krfjolca
|
Ah, razvajanje :) Meni je super, ker je moj še malo bolj strog kot jaz in sem prej jaz tista, ki mu več dovolim, kot on. Se ravno fajn ujemava - če bi ga samo on vzgajal, bi bilo čisto preveč po vojaško, jaz pa malo ublažim vse skupaj, tako da je kombinacija ravno prava. Ni pa tudi mož tak, da bi se drl nanj, po riti ga je enkrat samkrat. Ga večinoa uspe pregovoriti s pogovorom. Tašča, pri kateri je v vrtcu, za razvajanje pri 4 varovancih itak nima časa, mojadva sta pa cvetke, ja - sploh glede sladkarije. :D Sam nismo toliko skupaj, da bi kaj bistveno vplivalo na vzgojo. Maškare - je bilo luštno. Mali je bil cuker, prav užival je, ko je hodil okrog in strašil :) Zdaj mi je pa spet zbolel . Ponoči je bilo kar hudo, spet mu je udarilo na grlo in se mi je dušil, lajajoče kašljal, pa še bruhal nazadnje. Tako da sem spet skakala celo noč okrog, kuhala kamilice, dajala inhalacije, grela blazinice in podobno. Smo prebrodili noč, danes je bolje. Kašlja sicer precej, vendar ne bo hudega. Vročine pa tudi nima. Sva pa čez vikend pobelila dnevno in kuhinjo, včeraj sva z mami generalno počedili kuhinjo, popoldne pa sem še dnevno in spalnico spravila v red. Tako da je končno stanovanje čisto in pospravljeno. Še par drobnarij manjka, kake letvice in podobno, pa bo fertik tale naša prenova. Popoldne nalimam slikice. Sva pa hotla, da bi šel Anže že včeraj gor spat, pa se nam je sesula postelja (ima izposojeno do nadaljnega, ko bomo sobo delali po meri). Tako da greva danes kupit en dober latofleks, da ga končno preselimo. Sem kupila elektronsko varuško od Aventa, pa mi je žal, da jo nisva že, ko je bil dojenček. Je res super.