urška76
|
Oj! MM super, da ste mimo noric. Atanja bogi ste. Kaj je pa Ted delal, da je pretres možganov pridelal? Glede energije, koliko ima pa kaj sladkega v hrani? Če je res tako poln energije najprej ustavi sladkarije (ne čisto vseh, samo na neko minimalno raven, poleti se omejiš na sladoled naprimer), vsaj pri naših dveh je sladkarija tista, ki jima da neomejeno energije. Drugače ga pa pusti, da leta sam, ne ga vseskozi ti animirat. Zdaj je že toliko velik, da se mora kdaj pa kdaj tudi sam zaposlit (saj vem, takrat je hitro kaka neumnost, samo vseeno). Poroda naj te pa ne bo toliko strah. Tako kot v prve sigurno ne bo. Pa z G. se že kar v naprej zmeni, da ti napiše v materinsko, da boš rodila z CR. Meni je strahova pri Špeli sicer napisala, da bom poskusila z vaginalnim, me je pa prej vprašala kako bi rada rodila (ker je bil Miha rojen s CR). Drugače je Miha prinesel domov lepo opisno spričevalo. Pa pohvalo za vestnega učenca, pa priznanje za matematično tekmovanje. V glavnem, upam, da me čaka še osem takšnih koncev šolskega leta. Vsaj pri M. Morje je za nami, z pompoznim prihodom domov. Nam je avto šel v maloro na slovenski avtocesti. Smo z otroki kampiral ob robu avtoceste ko Romuni. Zdej pa čakamo, da mehankar pove, kaj je vse narobe. Zaenkrat imamo še upanje, da ga do ponedeljka dobimo, čeprav mora še motor odpret in če je še tam kaj narobe nas čaka nakup novega avta. In bo šla moja garderobna omara na spisek želja nekje daleč v prihodnosti.
|