juniorka -> RE: November2009 (9.7.2009 22:53:20)
|
hojla cveke! jaz se pa se kr v soli z nasimi prvosolcki ukvarjam, danes smo bili v blackpoolu zoo-ju, sem imela skupino 6ih cez. je blo kr fajn. pol me pa se nas 26mescnik hoce zase popoldne- ga se tudi dvigujem, vseh 16kg. tako da sem fajn zmantana. v nedeljo pa spet v sluzbo... no, v sredo pa imam pregled, da z midwife vse papirje urediva, vzorec rina pa moram s sabo nest... upam, da tokrat ne bo bakterij, ceprav me ni nic bolelo nazadnje. ima pa moja 14 let mlajsa [sm=nosecka.gif] sodelavka vedno bakterije v vodi in vedno par dni doma ostane, pa pravi, da vod pa ona ze ne bi pila.. coca cola ipd. pa je.[sm=smiley13.gif] se mi kar smilijo otroci, ker pri 19 bo mela drugega, prvi je malo vec kot eno leto, pa se ji cudno zdi, ko ji recem, da moj sin se ni probal mcdonaldsa... zal je tukaj polno takih primerov! eva19- cestitke za maturo! vsem tudi cestitke za mf, za vse puncke in fantke in vsa presenecenja[sm=smiley36.gif] in dobre rezultate. lelyka- [sm=nosecka.gif] z rh neg. krvno skupino smo cepljene v 28. tednu, ker je moznost, da je otrok rh poz. n ker otrokova kri prehaja skozi posteljico lahko telo noecnice to prepozna kot tujek in ga napade. ob otrokovem rojstvu takoj pogledajo krvno skupino in ce je rh poz., moras bit v roku treh dni se enkat cepljena, zato da ne prid do komplikacij v naslednji nosecnosti... tolk na hitro in bolj laicna razlaga.. vcasih so zenske z rh- lahk mele samo 1 otroka, 30 let pa ze obstaja to cepivo, da jih lahko imamo vec! jupi. lepo se mejte
|
|
|
|