|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 30+
9.3.2009 19:46:14   
Stella Rossa
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  
user posted image  
user posted image T1979         -(3. leto, 4 IVF) pavza
user posted image ziva1  user posted image         -(2. leto)
user posted image nika78        -(2. leto)

user posted image
user posted image neela        -(4. leto)
user posted image Jane77      -(1. leto)
user posted image ursa30  user posted image      -(3. leto)
user posted image punčkica  user posted image  -(2. leto)  2. IVF
user posted image crvicek      -(3. leto, user posted image )
user posted image pipika123 user posted image  -(1.leto)
user posted image  aqua77   user posted image    -( najstnikuser posted image ) dela na drugemuser posted image

user posted image  user posted image user posted image
user posted image

user posted image Hana76       -(3. leto) - junij 1. pogovor
user posted image S*  user posted image              -(1. leto) 7.krog
user posted image loremi        -(dolgo) user posted image
user posted image buča           -(5. leto, pupikauser posted image ) 2.IUI

user posted image user posted image  user posted image
user posted image
user posted image JanaB        -(1. leto)
user posted image pikovit        -(8. leto)

user posted image
user posted image beba75   user posted image           -(3. leto, ) 3.IUI - test 12.3. user posted image
user posted image prizma             -(1. leto)
user posted image Tanja55           -(1. leto)
user posted image *zabica*          -(1. leto)
user posted image piščančka user posted image
user posted image giotti               -(2. leto, user posted image
user posted image mucomuc       -(3. leto, pupika3,5user posted image , user posted image )
user posted image natasarobi        user posted image user posted image
user posted image  tiki55               -(2.leto, pupika 5user posted image )
user posted image dysan  user posted image   -(pupika 11user posted image user posted image user posted image ) user posted image

user posted image suzy74          -(2,5 let, pupika3,5user posted image ) 4.IVF , test 10.03user posted image

user posted image
user posted image pika74          -(9. leto,) user posted image -5. IVF
user posted image citrončica     -(9. leto, )  5. IVF
user posted image tassi1            -(11.leto)user posted image user posted image user posted image user posted image 7. IVF/ICSI

user posted image

user posted image  user posted image   user posted image
user posted image
user posted image  Stella Rossauser posted image  -(19. letnauser posted image ,user posted image user posted image user posted image ) -1. IVF

user posted image

user posted image
user posted image lana70   user posted image        -(pubertetnikuser posted image ) - 1.IVF

user posted image  

user posted image  

< Sporočilo je popravil Stella Rossa -- 9.3.2009 19:57:07 >

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 201
9.3.2009 20:02:18   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

S* uživaj pod kovterčkom. Tu se itak nič več ne dogaja zadnje čase.....ženske so prav lene postaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja se strinjam s tabo, ne vem kaj je zdaj to da nobena nič ne čveka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 202
9.3.2009 20:10:42   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: S*

S* uživaj pod kovterčkom. Tu se itak nič več ne dogaja zadnje čase.....ženske so prav lene postaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja se strinjam s tabo, ne vem kaj je zdaj to da nobena nič ne čveka user posted image

če mene vprašaš vse visijo na FB, ker je zdaj to "full kull"

user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 203
9.3.2009 20:54:55   
lana70
nooo, skoraj res, na FB grem sam mal počekirat, potem zvesto pregledam 40 in 30 plus, na koncuuu pa še na marec IVF...ej Stella, jaz grem jutri po zdravila, upam , da ne bom celo dopoldne visela tam gor...a to samo prevzameš zdravila, pokažejo ti eno rundo in to je to???????? Naj ktera pove k ma prakse mal več kot jaz.....a vzamem kakšno knjigo? Prevzem mam pa ob 8.00

