barbchen -> RE: November2009 (24.7.2009 8:06:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petkapet Hvala punce za dobrodošlico [sm=bravo.gif] . Vidim da skor vsako od nas pesti kakšna nosečniška težava. Pa da napišem še jaz svojo, zelo pogosto mi otrjuje trebuh [sm=smiley13.gif] . Izkušnje imam že od prve nosečnosti, ko mi je cca v 26 tednu začel otrjevati tudi na pol ure vsak dan [sm=hudicek1.gif] . Tako sem skor do konca preležala (in se valda sekirala), na srečo pa sem bila celo nosečnost zaprta, in vse se je dobro izšlo.....No in evo ti, zgodovina se ponavlja. Otrjevanje je že začelo (na uro do dve, zvečer tudi pogosteje, grrrrr), pa še niti nisem v tistem tednu. Sem pa začela pit magnezij in komaj čakam na pregled, ki bo drugi teden, da vidim če bo tudi na tem posteljica lepo visoko in se bo otrjevanje izkazalo kot"lažni alarm". petkapet, tudi jaz opažam ta teden pogostejše otrdevanje trebuha, pa se niti nisem ne vem koliko naprezala, ker sem na dopustu in večino dneva po tej vročini kar doma, ko pa sem se zadnje dni proti večeru odpravila na vsakodnevni sprehod, pa sem kar skoz čutila, kako trd imam trebuh, ko sem prišla domov in se ulegla, pa je minilo. tudi jaz upam, da je samo lažni alarm, pri obeh, bom pa tudi jaz kakšno magnezijevo tableto popila, pa bomo videli, če bo kaj boljše. lep petek vam privoščim in še lepši konec tedna, midva greva za vikend s šotorom k sestri v Savudrijo. me prav zanima kako bo s spanjem na turbomaximusu s trebuhom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|