tassika
|
Jutro, včeraj nisem nič pisala, enostavno nisem imela ne energije ne volje, jaz ne vem kaj em daje, tale vročina me ubija, danes je prav luštno, glede na to da je zaenkrat še rahlo oblačno, sam se že kaže sonček, saj ne da ga ne maram, ampak res mi je vroče, se stuširam pridem vn in sem kot da se ne bi obrisala, samo oblije me Glede gripe se jaz ne mislim ne cepit, ne zbolet , glede cepiv imam slabe izkušnje, ker mi zgleda ful podrejo imunski sistem, sem se enkrat še v SŠ cepila proti gripi, ja gripe res nisem imela, ampak tisto zimo sem bila tako bolana, od bronhitisa, angine,... čisto vse kar se je dalo se me je prijelo in zdaj se držim načela, da se ne cepim, pa bi se lahko zastonj, ker nam služba to nudi, ampak ne hvala, ena slaba izkušnja je bila dovolj. Kaj naj še napišem, nič biba brca, več zvečer in zjutraj, popoldne ji je prevroče, sobico počasi pospravljava,včeraj sva vrgla stran eno omaro, zdaj je pa treba naročit novo, pogledat je treba it za laminat, se mi zdi, da me bo čas prehitel, pa ja, važno, da mi postavi previjalno, bo pač toliko časa stala v dnevni, jaz moram počasi kam vrečke pospravit, mene samo zalagajo, omare pa vse polne. Sicer pa imam še polne 3 mesece časa a ne