MIHAILO -> RE: Februarčice 2009 - 7.del (21.2.2009 8:07:10)
|
Dobro jutro...sem se tu[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Takole je...poadke imam non stop na 10,7,8min..zdaj bolijo k [sm=hudicek1.gif],ko me zagrabi hodim,skacem od bolecine...celo noc nisem niti minute spala,ker me zagrabi vsakih 10min in potem hodim itd...sluz in kri imam skoz na vlozku...ob 4h sem sla se enkrat v p ,ker me je mocno bolelo,prej sem pa se poklicala in vprasala,ce morm cakat popadke na 5min al lahko pridem ,ker sem jih par imela na 7 min...pa je rekla:ja kdo vam je pa rekel,da morte cakat na 5min...[sm=hudicek1.gif]...pa so me oni zato domov poslali...pa sem rekla:da sem ze bla ob 21 pri njih ...pa je rekla:ja vem da ste bili,ridite se pokazat,ne morem vedet dokler vas ne vidim...ctg so posneli in so rekli,da to niso dovolj mocni popadki za rodit...babica je rekla ,da mi ti popadki zdaj vse pripravljajo,mehcajo mv ampak da morm pocakat na one za predihavat ,da bojo za rodit...ob 12h so me narocili na pregled...jaz sem se prejle zelo [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif],ker me je strah,da bom spet docakala noc in ne bo se nic za res-za roditi,trpeti bom pa morala te popadke...najrajsi bi zdravniku danes rekla,da naj mi se oni dodajo umetne in mogoce potem bo,ce nimam svojih dovolj[sm=zmeden.gif],ker dovolj me pa zvijaaaaaa in glede na to da je 5 dni cez rok bi to mogoce lahko naredili???ampak vem,da ne bojo spet bom trpela in cakala....a je se katera tkole melaa???
|
|
|
|