Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 11:40:11
|
|
|
|
Freycha
|
meni se to zgodi ene 5. dni v tednu (med delovnim tednom) pa si vedno privoščim.......
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 11:41:06
|
|
|
|
rija
|
daj si duška....boje tu, kot doma nad možem.....
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 11:43:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj se zadržuješ.....to ni zdravo Daj si duška Jaz mam pa danes fenomenalen dan
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 11:50:26
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Kaj se zadržuješ.....to ni zdravo Daj si duška Jaz mam pa danes fenomenalen dan kaj pa se je zgodil brisačaokolrit?kokice
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 11:53:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Kaj se zadržuješ.....to ni zdravo Daj si duška Jaz mam pa danes fenomenalen dan kaj pa se je zgodil brisačaokolrit?kokice Mah....bom povedala....sam da do kofeta pridem
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 11:54:27
|
|
|
|
Freycha
|
do takrat, ko bo kafeaparat delal, boš že pozabila, zakaj si bila dobre volje
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 12:07:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha do takrat, ko bo kafeaparat delal, boš že pozabila, zakaj si bila dobre volje Ne ne...
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 12:08:26
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca IZVIRNO SPOROČILO: Freycha do takrat, ko bo kafeaparat delal, boš že pozabila, zakaj si bila dobre volje Ne ne... Čutim da je nekaj bolj globokega.....
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 12:09:01
|
|
|
|
soncece24
|
Jebelacesta, zarad izpada naše kavice smo ob novice
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 12:09:46
|
|
|
|
Freycha
|
sej ZS tut za take zadeve obstaja :smajlikmijenerodno:
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 12:10:35
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha sej ZS tut za take zadeve obstaja :smajlikmijenerodno: Ja,sam kaj pa hekerce pa vdorumašice?
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 12:11:20
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: Freycha sej ZS tut za take zadeve obstaja :smajlikmijenerodno: Ja,sam kaj pa hekerce pa vdorumašice? u mater, na kaj morm vse tu mislt
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 12:36:59
|
|
|
|
sanasan
|
to so zlobni nosečniški hormoni jaz sem prav fizično čutila, kako so po cr kar odplavali
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 13:05:32
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Kar nekaj me sili prcat ljudi v glavo, pa nesramna bit....kar komaj se zadržujem da ne dajem nesramnih pripomb po RR-u.....PMS ne more bit, ker sem , luna mogoče? Hormoni nemara? Džizas krajst... U u u u kak te zastopim no tud jaz imam taka obdobja baje, pravijo drugi Ja pa nisem noseča
< Sporočilo je popravil puncica -- 20.2.2009 13:06:46 >
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 13:06:13
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Kaj se zadržuješ.....to ni zdravo Daj si duška Jaz mam pa danes fenomenalen dan kaj pa se je zgodil brisačaokolrit?kokice po moje sta kak nov položaj odkrila
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 13:07:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Kaj se zadržuješ.....to ni zdravo Daj si duška Jaz mam pa danes fenomenalen dan kaj pa se je zgodil brisačaokolrit?kokice po moje sta kak nov položaj odkrila Same packarije ti gredo po glav zadnje cajte Nč ni z francljnom pa micko povezano
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 13:08:22
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Kaj se zadržuješ.....to ni zdravo Daj si duška Jaz mam pa danes fenomenalen dan kaj pa se je zgodil brisačaokolrit?kokice po moje sta kak nov položaj odkrila Punči ti maš pa ful smešne danes.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.2.2009 13:20:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 13:22:17
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Punči ti maš pa ful smešne danes. po moje je bila konkretno položena v "želva na hrbet" položaj :žur: ****ra moja kako si kej?Pili
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.2.2009 13:32:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 13:33:53
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Punči ti maš pa ful smešne danes. po moje je bila konkretno položena v "želva na hrbet" položaj :žur: ****ra moja kako si kej?Pili zelo dobro. Nekaj me sili ljudi prcat v glavo. Luna? Hormoni? Ne,ne to so prirojene napake.
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 13:34:11
|
|
|
|
BUŠICA
|
Luna? Hormoni? [/quote] menopauza?
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 13:55:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam dns se pa vidi da je res petek
|
|
|
|
RE: Jz sem pa danes čudno razpoložena 20.2.2009 14:02:37
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Sam dns se pa vidi da je res petek Res je,in ti si lohk tisto brisačo že slečeš.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?