Neposredna povezava do sporočila: 204
9.3.2009 21:00:20   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

nooo, skoraj res, na FB grem sam mal počekirat, potem zvesto pregledam 40 in 30 plus, na koncuuu pa še na marec IVF...ej Stella, jaz grem jutri po zdravila, upam , da ne bom celo dopoldne visela tam gor...a to samo prevzameš zdravila, pokažejo ti eno rundo in to je to???????? Naj ktera pove k ma prakse mal več kot jaz.....a vzamem kakšno knjigo? Prevzem mam pa ob 8.00

lana če bo gužva se boš načakala, če pa ne bo gužve pa kr gre. Jaz sem pri sestri Milici porabla kakih 10-15 minut in za prevzem zdravil z demonstracijo kako se špikaš kake slabe pol ure. Ker pa je bila takrat gužva sem bila tam kake tri ureuser posted image user posted image user posted image  
Lahko greš tudi prej če želiš, ker not hodijo po vrsti tako ko pridejo.
Dobro opravi jutri pa lahko noč, moj šiht je pri koncu pa pičim domov.
user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 205
9.3.2009 21:17:42   
lana70
stella, thanks, se bereva....naslednji dan pa ti, a ne - v sredo???

L

Neposredna povezava do sporočila: 206
10.3.2009 8:20:06   
pikica36
lana dobro opraviuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 207
10.3.2009 14:46:13   
lana70
evo mene že doma, zadeva je bila ekspresna, sem bila čist uau zaprepadena (me je še sestra vprašala, da če se ful bojim postopka),...prevzela zdravila (hm, za mene cela znanost, ne vem če bo šlo), dvakrat pokazala sestri predel okrog popka, preverila, če sem piknem...in 14.3. začnemo s špikanjem...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 208
10.3.2009 15:00:53   
dysan

evo mene že doma, zadeva je bila ekspresna, sem bila čist uau zaprepadena (me je še sestra vprašala, da če se ful bojim postopka),...prevzela zdravila (hm, za mene cela znanost, ne vem če bo šlo), dvakrat pokazala sestri predel okrog popka, preverila, če sem piknem...in 14.3. začnemo s špikanjem...

user posted image   user posted image   user posted image   pa veselo špikanje, ni tak strašen bav-bav, jaz sm dala že kr nekaj postopkov IUI čez in se nikoli nism mogla sama piknit user posted image  (sm šla v ZD), zdaj pa ta zadnj postopek (če ne rata grem na IVF) sm se le skorajžila in se bom danes že tretjič piknila...user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 209
10.3.2009 15:12:52   
Stella Rossa
lana super da si opravla, a ni blo nič gužve?

Saj boš vidla, da špikanje ni nič takega. Jaz pa grem jutri zjutraj na prvi UZ. Pol pa bomo vidli kaj bo naprej, kolko se spomnim je rekla, da jutri mora bit vse praznouser posted image .

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 210
10.3.2009 15:18:41   
dysan

dysan objemček za tebe
user posted image

niste pa glih nekam zgovorne tu na 30+
Jaz sem že pošteno nervozna, v torek grem na prvi UZ pol pa začnem z menopurom poleg suprefakta, pol pa upam da bo čimprej konec.......seveda z velikim +

Hvala Stelica  user posted image

dobro opravi jutri na UZ-ju  user posted image   user posted image   user posted image

počasi pa le gre.....

Neposredna povezava do sporočila: 211
10.3.2009 15:50:00   
lana70
uau, dobra si dysan. A si kar zabodla ali počasi ali kako!!!!! Sem sestro vprašala če kar naravnost, pa je rekla da ne, da postrani in pol igle...sej vem da kompliciram, za ene je to mačji kašelj,...zame pa je kaj drugega...bom pa vsekakor poskusila, to sem si pa zadala!

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 212
10.3.2009 15:53:14   
lana70
Ej stella, ma nobene gužve, nisem mogla verjeti. Edino pet minut za menoj, pa so se vsuli - 6 bejb!!!Aja, poleg je UZ in tiste, ki so prišle po 8.15, so morale malo počakati, ker je šla zdravnica na "poročanje", bilo pa jih je pet. Pridi pred osmo, se ti splača, vsaj kakor sem danes videla. Aja, pa na vratih piše, da naj bomo na UZ primerno oblečene (krilo)....ma halo, če verjameš nimam niti enega....mate punce kej prakse okoli tega, boste kakšno napisale v moj prid.....v stilu - pridi v hlačah... 

