summer410 -> RE: November2009 (29.6.2009 8:52:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka hojla [sm=nosecka.gif] Jaz nimam skor nic casa vec za net... se mi sola se kar vlece, komaj cakam pocitnice, ki se tu zacnejo 17.julija. Tako da sem malo preletela... Morfologija je bla ok, vse v redu, in skoraj precej prepricana je bila, da bo puncka! Tako da bo parcek. Kupila sem en pajacek, ampak sem kar nevtralno vzela, se bo treba potrudit, da lahko tud pink kaj kupim... tao je, ce imas fanta doma. summer410, tebi bi pa rekla, da mi lahko posljes hlace, pa jih vrnem, samo ne bi dobila toliko vrnjeno, ker si placala v eurih.. tako se ti se najbolj splaca direkt vrnit, saj postnina ni tolk, ce das v tanek karton... prodala jih bos pomoje tezko, ker mors bit manekenske postave zanje [sm=smiley36.gif] . ok, tolk zaenkrat, lepo se mejte, pa enih 5 stopinj vam posijam, ki jih imamo viska, je ful vroce, sploh ponoci ne gre pod 20, pa napovedujejo vrocinski val za ta teden..joj joj. nocko ojla....jah veš kaj sem zdaj ugotovila...da si jih lahko zaprem, samo so mi okoli bokov precej tesne.... pa pride moj domov mu pokažem in pravi...ja, jih boš pa pol nosla, ko ti bodo prav...in ugotovim, da ima prav...ker so ful fajne,,,tak da sem jih dala na stran:))
|
|
|
|