|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 30+
3.3.2009 11:24:40   
suzi74
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74

Te razumem da si vsa nervozna, jaz sem pri vseh prijateljicah bila bolj nervozna kot za samo sebe.
Želim, da se bo rodil/a zdrav/a punca/fantič in da bo tudi z mamico vse v najlepšem redu!
Srečno!

Ta post je za S*

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 151
3.3.2009 11:33:23   
S*
user posted image  
user posted image  
Punčka in mamica sta o.k. ime pa bo izbral bratec, ko jo bo videl user posted image   user posted image   user posted image .

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 152
3.3.2009 11:47:17   
suzi74
user posted image user posted image  ČESTITAMO ZA PUNČKO IN MAMICO user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 153
3.3.2009 12:10:15   
lana70
Alora punce,...ker skačem iz 30+ in 40+, sem prišla na idejo, da bi obe temi kar združili,.......dogaja se namreč, da po osmi zvečer vse zamre na 40+...haha, pa še vse bi imele na enem listu......
Drgač pa zabica, naj ti zaupam, da se nisem mogla odpovedati cigaretam in da je vsak poskus prenehanja žalostno propadel in to polnih 15 let. Lani pa sem zvedela za ene tablete, ki ne delujejo na principu nikotina (kot so nikorete in obliži, itd) ter jih v začetku decembra začela  tudi jemat...ne boš verjela - ne kadim že tri mesece, in niti nimam neke želje po cigaretih, tako da......moj nasvet -poskusi. Niso poceni - primerljive marlboro škatli/na dan. Jaz sem jih jedla mesec in pol in prenehala, medtem ko je zdravnica rekla, da bom verjetno potrebovala 3 mesece!!!

L

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 154
3.3.2009 12:16:21   
*zabica*
a mi lahko poves za katere tabletke gre?
drugac pa cestitam za to da si nehala kadit user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 155
3.3.2009 12:26:19   
giotti
Jaz sem vedno za združitve user posted image  user posted image  user posted image Vsi v enem, eden v vseh user posted image
S*, kako sem vesela, da sem se motila user posted image . Tako upam, da je tudi feeling, da ne bom nikoli noseča, napačen user posted image Čestitke teti, pa mami, pa fotru, bratcu.... naj bodo vsi zdravi in srečni.

Cigareti... uf, ne znam vam pomagat, ker hvala bogu nimam te izkušnje. Razen da je mami nehala kadit, ko je spoznala partnerja, ki je to ful sovražil in, brat, ko je spoznal svojo punco, ki tudi ni tega prenesla. Samo ve ste že vse "oženjene", torej tole ne bo za vas primeren recept.
Kaj pa če bi tko kot jaz namesto dveh samo eno kavico na dan, pa še iz te bom nekoč user posted image počasi prešaltala na parkrat na teden iz vsak dan? Ve pa tudi tako ful počasi... Recimo en cigaret manj na mesec... nič na silo in čez noč, ekstremno počasi zmanjšujte, ampak vztrajno....

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 156
3.3.2009 12:50:55   
S*
Evo, ponosna teta časti vsem virtualnim prijateljicam
user posted image  user posted image user posted image
in
user posted image  user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 157
3.3.2009 12:52:55   
giotti
Joj, S*, sicer hvala, samo jaz ne jem živali user posted image
Maš tudi kaj zame za pod zob user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 158
3.3.2009 12:54:45   
tejčica30
Oj, punce 30+!
Vsake kvatre malo pogledam na forum in danes vidim to temo. Tudi jaz spadam v kategorijo 30+, sem bila stara 31 ko sva se odločila za user posted image , po dveh letih pa je le ratalo, zdaj sem v 14 tednu in seveda presrečna! Sem imela že datum na neplodnostni 2.2. 09, ki sem ga z veseljem odpovedala in zamenjala s prvim nosečniškim pregledom!

Tako srečo iz srca želim tudi vsem vam!
Naj vas 30+ ne obremenjuje preveč, glede na to, kako se seznamčki kičasto bleščijo, bi rekla, da ste 15+ (pa ne mislim nič slabega s tem). Mene definitivno pomladi pesem od Plavega orkestra Goodbye teens!

Lepo se imejte, saj pomlad prihaja v vas, čeprav zelo počasuser posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 159
3.3.2009 13:35:05   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Joj, S*, sicer hvala, samo jaz ne jem živali user posted image
Maš tudi kaj zame za pod zob user posted image

giotti samo zate
Upam da bo zadovoljilo tvoj okus. Kar se pa zdravega načina življenja tiče: tudi jaz imam to v načrtu, predvsem bolj zdravo prehrano in več gibanja. Samo zdaj grem pa nečakinjo zapit, da ne bo dete bolehno user posted image   user posted image   user posted image .
Od jutri naprej pa veselo na delo za zdrav duh v zdravem telesu.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 160
3.3.2009 13:39:17   
giotti
user posted image S*
hvala user posted image Najboljše stvari si mi dala user posted image
Ful lep datum rojstva ima to dete, a ne?
Tejčica, hvala za vzodbudo, vsaj jaz jo ful rabim! Kaj vama je po dveh letih uspelo popolnoma naravano, samo kemija med vama? Al je bila pristona tudi kakšna zunanja kemija user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 161
3.3.2009 14:01:21   
lana70
zabica, gre za tablete champix, stanejo 40 EUR, imaš jih pa za 14 dni. Dobiš jih na bel recept, ponavadi zdravnica pregleda še kri in to je to....verjemi, da deluje!!!