Neposredna povezava do sporočila: 213
10.3.2009 15:53:21   
Stella Rossa

uau, dobra si dysan. A si kar zabodla ali počasi ali kako!!!!! Sem sestro vprašala če kar naravnost, pa je rekla da ne, da postrani in pol igle...sej vem da kompliciram, za ene je to mačji kašelj,...zame pa je kaj drugega...bom pa vsekakor poskusila, to sem si pa zadala!

mislim........vsakemu rečejo drugačeuser posted image  meni je pa rekla, da lahko kar naravnostuser posted image  samo jaz vseeno zapičim postrani. Pa čisto nič ne boli. Hvala bogu da mam špehec na trebuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 214
10.3.2009 15:56:14   
Stella Rossa

Ej stella, ma nobene gužve, nisem mogla verjeti. Edino pet minut za menoj, pa so se vsuli - 6 bejb!!!Aja, poleg je UZ in tiste, ki so prišle po 8.15, so morale malo počakati, ker je šla zdravnica na "poročanje", bilo pa jih je pet. Pridi pred osmo, se ti splača, vsaj kakor sem danes videla. Aja, pa na vratih piše, da naj bomo na UZ primerno oblečene (krilo)....ma halo, če verjameš nimam niti enega....mate punce kej prakse okoli tega, boste kakšno napisale v moj prid.....v stilu - pridi v hlačah... 

Super, da ni blo gužve. Jaz sem naročena jutri ob pol osmih, samo bova že itak prej tam. Kar se pa krila tiče pa se mi zdi butasto, zadnjič je bila ful polna čakalnica tistih za UZ pa niti ena ni mela krila oblečenega. user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 215
10.3.2009 16:03:59   
dysan

hahaha veš kekšne priprave so to bile-cel dopoldan sm živčno hodila po hiši........ in o inekciji razmišljala........ tresla sm se pa kot najhujši pjanček in ko je napočil trenutek si roko nism mogla nikakor vmirit, da sm na koncu namesto pikice naredila pravo rupetino.......... ko je blo vsega konc sm ugotovila da sploh ni tak strašno in včeraj sm se piknila brez problemov.....

in kr dej postrani in sam polovičko igle not.....

aja pa komot greš v hlačah na UZ..........

se moram it piknit-je že čas...

počasi pa le gre.....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 216
10.3.2009 16:06:55   
lana70
ok, zdej ste me malo potolažile....v zvezi s krilom in v zvezi s špikanjem......aja, pa 30.3. ob 7.30 imam UZ- za seznamček

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 217
10.3.2009 16:08:45   
lana70
haha, jest sm sestri kr nazorno pokazala, sem dvignila srajco in jo vprašala naj mi pokaže točno kam...pa mi je pokazala kakšno gubo moram naredit, še dobro da sem vprašala...sploh ne bi pomislila na področje okrog popka...bogve kje bi jaz to špikala...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 218
10.3.2009 16:15:39   
Stella Rossa
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  
user posted image T1979         -(3. leto, 4 IVF) pavza
user posted image ziva1  user posted image         -(2. leto)
user posted image nika78        -(2. leto)

user posted image
user posted image neela        -(4. leto)
user posted image Jane77      -(1. leto)
user posted image ursa30  user posted image      -(3. leto)
user posted image punčkica  user posted image  -(2. leto)  2. IVF
user posted image crvicek      -(3. leto, user posted image )
user posted image pipika123 user posted image  -(1.leto)
user posted image  aqua77   user posted image    -( najstnikuser posted image ) dela na drugemuser posted image

user posted image

user posted image Hana76       -(3. leto) - junij 1. pogovor
user posted image S*  user posted image              -(1. leto) 7.krog
user posted image loremi        -(dolgo) user posted image
user posted image buča           -(5. leto, pupikauser posted image ) 2.IUI

