|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
27.3.2009 11:00:50   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Jaz ne, se pa trudim, da zjutraj pojem mlečni zajtrk, upam, da je to dovolj, ker res nisem nek ljubitelj mleka in jogurtov, obožujem pa sireuser posted image

mah...boma mogle......je rekla zdravnica da vsaj 1000 mg na dan....

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 826
27.3.2009 11:15:57   
mariee
A kaj komaj čakate na vikend?? Jaz že prav odštevam ure. Potem pa domov in spaaatuser posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna povezava do sporočila: 827
27.3.2009 11:18:51   
sasika
Samo ponoči še pije po flaški. Sicer je pa zadnje čase res malo bolje. Spi vso noč ali pa se zbudi enkrat. To je že napredek. Je čez dan ful aktivna in potem tudi bolje spi in zaspi. Ni pa nikoli, niti kod dojenček veliko spala, vedno so bili problemi okrog tega spanja. Me je čisto izčrpalo. Sem pa sedaj velika optimistka in si mislim, da je v drugo lahko samo bolje.  Glede spanja, se mi zdi, sem izkusila čisto vse ali blizu vsega. user posted image  

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna povezava do sporočila: 828
27.3.2009 11:31:00   
pocahontas
Se pravi, da sem potem zdaj jaz na vrsti, da bomo v drugo imeli probleme s spanjemuser posted image . Saj je verjetno res težko, da dobimo še enga tako pridnega otroka, kljub nekaterim prebliskom kot je ta.

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 829
27.3.2009 11:49:14   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

A kaj komaj čakate na vikend?? Jaz že prav odštevam ure. Potem pa domov in spaaatuser posted image

Itak, sem šla na malco pa je bila bljak, ampak vseeno dovolj, da sem zdaj čisto zaspanauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 830
27.3.2009 11:57:05   
*I.am.happy*

Jest pa dons probava skoz neki grizljat in deluje. Mi je precej manj slabo. Zdej sem si pa korenčka lepo oprala dobr postrgala lupinco in glodam k zajcuser posted image Sploh sem pa sam še urco tukaj, pol pa vikend in spanjeeeeeuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 831
27.3.2009 12:00:46   
pikica 28
Pozdrvljene nosečke,user posted image

jaz sem pa danes spet tako boga, že cel dopoldan bruhamuser posted image user posted image  sem čisto hin.....

Me od bruhanja že vse boli....lačna pa sem, am takoj ko kaj pojem, sem čez čas na wcju.....

< Sporočilo je popravil pikica 28 -- 27.3.2009 12:01:25 >

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 832
27.3.2009 12:04:26   
pikica 28
IZVIRNO SPOROČILO: water lily

Spet izcedekuser posted image
Prej je bila sluz, z mal rjavga not, zdej je pa čist temno rjavuser posted image
Mene bodo živci pokopaliuser posted image

water lily, pokliči svojega G in mu razloži kako in kaj je....tudi jaz sem imela izcedke in sedaj moram nujno počivati in jesti hormonske tablete.....nobenega fizičnega in psihičnega napora....

drži se...vse bo ok....

< Sporočilo je popravil pikica 28 -- 27.3.2009 12:05:01 >

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 833
27.3.2009 12:10:48   
rožica13
Ojla, jaz sem zdajle povedala novico prijateljici in je pol ure govorila ojoj user posted image . Je rekla da kar ne more dojet in da je ful vesela!! Čez vidend pride pa ati domov in me čaka zgodba jovo na novouser posted image .

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 834
27.3.2009 12:26:48   
mariee
To nas še vse čaka.... jooooj, me že kar skrbiuser posted image

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 835
27.3.2009 12:52:52   
mariee
IZVIRNO SPOROČILO: rožica13

Ojla, jaz sem zdajle povedala novico prijateljici in je pol ure govorila ojoj user posted image . Je rekla da kar ne more dojet in da je ful vesela!! Čez vidend pride pa ati domov in me čaka zgodba jovo na novouser posted image .

Moje prijatelje in prijateljice bo pomoje kapuser posted image  ne vem, če kaj pričakujejo, ampak bom verjetno počakala do nuhalne in potem povedala

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 836
27.3.2009 12:56:33   
murkica
Jst tudi komaj čakam ponedeljek, da povem domačim novico!!! Tok se že veselim, da vam sploh ne znam povedat. To bo pri obeh družinah prvi vnuček ali vnukinja in to pomeni, da bo evforija na vrhuncu.
Prijatelji pa že tako komaj čakajo na novico, no vsaj tisi, ki vedo, da sva se trudila za user posted image , tako, da jim je prav težko lagati. Ampak bo pa presenečenje toliko večje!!!

Ja petek je danes, ampak kaj, ko jaz še delam zvečer in se bo to še zavleklo. Tako, da jaz komaj čakam soboto, ker to res pomeni, da se bom spočila in uživala z dragim.

Imejte se lepo in uživajte v vikendu!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 837
27.3.2009 12:57:07   
tassika
mairee zakaj pa bi jih, saj smo že dovolj stari, da imamo lahko otroškeuser posted image . Jaz bi povedala vsem, pa si ne upam, bom počakala do srede, da vidim kaj bo na pregledu.

Joj kako bi šla domov, pa je še ena ura in poluser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 838
27.3.2009 13:06:53   
mariee
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

mairee zakaj pa bi jih, saj smo že dovolj stari, da imamo lahko otroškeuser posted image . Jaz bi povedala vsem, pa si ne upam, bom počakala do srede, da vidim kaj bo na pregledu.

