Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Estetska kirurgija - koliko stane? 19.2.2009 16:17:52
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
ja ok... sam to je drugo...... pri liposukciji pa tega menda ne delajo......
Z liposukcijo ne bo šla koža stran...
sem te hotela najprej nahruliti, potem sem šla pa raje še enkrat prebrati, kaj bi si dala popraviti in priznam, da si nisem zapomnila, da bi si kožo tudi stran dajala.....
RE: Estetska kirurgija - koliko stane? 20.2.2009 6:22:05
TomTaylor
no, malo smo se še pohecale zraven, ampak drugače pa hvala za odgovore. Danes, ali pa najkasneje z naslednjo plačo začnem šparat, ni važno kje bodo joške, samo da bo trebuh spet "moj".
RE: Estetska kirurgija - koliko stane? 20.2.2009 15:07:34
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: caillou
Ja, pol sem pa jest res vesoljka ali pa si ti orng mišelinka .
To bo, ti si vesoljka! (hecam se) , ker maščobnih oblog namreč kej dosti nimam (razen tistih ta zdravih ), dejansko je problem raztegnjena-viseča-odvečna koža in ne maščevje. Maščevje sem po 1. nosečnosti dokaj uspešno odpravila, zdaj sem sicer še , ampak po 2-eh porodih bo trebuh še bolj viseč. Nima telovadba nobenga učinka zoper kožo, ****ula. Bi jz telovadla kot budala če bi to kožo zmanjšal
RE: Estetska kirurgija - koliko stane? 20.2.2009 15:12:17
Raho
Saj, enak problem kot ga ti opisuješ, imam jaz , le da imam jaz sedaj, ko se mi je naredil pod počeno mišico še pruh, zgoraj tako lepo kepico - spodaj odvečna koža, zgoraj malo bolj napeta - zaradi pruha...
Samo pa nisem, ko sem bila na posvetu za operacijo pruha vprašala, če ti mišico lahko kako popravijo
Je pa dejstvo, da imam jaz ogroooooooooooooomno odvečne kože
RE: Estetska kirurgija - koliko stane? 20.2.2009 15:41:29
TomTaylor
Kaj moramo ženske vse trpet ej...a ni dost da 9 mesecev nosimo, pa še rodimo (če bi to nalogo vsaj možje prevzeli bi bilo super), imamo celulit, imamo strije, imamo male (ali prevelike) joške,....
Moškim pa je, razen plešavosti, vse to prihranjeno!...Bog ni bil pravičen!
RE: Estetska kirurgija - koliko stane? 20.2.2009 20:37:09
Anonimen
S telovadbo in to zastonj, boš izgubila vse.
Ko bi le.
Pred porodom sem imela trebuh trd kot kamen, celo nosecnost bila aktivna, se zredila kot po knjigi, po porodu preplavala kilometre in kilometre, imela ves cas normalne kile, pa je koza na trebuhu ostala. Sicer minimalno in dalec od motece, ampak tudi dalec od tiste napete pred porodom.
RE: Estetska kirurgija - koliko stane? 20.2.2009 20:42:27
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
S telovadbo in to zastonj, boš izgubila vse.
Ko bi le.
Pred porodom sem imela trebuh trd kot kamen, celo nosecnost bila aktivna, se zredila kot po knjigi, po porodu preplavala kilometre in kilometre, imela ves cas normalne kile, pa je koza na trebuhu ostala. Sicer minimalno in dalec od motece, ampak tudi dalec od tiste napete pred porodom.
Ma daj, ne seri, če imaša pa ti kje višek kože, sem jaz Mati Tereza