|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
18.8.2009 9:51:44   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

dobro jutro....

Z najinim jenčijem je vse OK user posted image .... Moram pit magnezij in veliko počivat...Sem pa lepo zaprta in MV je dolg 6 cm, tako da ni straha za prehitri porod (tako je rekla G)...
Zdaj zjutraj, ko je malo hladneje se veliko bolje počutim....Je pa kriva vročina. za naše obupno počutje....user posted image

Tudi jaz veliko pijem in se po parkrat na dan stuširam s hladno vodo....je potem veliko bolje....user posted image

Zaenkrat sem še v službi, ampak če se bodo slabosti in oblivanje še nadaljevalo, grem do svoje zdravnice in grem malo na bolniško...

Tako sem vesela, da je vse OK, da ne znam opisat...user posted image user posted image

Punce lepo počivajmo, veliko pijmo in seveda pazimo na naše zlate jenčije....user posted image user posted image

pikica 28, super, da je vse OK, pa da si potolažena.
Jst mam pa dans teden pregled, pa upam, da bo reku, da je postelca zdej OK. Drgač sem mela pa že prejšnji mesec MV dolg 2, 9 cm, tko da ti res nimaš straha za prehitri porod.

Spet bo vroče....jao, kok ne maram letos vročine. Drugač pa vedno komaj čakam poletje.
Lep dan vsem

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
18.8.2009 10:16:20   
Pikapoka83
Pozdravljene punce!
Danes sem bila na pregledu. Voda, kri super. Do danes sem se zredila 5 kg (26t 6/7).
Glede nosečniškega išiasa mi je G priporočala malo gibanja, pazlijvost pri drži, vstajanju. Glede otrdevanja trebuha - piti moram magnesol 2x, 3x na dan, veliko počivati, v službi večkrat vstat in se sprehodit. Če ne bo bolje grem na bolniško. Naslednji pregled imam 18.9. Porodniški nastopim 22.10. MV je lepo zaprt, dojenček je že lepo obrnjen z glavico navzdol :) Prosim, da popravite moj PDP na 19.11. LP

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
18.8.2009 10:56:55   
summer410
ojla...

Pravkar sem kupila knjigo Modrost rojevanja, ki jo vse tako priporočajo.....
komaj čakam, da začnem brat:)

http://www.sanje.si/knjigarna/modrost_rojevanja.html

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
18.8.2009 11:10:41   
tassika
Ojla punce, meni je pa tako vroče, da se bom skuhala, sem pojedla še topel puding in teče z mene. Nina80 tvoj MV je pa še za cm krajši kot moj, no saj jutri imam pregled in upam, da je ostal na enakih cm in se ni krajšal, saj sem počivala ampak ne pa ves čas, ker me potem vse boli.

Danes sem oprala posteljnino za bibo, sem jo kar sedaj, ker so tudi kovtrčki i nse mi lepo suši ker sonce pripeka na balkon, potem jo bom dala pa v omaro do tam začetek novembrauser posted image . Študiram kaj še potrebujem, ker sem večino dobila sploh ne vem kaj še rabim.

ps. kdaj boste prale oblekice? Glede na to, da imam sobico še v razsulu mislim s tem počakat še nekaj časa, ker pa nimam sušilca ne vem kako se bo potem sušilo, no se bo že, saj pravim posteljnino sem pa že sedaj, ker rabi malo več časa da se posuši. A sobice imate že zrihtane, priporočam se za kakšno slikico, da dobim idejo, saj približno vem kako, ampak vsak predlog pride prav.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
18.8.2009 11:24:10   
miska73
Jst sem ravno naročila opremo od Recinkota.
Naj bi jo dobila naslednji teden.
Mi je pa mal hecno, ker dostavljajo kar preko pošte.
Pa saj previjalna in postlce so precej velike zadeva.

Jst sem enkrat že oprala posteljnino in brisače, ko sem jih dobila. Ampak nameravam še enkrat.
Se pa bom lotila pranja bodijev in plenic verjetno kaj kmalu po tem, ko bom imela sestavljeno pohištvo.

Drgač pa tale vročina ni ravno zaveznica nas nosečk.
Ampak bomo že nekako zdržale.