Joj kako bi šla domov, pa je še ena ura in poluser posted image

Moje prijateljice in prijatelji še nič ne razmišljajo o otrocih, vsi še študirajo, živijo pri starših... so bolj neresniuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 839
27.3.2009 13:08:35   
tassika
a veš da je bila moja družba tudi prej taka, od zdjšnjih pa imajo že skoraj vsi otroke in sem pri svojih 25 zadnjauser posted image

Samo ne sekiraj se, če ti bo kdo rekel, da zdaj pa ne bosts mogla več uživat, ker nekateri pač ne zastopijo, da se da tudi drugače uživat, ne pa samo ko greš vn in se ga napiješuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 27.3.2009 13:09:32 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 840
27.3.2009 13:12:21   
mariee
Sem gledala, da sva po predvidenem datumu poroda čisto skupaj, pa še obe sva stari 25 user posted image . Upam, da bo vse vredu..user posted image user posted image naj bo čimprej 6.4., da grem na pregled in izvem kako in kaj..

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 841
27.3.2009 13:14:26   
tassika
Ja manj kot 1 teden sva narazen, bo vse ok, ker sem se jaz odločila tokrat da bo in bo moglo bit, ker drgač bom sitna do konca. Ta pikica mora ostati z mano do konca, ji to vsak večer povemuser posted image . Jaz imam pregled prej, že 1, me je hitreje naročila, pa ne vem če je to ravno dobro, ampak pritoževala se ne bom.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 842
27.3.2009 13:14:56   
toba
Hoj punce,
se vam javim na hitro, ker sem malo v gužvi. Vsem pridruženim - dobrodošle.
water lily  predlagam, da čimprej pokličes svojo G! Držim pesti,da je (bo) vse OK.

Mene slabosti čez dan počasi zapuščajo, sem ugotovila, da ne sem solate jesti, so pa še vedno zvečer in ponoči prisotne....tudi te, upam, kmalu minejo. Komaj čakam svoj prvi pregled in NS pol bova pa tudi midva domačim sporočila novico. No, mislim, da jo bo kar naša tamala čveka!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 843
27.3.2009 13:28:10   
tassika
Punce kaj mislite o tem:

http://www.ringaraja.net/pregnacare-plus-novo-za-nosecnice-in-dojece-matere_1235.html

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 844
27.3.2009 13:33:28   
water lily
Jaz imam drugače že itak neke hormonske tablete, šla iskat včeraj. Nekaj na Puser posted image Ampak to niso itak nikakršne čudežne tabletke. Jemljem tudi a., po navodilu zdravnika. Itak sem vedela že prej da nimamo veliko možnosti da se nosečnost obdrži, ampak vseeno me je strah, ker še vedno imam malo upanjauser posted image .
Ta izcedek naj bi imelo kao 70% nosečnic v zgodnji nosečnosti. Lahko pa samo čakaš. Grem pa sedaj itak do svojega zdravnika, zaradi drugih stvari, pa bova še o tem malo podebatirala.
Jaz sem bila že čisto sprijaznena s tem da ne bo, preden sem ta plusek zagledala. Ker je bil čisto nepričakovan. Sedaj me je pa resno čisto sesulo, ker sem mela spet neko upanje, pa ga imam iz ure v uro manj. Čeprav izcedka ni nič več kot prej. Ampak tak občutek imam, slabuser posted image . Grem iz službe, ker itak nič ne naredim, vsake 10 min letim na wc cmerituser posted image

Uživajte vikend punce.

< Sporočilo je popravil water lily -- 27.3.2009 13:35:01 >

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 845
27.3.2009 13:41:38   
tassika
water lily hudo mi je zate, tvoje tablete so progestrogen ali nekaj podobnega. Ne izgubi upanja. Vem da je hudo, ko ti že na začetku povejo, da je malo možnosti, ampak včasih so pa pikice pravi borci in jim rata da se obdržijo.

Sporoči kako si zrihtala, jaz pa držim pesti.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 846
27.3.2009 13:46:19   
sasika
Water lily, kot sem ti že rekla. Verjetno ni nič takega in se pomiri. Pozitivno mišljenje ful pomaga. Meni je izcedek trajal kakšnih štirinajst dni. Čisto rjav. Počivaj in se veseli nosečnosti. Koliko časa pa že traja pri tebi ta izcedek? 

Neposredna povezava do sporočila: 847
27.3.2009 13:46:39   
rožica13
water lily, tvoje prepričanje v slabo se prenaša na tvoje telo, vedno je tako bolj kot smo negativni v bistvu spodbujamo sami da pride do slabih dogodkov. Govoriti si moraš da je vse o.k. in kok se bote meli lepo ko se bo rodil, vedno misli pozitivno in to se bo tudi zgodilo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 848
27.3.2009 13:54:05   
summer410
water llily.....upam da bo vse vredu.....
jaz sem še tud v službi in me trebuh tako boli zadnjo uro, da se mi bo zmešalo....

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 849
27.3.2009 13:57:18   
tassika
summer malo se pobožaj pa malo povej pikici pa bo mal nehalo, pri meni pomaga, pomoje vsaj pri meni je psihičnega izvora, pa malo se vsedi.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Reflux
Balonchy

Kdaj je pri vašem malčku reflux izvenel?

Do dveh mesecev (47%)

Do šestih mesecev (20%)

Do desetih mesecev (6%)

Do enega leta (6%)

Kasneje (5%)

Nikoli (16%)

Število vseh glasov: 591

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!