upam, da bosta tudi drugo leto ostali z našimi otroki, saj tako najbolj veš, da so otroci in starši zadovoljni, da se dobro počutijo...to pa je, vsaj meni, glavno. Je pa res, da sem potem dobila še večjo voljo, da sva tudi midve otrokom podarili darilo za konec leta, in sicer vsakemu sva zrihtali DVD z okrog 550 fotkami skozi celo leto, naredili "zloženko" in na prvo zunanjo stran napisali zahvalo za čudovito leto, na notranjo pa sem dala razvit posamezno fotografijo vsakega otroka in vsak je naredil odtis roke, pa sva to nalepili. Naredili sva še rožice iz gipsa, pobarvali in vse skupaj aranžirali, tako da je vsak dobil ob odhodu domov darilo in vsi so bili resnično zadovoljni....hočem povedat, da so to sicer malenkosti, ki pa pripomorejo k obojestranskemu zadovoljstvu[sm=smiley1.gif] Tako da...ti kar nesi kavico, če hočeš, drugače pa kakšna lepa beseda in bosta zelo veseli[sm=smiley1.gif] No, vidiš, ko si me dobila na mojem področju, zdaj sem ti pa napisala cel roman[sm=jezicek.gif] saj ne bom več[sm=smiley9.gif] lahko noč in lepo spite[sm=9nebesa.gif]
|
|
|
|