Pa še moje mnenje glede toplic in bazenov. Jst sem se jim letos odpovedala.
Nočem riskirat, da bi kako vnetje po nepotrebnem fasala. Sem se pa malo nakopala v morju.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
18.8.2009 11:46:43   
summer410
tassika.....jz sem ravno v teku opremljanja.....pobarvala sva jo svetlo zeleno:)...in sedaj počas pohištvo not....

miška.....a ti si to vzela kot e paket

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
18.8.2009 11:55:54   
miska73
summer midva bova tudi v svetlo zeleni. Ampak bomo zaenkrat vsi skupaj v spalnici.

Ne nisem vzela e paketa. Ampak sem naročila preko njihove redne prodaje, ki je po istih cenah kot jih imajo za pakete. Za paket bom pa vzela denar. Ma, pri paketih moraš nabrat skupaj do centa natančno... pa na koncu sem še za večji znesek naročila kot pa mi ga podari država.

Neposredna povezava do sporočila: 4707
18.8.2009 12:12:54   
summer410
miška...midve kot bi isto razmišljaleuser posted image user posted image
jaz bom tudi dve stvari naročila drug teden pri Recinkotu in kasneje vzela denar....
sobica bo svetlo zelena, vendar jo bova uporabljala za previjanje in kopanje....spala bo pa vsaj prve par mesecev pri nama:)user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
18.8.2009 12:14:38   
pikica 28
No midva sva sobo pobarvala kombinacija rumene in zelene barve....Zaenkrat bomo vsi trije v isti sobi in sem tam kjer bo posteljica narisala s tempara barvicam dva velika medveda in bele in modre rože...Baje kar dobro izgleda...:)

Ninka80...ti se pa res čuvaj in čuvaj jenčija...vse bo OK....boš videla....

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
18.8.2009 12:15:57   
tassika
Moja je pa oranžna, spala bo pri nama dokler bo pasala v zibko potem pa v svojo sobico, ker ni prostora v spalnici za posteljouser posted image . midva bova tudi vzela denar, vse ostalo že imam, bom pa to potem porabila za kaj drugega, mogoče za novo omaro v otroški sobiuser posted image Za dekor imam pa medvedka pu-ja une iz pene in nalepke sam ne vem še kako nardit.

< Sporočilo je popravil tassika -- 18.8.2009 12:18:07 >

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4710
18.8.2009 12:30:39   
miska73
Dekor sem jst tudi že nabavila. Sem vzela ene nalepke z motivi farme.
Komaj čakam, da postavim postlce in previjalno ... potem pa da naštudiram kje bo prilepljena kravica, pa kje ovčka, pa kje piščančki...

Pikica a bi ti mal pofotkala to kar si narisala user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
18.8.2009 12:31:50   
mayamaya
Izgleda, da nas večina že kar isto razmišlja, pa sej drugače tudi ne more biti user posted image

Midva se še odločava kakšna barve bo sobica, imava pa dva predalnika, eden tudi kot previjalna miza, v rumeno zeleni kombinaciji, zdej se pa odločava za barvo, ki bi pasala zraven...
Bova po imela posteljico na začetku v najini spalnici, vse ostalo pa v otroški sobici.

Mi je pa mami glih zadnjič omenila, da kdaj mislim prat cunjice...ker zdaj je še lepo vreme pa se na zraku posuši tako, da me to najbrž čaka kar kmalu. No, prej mora biti sobica nered, da lahko cunjice sploh spravim. A ostale stvari tudi že imate (dude, pa te malenkosti...) Ker jaz še nisem tako daleč user posted image

Pa na stene v sobici ne vem kaj bi dala user posted image , sploh nimam ideje

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
18.8.2009 12:32:59   
pikica 28

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Dekor sem jst tudi že nabavila. Sem vzela ene nalepke z motivi farme.
Komaj čakam, da postavim postlce in previjalno ... potem pa da naštudiram kje bo prilepljena kravica, pa kje ovčka, pa kje piščančki...

Pikica a bi ti mal pofotkala to kar si narisala user posted image

ni panike....pofotkam in prilepim...upma da mi rata še danes....

