Nezy85 -> RE: November2009 (20.8.2009 20:38:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogavicka80 Nončika - za točno to posteljico sem te tarkat spraševala, pa si rekla,da ne dostavljajo v SLO ... Nezy, a bi se ti mogoče dalo v soboto, ko greš na Madžarsko vprašat, če lahko tudi kaj takega - v tem stilu nabavijo???? Ker Madžari imajo tega ogromno - jaz sem najprej zadnjič videla to, pol sem pa našla še veliko lepših, ampak tudi ta bi bila super. Bi ti bila reeees hvaležna!!! A lahko s to trgovino tudi preko maila kontaktiraš? Pol bi jim jaz kar mail poslala.... OVČKE pa mi ne bomo dajali v voziček. Se preveč vsega not nabere. Imamo kar konkretno vrečo s lfisom, pa dekico, mogoče pa bova nabavila še eno tako podlogo za v vozek. SLUŽBA - ni ti treba skrbet, če se ti pogodba izteče 1.10. Par dni prej pejdi na bolniško in si rešena. Ker ti ZZZS krije 30 dni bolniške, če greš na bolniško še v času zaposlitve! Potem boš pa tak ože s porodniško nastopila. Se pa moraš potem v vsakem primeru prijavit na borzo, kjer pa tako ne boš dolgo... Kaj tebe zanima, če bi se dalo voziček naročit ali tale kinder pet?Ker mislim da ni enaka trgovina za tale voziček in kinder pet!Voziček se da zagotovo naročit, samo ne preko maila moraš osebno iti gor in tudi denar položit "aro"!
|
|
|
|