Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 14:04:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Sam dns se pa vidi da je res petek Res je,in ti si lohk tisto brisačo že slečeš. Ma kaj pa vem.....nočem da se pol kle cel kurnik slini po meni
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 14:05:46
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Sam dns se pa vidi da je res petek Res je,in ti si lohk tisto brisačo že slečeš. Ma kaj pa vem.....nočem da se pol kle cel kurnik slini po meni To zna bit mal problem ja,sam je pa fajn k si na izi ego napumpaš.
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 14:08:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Sam dns se pa vidi da je res petek Res je,in ti si lohk tisto brisačo že slečeš. Ma kaj pa vem.....nočem da se pol kle cel kurnik slini po meni To zna bit mal problem ja,sam je pa fajn k si na izi ego napumpaš. Mah sam veš....kle je ful detektivov pa vsevedih ljudi.....kaj pa če me kkšna nepotešena sred noči pride naskočt?
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 14:14:48
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Sam dns se pa vidi da je res petek Res je,in ti si lohk tisto brisačo že slečeš. Ma kaj pa vem.....nočem da se pol kle cel kurnik slini po meni To zna bit mal problem ja,sam je pa fajn k si na izi ego napumpaš. Mah sam veš....kle je ful detektivov pa vsevedih ljudi.....kaj pa če me kkšna nepotešena sred noči pride naskočt? Problem rešiš tako,da z A. zamenjata strani v postelji.Aja pa A mora ležat na hrbtu.
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 14:15:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Sam dns se pa vidi da je res petek Res je,in ti si lohk tisto brisačo že slečeš. Ma kaj pa vem.....nočem da se pol kle cel kurnik slini po meni To zna bit mal problem ja,sam je pa fajn k si na izi ego napumpaš. Mah sam veš....kle je ful detektivov pa vsevedih ljudi.....kaj pa če me kkšna nepotešena sred noči pride naskočt? Problem rešiš tako,da z A. zamenjata strani v postelji.Aja pa A mora ležat na hrbtu. Hm.....
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 14:41:24
|
|
|
|
PIRANJA
|
jaz pa Kerneso pogrešam dones
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?