l

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 162
3.3.2009 14:02:07   
pikica36
kuc kuc lanauser posted image  a si se preselilauser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 163
3.3.2009 14:02:58   
tejčica30
Veš, še zdaj sem fascinirana nad vsem.
Leta 2008 sem 6 mesecev žrla klomifen, vmes sem bila na HSG ju, mož pa je naredil tri spermiograme (zadnjega ko sem bila že noseča, pa tega še nisem vedla in pol niti ni po rezultate šel, ker se mu ni dalo samo zaradi tega v Lj. hodit).
Decembra se mi je nekako ratalo malo skulirat, s klomifenom sem zaključila že novembra, torej sem se decembra čisto prepustila naravi, dober občutek je bil, da imava februarja posvet na neplodnostni (bodo že tam potem pogruntali kaj je narobe), poleg tega pa sem vedela da začnem z januarjem z novo službo in sem si rekla, no četudi zdaj še par mesecev ne zanosim, bo pa za službo fajn. In glej, za novo leto je bil že 35 dan ciklusa, pa sem naredila test in user posted image .
Ta teden pa moram šefu povedat, he, he!

Sama sem bila v času čakanja zelo alergična na nasvete tipa "sprosti se, pa bo ratalo", zdaj pa vidim da je to res bistvenega pomena. Sploh če niso ugotovljene kakšne organske nepravilnosti, pa še pri teh se pogosto dogajajo čudeži!

Ne obupat, za vse bo posijal sonček - tak pomladniuser posted image in takuser posted image !

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 164
3.3.2009 14:17:20   
giotti
Tejčica, hvala. Mislim pa, da je mogoče tudi klomifen vseeno malo pomagal, ker nisi edina, ki jo poznam, da je zanosila v ciklu, ko ni jemala klomifen, pred tem pa ga je. Je vseeno klomifen zdravilo, ki "prebudi" jajčnike, tudi če ga ne ješ ves čas...
No, v vsakem primeru čestitke in srečno še naprej!!!

< Sporočilo je popravil giotti -- 3.3.2009 14:19:43 >

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 165
3.3.2009 14:29:33   
ursa30
dan user posted image  jaz sem tudi za, da se združimo. več nas bo, lepše bo user posted image user posted image

S, čestitke za nečakinjo user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmm..kaj sem pa jaz naredila za svoje telo? danes sem prižgala samo eno cigareto, no, saj že tako kadim ful malo, ampak sem še vseeno kadilka..user posted image  ampak imam  tudi v planu nehat user posted image
ko pridem domov, bom šla  na sprehod z mojo psičko za pol urce.
pridno papam vitaminčke: e vitamin, folno kislino, matični mleček, maco, krvomočnico..
bo pa treba počasi prah pobrisat iz Orbitreka in ga malo "zalaufat"..si že obljubljam kar nekaj časa user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 166
4.3.2009 11:30:50   
aqua77
No, jaz sem tudi grešnica, ki se z velikim užitkom vdaja oblakom dima. (glej avatar) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa kaj čmo, eno razvado si pa lahko privoščim, glede na to da skoraj ne pijem kave, ne pijem alkohola, ne jem nobenih zdravil, samo zdrave organske zadeve papam, tako da popolna pa spet ne smem bit... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 167
4.3.2009 13:16:12   
ursa30
aqui, se strinjam, ena mičkena grda razvada nama pa lahko ostane user posted image user posted image
čeprav..mislim tudi to skenslat..enkrat user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 168
4.3.2009 13:18:44   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

aqui, se strinjam, ena mičkena grda razvada nama pa lahko ostane user posted image user posted image

KO BOVA VELIKE.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 169
4.3.2009 13:22:54   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

KO BOVA VELIKE.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še dobr da na rastem hitr user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 170
4.3.2009 13:26:41   
aqua77

jaz rastem sam v lase, rit in joške... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 171
4.3.2009 13:28:33   
ursa30

jaz rastem sam v lase, rit in joške... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blagor..jst pa najbolj v rit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 172
4.3.2009 13:29:56   
aqua77

blagor..jst pa najbolj v rit user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kmal bova še v trebuh začele, potem bo pa skrajni čas za opustitev tudi te razvade.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 173
4.3.2009 13:39:41   
ursa30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kmal bova še v trebuh začele, potem bo pa skrajni čas za opustitev tudi te razvade.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst u bistvu sam še to čakam, da mi začne rast trebuh in potem valda tut joške..potem pa neham kadit user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 174
4.3.2009 18:26:44   
lana70
mal sem v zaostanku tu na forumu...moram it najprej malo nazaj prebrat,...ampak vidim da 30+40+, ni sile, bom na hitro dala skozi...šele potem bom lahko kakšno rekla...drugače??? Ste kaj dobrega naredile za svojo dušo???

L

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?