Raho -> RE: Estetska kirurgija - koliko stane? (19.2.2009 14:04:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Raho Od 3500 navzgor je plastika trebuha, ampak se moraš zavedati, da ti bodo potem morali popravljati še joške (odvečno kožo trebuha ti nategnejo proti dol, zato se ti prijateljici pomakneta nekako v območje malo nad pasom, potem pa ti ju morajo popravit nazaj na staro mesto... vse bi bilo še OK, če ti potem ne bi morali izrezati bradavičk, da ti jih pozicionirajo spet nazaj na pravo mesto... v glavnem: auč), to pa je dodatnih 2000. Ni ravno poceni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] sorry, sej mogoče je res, sam tole mi deluje malo na znanstveno fantastiko..... to, kar si ti napisala za joške pa vem, da se dela v primeru pomanjšanja jošk (kar se bradavik tiče)..... vse ostalo pa.... ok no, sej je možno, samo verjamem pa ne Bila sem na posvetu, ker bi pod nujno potrebovala abderoplastiko (korekcijo trebuha - med prvim porodom mi je počila mišica, sedaj pa se mi je naredil še pruh - tega bo tako ali tako treba odstraniti, ampak še nisem pripravljena). Pa me je ob razlagi vse minilo. In ena moja znanka je bila, pa so ji naredili točno to.
|
|
|
|