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
18.8.2009 12:36:32   
tassika
Joj jaz pa tako težko diham, pa že cel dan me nekaj špika, evo radosti nosečnostiuser posted image

Jaz imam eno dudko in pa par flašk, večinoma sem jih dobila zastonj in jih bom malo potalala okoli, moji mami pa tašči,...

Imam ful oblekic, vse dobila, enako za lupinico, voziček, zibka je še moja, posteljico morava kupit in bova rabljeno, previjalno že imava, manjka mi potem še banjica in pa gazice, kremice,... Zaenkrat imam še vse po škatlah in vrečkah, sobica ne bo ready vsaj še do sredine sept., najprej morajo zamenjat okna, potem morav zamenjat podn, ker zdaj je nek gr tapison, pa dve steni je treba še prebelit in strop, potem pa počasi na delo, če bo grdo vreme bom pač k mojim domov nosila v sušilcauser posted image

Midva zdaj vse to študirava in prazniva štumfke, pol pa še ime, joj kar ne morva najdt nekaj kar bi obema ustrezalo, to je tko težko.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
18.8.2009 12:41:24   
summer410
kar se dekorja tiče....pa bo na naši steni Nemo in njegov prijatelj....pa še verjetno kdo iz risanke....ker je moj čist zmešanuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
18.8.2009 12:45:36   
mayamaya
dekorje boste kupile, ali ste same take umetnice, ki znate lepo risat user posted image jaz nisem iz te šole user posted image , bi pa imela kej malo večjega, da ni pol vse tako ''natrpano'' po zidu.

ideje...

Neposredna povezava do sporočila: 4716
18.8.2009 12:48:29   
tassika
jaz sem dekor kupila, dobiš pa v BC tudi velike te iz pene, od princesk do navadnih medvedkov, malo pobrskaj po njihovi strani ni pa ravno ugoden ta špas, sam kaj ko ne znam risatuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
18.8.2009 12:55:31   
ninka80
pikica28, sej se ne sekiram, itak bo vse OK. Se mi zdi, da to nosečnost jemljem čist preveč v izi. NO sej tut v 1. user posted image nisem bla noebn komplikator.Upam samo, da se je posteljica dvignila, da bo lahko naraven porod, samo to.

Sobica, user posted image bo najprej pri nama v spalnici, potem se bo pa pridružil bratcu v njegovi sobi. Ta večji je šel pri 6 mesecih v svojo sobo, tako da tut tega mislim nekak takrat preselit k njemu. Drugače mu je pa mož poslikal sobico (kmetija_ kokoš, pujsi, kravca, muca....- v zeleni barvi in strop v modri s tistimi svetlečimi zvezdicami.)

Stvari bom pa začela nekje oktobra pripravljat in prat, zdej je še vse prehitro, k  se tok praha nabere.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
18.8.2009 13:15:04   
summer410
kupila bom sličice...:)..nisem tak umetnik, pa še kasneje jih bom lahko brez problemov vzela dol in dala druge gor:)....če bi znala...bi mogoče narisalauser posted image

banjico mam pa jaz tole....sam da je roza

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170311

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
18.8.2009 13:32:27   
pikica 28

IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

dekorje boste kupile, ali ste same take umetnice, ki znate lepo risat user posted image jaz nisem iz te šole user posted image , bi pa imela kej malo večjega, da ni pol vse tako ''natrpano'' po zidu.

ideje...

jaz sem kar sama umetnica in sem že nekaj narisala, nekaj pa še bom.... V kopalnici imam namen narisat Nemota in njegove prijatelje...

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
18.8.2009 13:34:45   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

dekorje boste kupile, ali ste same take umetnice, ki znate lepo risat user posted image jaz nisem iz te šole user posted image , bi pa imela kej malo večjega, da ni pol vse tako ''natrpano'' po zidu.

ideje...

jaz sem kar sama umetnica in sem že nekaj narisala, nekaj pa še bom.... V kopalnici imam namen narisat Nemota in njegove prijatelje...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
18.8.2009 14:00:40   
rožica13
Čao!

