tassika
|
Jutro še od mene, sem šla lulat v laboratorij in imela pol željo it nazaj spat, pa evo mene gledam ko čuk. Sem bila že v trgovini in bom delala slivove cmoke, danes se mi začuda da, vsaj zaenkrat in je treba hitro začet Itak pa nisem mogla spat, me je tam pri sramni kosti tko bolelo zjutraj, da nisem vedela kako naj se prestavim, da ne govorim da se mi je prvič zgodilo, da sem ležala na desnem boku in sem dobil mravljince v nogo, no vglavnem na koncu sem zaspala polsede s pokrčenimi nogami Sem se pa spet nasmejala v laboratoriju, ker pridem takoj ko se ZD odpre in tam je cela gora upokojencev, ki kar tečejo gor in potem se pregovarjajo kdo je prvi v vrsti, jaz pa lepo zadaj stojim in se smejim, ne vem zgleda sem še premlada, da bi to zastopila. Ovčke, jaz sem glede tega zelo tako tako, ko sem spomnim ko sem jih v ikei tipala, so se mi zdele tko trde, meni se zdi da bi to moglo biti mehko in do sedaj nisem našla nobene, ki bi mi bila zelo všeč, moj je rekel, da če hočem meho moram kupit zajčka ampak tistega bi pa rajši živega. Jaz tega ne bom imela, bo v košari z dekco pokrit in v kombinezončku, razen če moja mami najde ovčko še od moje sestre, ker vem da jo je imela. Kako pa potem to sčistim?