tassika -> RE: November2009 (9.4.2009 8:12:03)
|
OK da začnem po vrsti. Lupinica, SS sem imela v 10 tednu, toliko sem bila noseča, plodek naj bi pa umrl nekje med 8 in 9 tednom, tako so mi rekli glede na velikost ploda. Jemčeva je rekla, da je to kao missed a. oz zamujeni splav, ko telo še ne dojame oz noče spravit ploda vn, in se vse skupaj začne pozno, zaradi tega lahko včasih pride tudi do vnetja, ampak pri meni se je prej pojavila manjša krvavitev in so pravi čas ugotovili. In iz tega razloga sem zdaj naročena na pregled v 9 tednu, da preveri stanje. Ampak more bit vse ok, ker zdaj pa že preveč ljudi ve. Ne vem kako me preberejo, zdanjič mi je ratalo skrit, zdaj pa v službi pol jih ve, pol pa sumi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Tante to tuniko mi je šla kupit ena kolegica iz Žalca v nkd trgovino, je baje tudi v Celju in MB, v LJ je pa še ni. Ena je včeraj pisala, da jih je kupila v KIK-u ta trgovina pa je v Mengšu nad Tuš trgovino. ME pa čudi, da jih nikjer ne dobiš, ker so tolk moderne. Več pa potem, zdaj moram nekaj nujno nardit
|
|
|
|