![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.5.2010 9:22:59
|
|
|
|
Aja1
|
Urška - čas gre res hitro. Po otročkih vidimo, kako se staramo. Pa super, da ste se imeli fajn na dopustovanju. Čakamo slikice. :)
|
RE: November 2006 - 4. del 2.5.2010 18:51:33
|
|
|
|
takotako
|
Helllo Ekola da vam dam malo dela-za brat. Čestitke Majas. Mi na veliko prenavlamo. In mi časa zmanuje. Ne vem kako vsem vse uspe... Ted je ful priden. Mal ga trma daje sam mene to kej dost ne gane. Pol pa popusti. Zdaj k je lohka ves čas vzunaj je boljš. trampolin, pesek, guncenca,,, ma zakon.. Nekaj ga je edin med nogami-bl proti lulčku- začel boleti. Sicer smo pred dvema mesecoma že šli nekrat to pokazat pa je rekla da si je sam nategnil. Pol pa je mel mal pavze z poganjalčki pa kolesci pa je blo ok. Zdaj pa tud če ma par dni mer pa gre po spet ga boli. Bom še kak dan počakala. ekola lep pozdravček!! Atanja
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 5.5.2010 9:49:16
|
|
|
|
viv_
|
Dan! No, a ste vidle, naša marella je noseča bojda bo fantek. Spetembra! Jaz sem bila zdele 3 dni sama z zarjo, ta star v USA, Mirna na kmetiji s šolo... Sva se mele prou luštno, tko umirjeno, pa potičko sva pekle, vse je pospravljeno, nič trmarjenja.... Prazniki so bili super, mal smo bli na morčku... Zdele pa kr trpim v tem vremenu.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 5.5.2010 10:10:13
|
|
|
|
Aja1
|
Upam, da se nam marella tudi tukaj kaj oglasi. Pa seveda čestitke tudi tukaj. Viv, super, da se imata lepo. Pa ta zopern dež
|
RE: November 2006 - 4. del 5.5.2010 20:02:39
|
|
|
|
tjasa1
|
aja1 tud mi mamo ze ta velik stolcek. Imamo romer kid fix(z isofiksom). Je super. Sem zelo navdusena. Kupili smo ga preko o-baby(de) in proftirali 50-60 EUR. Kako pa ste ostali. Jaz imam obupno reakcijo na sicer lepe cvetke zunaj. Ta teden je bolje ker dezuje. Nisem vedela, da bom tako vesela dezja. Zal pa je sla zadeva tako dalec, da sem vceraj morala dobiti medrol v tem primeru upam, da se ta mesec ni nic prijelo . Vsekakor arburetum odpade!!! Ali bo sel kdo na maraton Radenci? Kaj pa na druzinski festival v Lasko? Kaj pa nas zivalski vrt?
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 5.5.2010 21:57:34
|
|
|
|
Aja1
|
Tjaša - ojoj...alergija. Revca. Naša Neja je 1x tudi dobila medrol (pri letu in pol) in baje je res močno zdravilo. Punce - so vaši že imeli vodene koze? Pri nas zdaj razsajajo....
