Perlica76 -> RE: November2009 (8.3.2009 18:06:18)
|
Ekola,da se še jaz pridružim vsem novemberčicam!! Po mojem izračunu imam PDP 2.11.(ZM 26.1.).Zdaj čakam na prvi pregled(24.3.,..........kje je še to....).Sem namreč zelo nestrpna in v strahu...bojim se,da bi bilo spet kaj narobe(prva nosečnost-prazna vrečka,SS v 10.tednu in potem abrazuja). Me pa boli v sp. delu trebuha,oz. je to topa bolečina,al neka napetost,podoben občutek kot pred in med M. Ful me boli križ,včasih mislim,da bo kar počil in mi je od teh bolečin kar slabo(na srečo to ne traja cel dan!),lulanje itak-nasploh veliko pijem zaradi pogostih uroinfektov,zdaj pa pijem še več in še več lulam..Včeraj pa sem imela en noro čuden čustven izliv-najprej sem se smejala kot nora neki fori od mojga,potem pa v jok!!!!Kar samo od sebe se je iz smeha preobrnilo v solze,brez kakega razloga(razen verjetno hormonskega). Danes pa se mi je malo vrtelo,imela sem občutek kot kadar imam povišano TT,pa sem si zmerla in imam 37°C.Sem pa brala malo po netu,da je značilna v nosečnosti povišana TT.Jaz pa povišano itak čutim že ko je 36,9°C. Na,pa sem se kar malo razpisala! Bodite fajn,uživajte,razvajajte se in pazite nase!!! Pa-pa in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] vsem!!!
|
|
|
|