urška76 -> RE: November 2006 - 4. del (16.4.2012 12:34:23)
|
Dober dan. Še en vikend za nami. [sm=smiley36.gif] Špela ima baje zelo gibčen jezik (koz da tega nebi že sami vedeli [sm=jezicek.gif] ) in logopedinjo ne skrbi, ker se tiče črke r. Za šumnike mi je pa tudi dala ene vaje, da jih utrjujeva. Pa da se jih nauči slišat. Moj možek je pa počasi čedalje bolj ponosen oči malega fuzbalerja. Po eni strani še vedno upa, da bo Miha vnema minila, po drugi strani ga pa hvali, kako mali obvlada [sm=smiley36.gif] Še malo, pa bomo živeli za nogomet. Jao meni [sm=smiley29.gif] [sm=smiley36.gif] Špela ima kmetijo proti koncu maja in ni pogojev, da nebi šla. Ampak naša je itak čisto ciganske sorte. Kamorkoli, samo da ni doma. [sm=smiley36.gif] Miha jo pa ima proti koncu šolskega leta. Ampak on je itak velik in se ne spodobi, da bi ga zvijalo [sm=smiley36.gif] Joka se samo še pri babi in dediju (moji tašči in tastu), z našima pa ni problem it kam. Drugače pa naša otroka že odštevata dneve do Luxemburga. [sm=smiley36.gif] Zdaj je že manj, kot en mesec. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|