|
RE: November 2006 - 4. del 6.5.2010 6:43:55
|
|
|
|
max81
|
ojla....da se še jest malo oglasim po dolgem času..................pri nas T sračka že ene 14 dni, pa sploh ne ugotovijo kaj je, blato je drugače bp, jest sier sumim, da bo zdejle kr naenkrt, še tiste 4 zobke dobil, pa da mamo pol počas mir ....vse dneve sem več ali manj sama z malima in morm priznat da sem ob 21h, sam še za u postlo zmatrana sem ful..pol pa še tole nikakvo vreme u babnce, čez 2mesca se ženi sestra od mojga, pa rabim mal nasvetov...kako se oblečt???????????????????? pa mislim, kej tacga da bo še pol za ponost, da mi ne bo v omari se valal...pa ne kikle, ker mam preveč krčnih žil in se v tem ne bom počutila gut ...pa še za mojga, ker mava čist izropane omare pa seveda, najvažnejše, kaj oziroma koliko za darilo???????????????????????? marella...čestitke nč zdej grem pa počas mal delat
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 6.5.2010 6:45:42
|
|
|
|
max81
|
Aja1 pri nas zaenkrat nič ne razsaja, bi pa skor bolj želela, da zdejle fašejo še tiste otroške kot pa pol k bodo že enkrat v šoli...sam to bo 123
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 10.5.2010 9:09:43
|
|
|
|
urška76
|
Dan! Tale maj je pa za nas ubitačen mesec. Kar naprej mamo ene aktivnosti. Pa vse so več ali manj vezane na vrtec in bližajočo se šolo. Z Mihom sva imela pregled pred šolo (cepila mi ga zdele ni, ker imava v četrtek drugo cepljenje proti klopnemu menengitisu), pa je samo risbico njegovo videla pa je že rekla, ti si zrel za v šolo. Je pa moj mali fantalin velik že 125 cm in težak 25 kg. Vidi ko sokol (vmes sva se sicer s sestro že spogledali, ker je začel študirat, pa se je potem izkazalo da revež ni vedel ali je narisana lisica ali volk ). V soboto smo imeli žurko v Bohinju. No od žurke je bilo bolj malo, ker je imel dež mlade. Vseeno se je Miha spopadel z lokostrelstvom in zdaj mi navija, kok je blo to fino, pa da on bi še z lokom streljal. Mu je pa res šlo zelo dobro, sploh glede na to, da je prvič držal lok v rokah. Pa ker je bil dež in so aktivnosti na prostem odpadle, smo šli na vožnjo z ladijco.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 10.5.2010 9:14:21
|
|
|
|
urška76
|
Aja1 naša dva sta imela že oba vodene koze. Miha še predno je bil star eno leto, Špela pa kmalu po prvem rojstnem dnevu. Prej jih dobijo otroci bolje je za njih. No edino za vašo malo Živo res nebi bilo dobro, da jih dobi. Čeprav zaščitit je ne boš mogla čisto pred njimi, tudi če vzameš Nejo iz vrtca. Ker jaz še danes ne vem, kje jih je Miha pobral. Lahko jih je tudi kak odrasel prinesel, ki sploh ni vedel, da je prenašalec. Lahko bi jih ti iz trgovine prinesla naprimer, pa sploh vedela nebi.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 10.5.2010 9:18:37
|
|
|
|
urška76
|
Še najpomembnejše ZOO! Nam odgovarja vikend 22. sli 23. maj. Potem gre naš mali na letovanje, tako da en vikend prej in nega kasneje sem rezervirala za nas, da mu v miru spakiram in ga mirim, ker že kar vidim rožičke, ki mu bodo zrasli. Pa da se potem pripravim na vikend polnih ušes pripovedovanja in navdušenja. Lahko se pa zmenimo potem za 12. ali 13. junij. Zdej pa odvisno od vremena in od vašega časa.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 10.5.2010 9:32:28
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: max81 u babnce, čez 2mesca se ženi sestra od mojga, pa rabim mal nasvetov...kako se oblečt???????????????????? pa mislim, kej tacga da bo še pol za ponost, da mi ne bo v omari se valal...pa ne kikle, ker mam preveč krčnih žil in se v tem ne bom počutila gut ...pa še za mojga, ker mava čist izropane omare pa seveda, najvažnejše, kaj oziroma koliko za darilo???????????????????????? Za obleč sama sebe najbolje poznaš in tud veš kak tip poroke bo. Če bi prišla na mojo bi ble ene hlače in kaka majčka čisto ok, ko še jaz nisem mela poročne obleke. No bila je poročna, sej sem se poročila v njej, drugače pa čisto klasična Murina oblekca. Če te motijo krčne žile si lahko omisliš kako lahko dolgo krilo, ki ti skrije noge, pa še nič se ti ne lima po koži, če bo vroče. Drugač pa kake lahke hlače. Bi ti predlagala lanene, samo se lan full mečka (edino če dobiš kake dobre z malo sintetike) Kaj takega (upam, da je link prijel) Kar se pa darila tiče pa malo povprašajta kaj si želita (ponavadi bodoči ženini in neveste to itak povedo, da ne dobijo po deset enakih kompletov krožnikov), glede vsote pa koliko si lahko privoščita in kaj oz. koliko sta dobila od nje. Sej vem, da naj bi se ne gledalo na to, samo nekje en cenovni okvir pa to vseeno predstavlja.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 10.5.2010 20:35:47
|
|
|
|
tjasa1
|
nam ustreza priblizno vikend 22., 23...prihajajocega vikenda pa se veselim, ker gremo v Radence. :)))
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 10.5.2010 21:02:25
|
|
|
|
Aja1
|
Max, Urška ti je lepo napisala. Ne kompliciraj in obleci nekaj takega, kar boš še potem lahko nosila. 22, 23. načeloma tudi nam ustreza. Upam, da možiček nima kakšne druge zamisli. Seveda pa mora biti lepo vreme. V sredo imamo pa spet testiranje z Nejo. Ma naj končno ta alergija izgine.....
