juniorka -> RE: November2009 (26.8.2009 14:13:11)
|
Pozdravcek! Se na hitro javim. Se presenetljivo dobro pocutim, glede na to, da s sestro dost okoli hodiva, po trgovinah vecinoma, hehe. Pa spim bolj malo, ker nasega dvoletnika neki daje, pa se zbuja ponoci... Sem malo prebrala na hitro, pa vidim, da ste pridne z nakupovanjem. Tudi jaz imam ze vecinoma vse cunje za zacetek, Mi je sis prnesla ene 10 bodyjev, mal mesane cifre, ker ce ti jih zmanjka, lahk zasilno tudi vecjega gor das[sm=smiley36.gif] znajti se je treba. Pol imam 3 pizamice, ki bodo v uporabi tud cez dan za cez body, take s stopali in dolgi rokavi, pa nogavicke, ce bo pa hladneje, pa pajkice cez al pa trenerko. Majo tolk lusnih stvari tu, da o cenah ne govorim... trenerke iz plisa za 4 funte, 3 pizame za 3.5f, ... pa pajac s kapuco in rokavicami za 6f. Ni un ta debel, ker za v avto jaz otroka nikoli ne oblecem v bundo, je tudi sama nimam, raje 5 min prej pogrejem, za v vozicek pa raje odejico cez oziroma v vreco, un pajac pa rabis samo, ce otroka nosis zunaj, oziroma hocem povedat, da to pride pol v postev, ko ze hodijo! Tosama- naj samo omenim, da se je veckrat blj splacalo njihove izdelke v drugih trgovinah kupit, sploh k so vedno kake akcije... tam so ful dragi( info od 2let[sm=jezicek.gif]), pa tetra plenice so mi ble boljse iz rutarja, bolj so vpile. Mako majcke sem prvic mela ene 3, sem ji uporabla na vrh bodyja, ko sem oblekla malega v pajac brez rokavov al pa hlacke. Scipalnik za nohte je res zakon, je tko narjen, da ne mores uscipnit otroka, ne pozabit na krtaco in glavnik- za temenice, ce ne bo las [sm=smiley36.gif], termometr za v vodo je ok, pa usesne palcke so fajn za ciscenje popka- navadne.To je na hitro neki nasvetov, kar se spomnim trenutno. Danes sem sla po anti-d, sicer bo jutri ze 30 tednov, ampak so rekli, da ni tako pomembno, da je ok... Tukaj pa dajo injekcijo v zadnji del rame in sem si mogla roko izbrat[sm=smiley1.gif], pa 5x me je vprasala, ce sem si prebrala kaj in zakaj, pa da je injekcija krvni produkt, narjeno iz plazme iz krvi drugih ljudi in ce je ok, da to dobim... se res pozna, da imajo tu stike z ljudmi z razlicnimi religijami... Grem zdaj kuhat, danes je relax day, ker obcaso dezuje in je 15 st. zunaj, tako da bomo kr doma, al bo pa ikea padla, ker bo treba po postlo pocasi... se 2 meseca in 1 teden imam do pdp, groza, kako gre cas! no, saj spat ne bi bil problem, edino avto sedez mormo zrihtat, bomo maxi cosi seveda spet vzeli, sem prvega podarila, je bil v Avstriji samo 40 evrov pred 2 leti, v eni mali trgovini na Dunaju je moj nabavil, pa posteljnino tudi smesno poceni. a ja, pralne plenice- sem med lenimi ja, priznam. Ceprav pa imam kolegico, ki jih je uporabljala, ampak sam par mesecev, pol je pa cela razocarana presla na 1x uporabo, ker je rekla, da se mala ni mogla nic obracat... Pa o handlingu otroka si lahk kaj preberete, je ful lazje otroka nosit, dvignit, previt, ce ves, kako ga pravilno prjet- meni so sicer pokazali, ker sva morala takoj na nevrofizioterapijo hodit. Pridne bodite punce, bom drugic ktero bolj komentirala.[sm=rozica.gif]
|
|
|
|