Da najprej malo pojamram user posted image ! Zadnje dni so noči postale nočne more, ker me vse boli, najbolj pa kolki, zjutraj kdaj vstanem in hodim kot bi imela polne hlače ker me tako bolijo, ponoči si tlačim sve mogoče med kolena, ker še nimam one blazine za dojenje ampak tudi mislim da nebi bilo preveč drugače ker bi bila prenizka, mi pa paše da imam koleno ful visoko. Pa ko se obrnem na drug bok (100x na noč) me vedno kje zaboli, danes me je v trebuhu.

Vidim da že vse urejate sobice, jaz močno upam da bova lahko začela sredi septembra, ker si morata starša še spalnico prestavit in je še sedaj brez okna, poda,... Res upam da jima bo uspelo čim hitreje vse urediti, ker me je malo strah da me nebi čas prehitel saj če bi rodila npr. 1 mesec prej, bi bilo to že konec septembra oz. začetek oktorba. Mal panike zaganjam ampak saj nikoli ne veš kaj pride.
Drugače bom pa če bom le lahko sama poslikala sobo in sicer s pomočjo projektorja, slikce imam že nabrane, bo pa v stilu življenja pod morjem. Če pa me kaj prehiti, bom pa tudi jaz uporabila kupjene nalepke.

Tudi midva imava probleme z imenom, ker se ne moreva uskladiti! Sem mislila da bo šlo zažje a očitno bo moral nekdo popustiti ali pa bo imela 2 imena user posted image .

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
18.8.2009 14:23:34   
miska73
Rožica
Tale ideja s projektorjem je pa ful dobra.
Na tak način bi se pa še jst mogoče spravila k risanju na steno.
Ampak tokrat bodo vendarle samo nalepke.

Joj, midva tudi še imen nimava zbranih. Na koncu boma res še v porodnišnici usklajevala.

Pikica s kakšnimi barvami pa boš barvala v kopalnici. S kakimi za keramiko?

Drgač pa punce, ki še mislite menjat podne, pa barvat stene... in podobna večja dela... ja, bo treba mal pohitet.

Maya drobnarije še niso prišle na vrsto. Ko bo opremljanje končano, bom začela ven vlečt spiske kaj vse nucam. Pa potem en dan v nabavo. V najslabšem lahko tud mojga s spiskom pošljem v trgovino.
Pa mal si moram še zmislat, kaj bi vse mi meli za darila.
Ker bojo potem prijatli in pa žlahta navalili, kaj še rabimo in lahko prinesejo za darilo.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
18.8.2009 14:30:13   
pikica 28
v kopalnici je ena stran stene, ki ni v ploščicah....tako, da se bom nad njo izživljala z tepara barvicami.... tako kot v sobi....tudi ideje padajo za hodnik....user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikica 28 -- 18.8.2009 14:31:12 >

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
18.8.2009 14:34:29   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Rožica
Tale ideja s projektorjem je pa ful dobra.
Na tak način bi se pa še jst mogoče spravila k risanju na steno.
Ampak tokrat bodo vendarle samo nalepke.

Joj, midva tudi še imen nimava zbranih. Na koncu boma res še v porodnišnici usklajevala.

Pikica s kakšnimi barvami pa boš barvala v kopalnici. S kakimi za keramiko?

Drgač pa punce, ki še mislite menjat podne, pa barvat stene... in podobna večja dela... ja, bo treba mal pohitet.

Maya drobnarije še niso prišle na vrsto. Ko bo opremljanje končano, bom začela ven vlečt spiske kaj vse nucam. Pa potem en dan v nabavo. V najslabšem lahko tud mojga s spiskom pošljem v trgovino.
Pa mal si moram še zmislat, kaj bi vse mi meli za darila.
Ker bojo potem prijatli in pa žlahta navalili, kaj še rabimo in lahko prinesejo za darilo.

ja sej to bi bilo meni tudi všeč, se pa bojim takih, ki kar pridejo in prinesejo kar pač ''je njim všeč'' in ne vprašajo prej a to sploh rabim, da ne govorim o tem kaj sploh rabim.
če mene kdo vpraša, bi jaz imela tudi en tak seznam kot ga imajo za poročna darila user posted image - greš v trgovino pa si izbereš stvari, pol naj ti pa vsak po svoji presoji kupi iz tega seznama. je vsaj uporabno

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?