|
RE: November 2006 - 4. del 11.5.2010 9:46:57
|
|
|
|
urška76
|
Aja1 upam, da se res počasi rešite alergije. Tjasa1 uživajte v Radencih. A boste tekli? Torej vikend 22.,23. maj je načeloma dan za zoo. Če bo suho seveda. Dejte tiste ki ste na FB še mal ostale novembrke spomnit, ker tukaj gor je ratala cela žalost. Evo pozabila čestitat naši Marelli. Veliko veselja z rastočim trebuščkom ti želim. Mama viv a vam je vulkanski prah prekrižal načrte za prvomajske praznike? Atanja a je bil Ted kaj bolan preden ga je bolelo med nogami? Ker tako mi je naša Špela začela šepat kak teden po prehladu, pa so rekli, da se je vnetje preneslo na kolk. In baje se to zelo rado naredi pri fantkih.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 12.5.2010 18:17:37
|
|
|
|
Aja1
|
Mi smo imeli danes testiranje za alergijo z Nejo. Kožni testi pokazali, da Neja ni več alergična na jajca. Izvide krvi menda dobimo drug teden. Smo vsi takooo veseli. Končno. Je bila pa tako pogumna. Bravo Neja. Grem zdaj tamalidve zrihtat za spanje.
|
RE: November 2006 - 4. del 12.5.2010 20:23:59
|
|
|
|
tjasa1
|
AJa1 , se veselim z vami. Se spomnim kako je meni pred enim letom odleglo....edin neki je bil se problem. Tjasa ni bila vajena na hrano z jajci, tako da je trajalo, da je sprejela to hrano. Danes je ze veliko bolje. Je pa super ko gres v trgovino in ne beres vec vsake deklaracije na izdelkih. Urska76. Ja bomo tekl...no ja sam moj dragi in Tjasa. Jaz nisem dost trenirala zadnja dva meseca. Pa drugo leto. V nedeljo pa gremo spotoma se v Lasko na festival druzine. Smo bili tudi lani in nam je bilo zelo vsec. Torej rezerviramo za vikend 22., 23.(nam bolj ustreza sobota popoldne)
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2010 8:31:52
|
|
|
|
malilump
|
Jutro. Sem se že sama s seboj skregala ker nič ne pridem na obisk . Zdaj pa čakam še na vas, da me boste. In zakaj sem prišla? Majas me je v sanjah preganjala in sem se je tako ustrašila, da sem morala priti. Pri nas sicer kar nekaj novosti odkar sem nazadnje kaj napisala. Bila na 2 operacijah, po 8 mesecih še vedno težave (brezveze res), od januarja na zavodu, imeli prvo večjo poškodbo (Val je imel 2 tedna mavec na nogi-zvin gležnja), dragi nama je odšel pred 1 mesecem na misijo....torej pestro. Vidim, da ste vmes nekaj rojevale-čestitke vsem mamicam, očkom, dojenčkom, bratcem in sestricam. Pri nas še nič od tega (smo še mladi ). Zdaj sem obljubila sama sebi (to ponavadi zaleže, da se bom vsaj enkrat tedensko javljala). Bo v redu? LP
|
|
RE: November 2006 - 4. del 13.5.2010 8:41:35
|
|
|
|
malilump
|
A se to ve za eno srečanje dogovarjate? Bi se vam lahko pridružila z škratom? Kje pa kdaj pa? Zdaj grem pa kaj naredit, da se ne počutim nekoristno Lp
|
|
RE: November 2006 - 4. del 14.5.2010 10:21:15
|
|
|
|
malilump
|
Vidim, da se zelo malo čveka. Torej nisem veliko zamudila Ali ste se pa mene ustrašile?
