kepica78 -> RE: November2009 (7.7.2009 12:20:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Kepica, glede otekanja nog... že prej, zdaj pa toliko bolj, si absolutno vsak dan ali dvakrat na dan tuširam noge izmenično mrzla vroča voda. Zaključim s kar se da mrzlo vodo, ki teče po nogah najmanj minuto do dve. Potem zmasiram noge z olivnim oljem in obvezno nikoli ne sedim z nogami dol, če se le da. Ali jih imam stegnjene naravnost na neko drugo podlago ali pa jih imam zvite po turško pri sebi. Vsako jutro pa delam vaje za noge tako da ležim in dvignem samo noge in jih premikam križem kražem, pa kolo delam. Tako da zaenkrat to zadostuje. Tudi za roke, delaj vaje, vaje, vaje!!! Pa plavanje ful pomaga, če le imaš kakšno varianto glede tega. Ter veliko vode in čim manj soli. Pa čim manj stanja na mestu! Če čakaš na bus na primer, ves čas hodi! Ostalo pa pač ne moreš vplivat in je kot je. Menda po porodu vse to mine [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] Giotti hvala za recept ...bom danes ko dam pridem takoj poskusila...ker tole je že groza. zdej sm si tud v službi našla eno škatlo za noge podstavit...tako da jih bom mela dvignjene, upam da bo pomagalo. aja sem vam pozabla povedat da zdej pa že tudi jaz čutim brcike [sm=bravo.gif], očitno smo pri nas metuljčke in mehurčke preskočili [sm=smiley36.gif] summer410 [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif], zdej pa samo uživat na polno [sm=smiley1.gif] me pa še neki zanima....kje dobiš oz. kdo ti da papirje za na občino kjer potem lahko dobiš ta dodatek ob rojstvu otroka? namreč mi bomo stanovali v eni občini prijavljeni pa smo v drugi (tam dobimo več evrčkov). zanima pa me še kolk zna bit to problem zarad obiska patronažne? lepo božejte svoje bušije.
|
|
|
|