urška76 -> RE: November 2006 - 4. del (22.3.2012 12:16:47)
|
Oj! Ted se bo že zlizal. Nič bat. Kako virozo mora pa tud pokasirat, da se mu ima obramba na čem Učit. [sm=smiley1.gif] Kar se pa šole v naravi tiče pa nič bat. če bo kaj narobe, te bodo poklicali, drugače jih pa znajo animirat. naša gre maja na Kmetijo, pa je že zdaj pri luft. Sicer je ona bolj ciganske sorte [sm=smiley36.gif], ampak vseeno. Pri Mihu me je bilo pa tudi strah, kako bo, pa ni bilo potem nobenega problema. Ko so prišli nazaj, sploh nisem bila pomembna. Stisnil je Špelo in že letel iskat vzgojiteljico [sm=smiley19.gif] [sm=smiley36.gif]. Včeraj smo spet zapravljal. Smo zdaj še Mihu kupili kolo. Ž. se pritožuje, da bo imel zdaj mali bolšji kolo od njega. Najslabšega ima pa seveda moja malenkost. Ampak, letos za r.d. ga tudi jaz dobim [sm=smiley1.gif]. Potem bomo pa kolesarska familija. [sm=smiley36.gif] V soboto me pa čaka fešta. Vsaj torte mi ni treba peči[sm=bravo.gif], ker se mi res ne da toliko truda vlagat v nekaj, kar potem v večini vržem v smeti. Ker na naših r.d. torto pojedo samo odrasli, otroc jo pa malo pobrskajo, potem pa letijo naprej. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|