|
|
RE: November 2006 - 4. del 14.5.2010 11:01:01
|
|
|
|
malilump
|
Pa mi je uspelo še album opremit z novimi fotkami Vala album
|
|
RE: November 2006 - 4. del 14.5.2010 11:15:10
|
|
|
|
urška76
|
Ojla! O poglej poglej, kdo se nas je spomnil Malilump lepo, da si nas prišla pogledat. Drugače se pa res bolj malo še čveka tu gori. So vse na FB ušle. Drugače se pa menimo za živalski vrt. In seveda si lepo vabljena da se spet vidimo. Po doooooooooooolgem času. Aja1 superca, da je mala brez alergije. Zdaj ti odpade veliko skrbi, kaj bo lahko jedla, pa česa ne sme. Mojadva škrata sta bila pa včeraj spe cepljena (druga doza proti klopnemu menengitisu) in sta bila tako pridna. Mala je sicer že v naprej malo stokala, ampak lepo pri miru sedela in nič jokala. Miha je pa itak že velik fant (k mu je sicer cepljenje nagravžno - njegove besede od danes zjutraj ) Včeraj je bil prvi roditeljski sestanek v šoli. Za knjige in delovne zvezke bomo dobili naročilnico po pošt in jo potem junija na sestanku oddamo. Potem pa to lepo po pošti pride (nam ne bo treba po knjigarnah letat). Baje imajo vsako leto šolo v naravi (razen v prvem in devetem razredu) in pa vsak teden imajo eno uro v angleškem jeziku (različne predmete - ta teden matematiko, drug teden likovni...) Me prav zanima, kako bo to zgledal. Pa s so nam ga hvalili na angleščini. Že letos hodi na stopnjo za prvi razred in naju je zanimalo, kok je pa kaj pisanja in branja drugo leto. Sva imela pomisleke, ali gavpiševa v naslednjo stopnjo, ali ga naj še eno leto vpiševa na to stopnjo kejr je sedaj. Pa sva dobila odgovor, da se bo dolgočasl, če ostane na isti stopnji, ker mu je že sedaj klar malo prelahko. Mami (ki ji je angleščina skor španska vas- sej razumem že, kaj pametnega spravt iz mojih ust pa je skoraj misija nemogoče ) je bila tako ponosna na svojega sinka. Spet samo o Mihu pišem. K da je on novembrček. No naša mala miss tudi pravi, da se je cepila, ker gre v šolo . Drugače pa uživa z nami. Počasi ji ratuje nerodno pred znanimi ljudmi. Po drugi strani je pa včasih kar preveč samostojna. Se pa še vedno rada "podojenčka" pri meni.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 14.5.2010 11:16:59
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: malilump Pa mi je uspelo še album opremit z novimi fotkami Vala V pravega korenjaka je zrastel tale tvoj Val. Eh sranje, v Ljubljani se je spet ulilo. Kok sem sita tega dežja. Hočem sonček.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 14.5.2010 20:04:25
|
|
|
|
Aja1
|
o, Malilump, večkrat se oglasi. Val je pa že fejst dec. Danes je imela Neja prvi plesni nastop. So bili prav lušni.
|
RE: November 2006 - 4. del 15.5.2010 9:37:06
|
|
|
|
malilump
|
O madonca, a že angleščina, šola...a se zavedate da naše novemberčke tudi kmalu čaka vse to (ker čas namreč leti s svetlobno hitrostjo) Neja pa že diplomo okrog nosi. Aja1 a ni to tisti otrok, ki ponoči ni hotel spati? Zdaj pa že pleše...a se čmo vrnt v leto 2007, ko so bili še čisto majhni in so samo ležali? Tudi pri nas nič od sonca. Smo bili pa včeraj familiarno na Šmarni gori. Men je bilo ful všeč... Kako je sedaj z ZOOjem? Kateri dan, ob kateri uri? Lep vikend vsem, pa čeprav bo deževen kakor kaže.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.