user posted image
user posted image JanaB        -(1. leto)
user posted image pikovit        -(8. leto)

user posted image
user posted image beba75   user posted image           -(3. leto, ) 3.IUI - test 12.3. user posted image
user posted image prizma             -(1. leto)
user posted image Tanja55           -(1. leto)
user posted image *zabica*          -(1. leto)
user posted image piščančka user posted image
user posted image giotti               -(2. leto, user posted image
user posted image mucomuc       -(3. leto, pupika3,5user posted image , user posted image )
user posted image natasarobi        user posted image user posted image
user posted image  tiki55               -(2.leto, pupika 5user posted image )
user posted image dysan  user posted image   -(pupika 11user posted image user posted image user posted image ) user posted image

user posted image suzy74          -(2,5 let, pupika3,5user posted image ) 4.IVF, user posted image

user posted image
user posted image pika74          -(9. leto,) user posted image -5. IVF, 11.03. ET
user posted image citrončica     -(9. leto, )  5. IVF
user posted image tassi1            -(11.leto)user posted image user posted image user posted image user posted image 7. IVF/ICSI

user posted image

user posted image  user posted image   user posted image
user posted image
user posted image  Stella Rossauser posted image  -(19. letnauser posted image ,user posted image user posted image user posted image ) -1. IVF, 11.03. 1.UZ

user posted image

user posted image
user posted image lana70 user posted image   -(pubertetnikuser posted image ) - 1.IVF, 14.03 začetek špikanja, 30.03 1.UZ

user posted image  

user posted image  

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 219
10.3.2009 16:28:08   
lana70
Stelli, ti si tudi takoooo ažurna user posted image .....jutri pa da bi bilo vse prazno, a ne - saj mora tako biti ne, se mi zdi da so tako meni danes rekli, da 30. mora biti vse prazno....

Neposredna povezava do sporočila: 220
10.3.2009 16:29:37   
lana70
aja, na katerem forumu se odvija še kakšna zanimiva debata??..jaz sem na 30 in 40 plus, pa na marec IVF...drugam pa še nisem špegala.....pa tisti 30 plus bo kmalu ugasnil zame....sm tazadnja na seznamuuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 221
10.3.2009 16:32:16   
Stella Rossa

Stelli, ti si tudi takoooo ažurna user posted image .....jutri pa da bi bilo vse prazno, a ne - saj mora tako biti ne, se mi zdi da so tako meni danes rekli, da 30. mora biti vse prazno....

Jap......men je tud rekla, da mora bit vse praznouser posted image

Ne bo danes zvečer nič user posted image , da ne bi slučajno kake plavalce jutri not našli

user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 222
10.3.2009 16:34:28   
Stella Rossa

aja, na katerem forumu se odvija še kakšna zanimiva debata??..jaz sem na 30 in 40 plus, pa na marec IVF...drugam pa še nisem špegala.....pa tisti 30 plus bo kmalu ugasnil zame....sm tazadnja na seznamuuser posted image

Jaz pišem v IVF, 30+, pa v BORKE, drugače pa prebiram skoraj vse teme.
MA saj tud ko boš 40 boš še vedno 30+user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 223
10.3.2009 16:34:36   
S*

Hej lana 70 sej tudi ko boš 3 zamenjala za 4 boš še vedno 30 + user posted image   user posted image   user posted image , tako da ostaneš naša.

user posted image   user posted image   user posted image vsem, ki se same pikate. Mene je tega najbolj strah, če bom kdaj morala v postopek. Kaj pa nredijo če si to sam ne moreš delat, a lahko mož al kdo drugi to dela?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 224
10.3.2009 16:41:19   
lana70

Ne bo danes zvečer nič user posted image , da ne bi slučajno kake plavalce jutri not našli

TI PA VERJETNO V JOK, KAJ.......upam, da je še katera takšna kot jaz....tam okrog ovulacije se držimo teh dnevov, potem pa zmeraj manj, pa zmeraj manj...dokler bi jaz lahko še kakšno knjigo prebrala poleg...haha, no, saj še ni take krize
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?