Čebel@ -> RE: Februarčice 2009 - 7.del (20.2.2009 20:53:52)
|
ola! no imam minuto časa......Hana že pridno izkorišča atija in se cartata,jaz pa čakam da se zbudi da se previjeva in jeva no na hiterco: koker sem napisala sem imela že večer prej izcedek,celo noč dol tiščal,zjutraj je pa moj hotu it v službo pa sem rekla da nej malo počaka ker sem mela še malo krvav izcedek.sem poklicala v p,in je rekla da se nej pridem pokazat.doma sva še jedla,ob sednih sva šla pa od doma.bila je res neverjetna gužva v ljubljani(še dobro da nisem imela popadkov),pa full je dolgo časa trajal da so me sprejeli na ctg.no ta je zaznal da Hana spi,so me še pregledal in ugotovil da sem 2 cm odprta.g se je odločila da mi da tabletko,sprejel so me na odelek in potem se je začelo čakanje.popadki so bili kar kmalu,najprej res blagi in neredni.moj je prišel ob 15h na obisk,jaz sem mela pa popadke na 6-8 minut(sva jih štopala).g sem povedala na koliko so,me je en star ginekolog pregledal in sem bila odprta 4-5 cm.mene je poslal na klistir in britje,mojga pa na kavo za eno uro.klistir je bil res super(sem komi prišla do wcja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]),pa dobila sem res že redne in kar hude popadke.poklicala sem mojga da nej kmalu pride nazaj ker se je začelo.ob pol osmih zvečer so me pripeljali v porodno,dali na ctg in babce so me hodile gledat.ena babca je rekla da bom ziher rojevala 7-12 ur[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]meni je kar slabo ratal da bom mela take popadke še tolk časa.no popadke sem lepo predihavala,maske nisem marala ker me je kar dušila,dva popadka sta bila res ubitačna.no pol me je pa prijelo kakat in je babca pogledala in me dala na bok in rekla da če rabim "kakat" da kar naj.no pa sem pritiskala med popadki,pol so me dali pa na hrbet in rekli da nej potiskam.nisem rabila velikokrat pritisnit,kar naenkrat sem začutla da me je prerezala,pa je bil spet popadek in sem samo čutila kako je Hana zdrsnila iz mene.porod je trajal 2 uri,samo moji popadki in brez sredstev proti bolečinam.lohk rečem da sem si predstavljala da bo huje.no ati je prerezal popkovino,danes je celo priznal da je bil na robu solz,mene so zašili in potem smo se še do pol enih zjutraj cartali v porodni.učeri so jo še zapili.sicer sem misnila da bova ostale v p ker se mi je zdela malo rumena,ampak zgleda da ni bilo tako hudo glede na to da smo doma.joške imam polne in težke,malo me še bolijo(me je zasesala) šivi me pa itak pikajo. no zdej pa grem ker je tolk ura da bo treba jest in spat......se še kaj tipkamo.....in punce ki še niste rodile:kar pogumno,ker če je meni ratalo brez vsega pa imam nizrg prag bolečine,potem lahko vsaki.......pridne bodite
|
|
|
|