|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
6.7.2011 22:19:05   
takotako
Hej Hej

No tako mi se počasi bližamo septembru ko bomo štirje. Mene je vedno bolj strah poroda in še ne vem kaj bom...Mal prepozn vem,sam strah pač je vedno večji.

Mali letos je nadoknadil vse kar je bil do zdaj zdrav. V dveh mesecih smo imeli pretres možganov, nato zatekanje učka od neznanega, nato je dobil neko črevesno bakterijo da sva bla na infekciji. Zdaj pa je očitno še mal bogi in je dobil ta mesec vročino. Hb nič hudega sam mal je izčrpan po moje.

Je pa fuuuuul aktiven. Teče full. Zadnjič ga je mami na kolesu vozila in ni hotu več je šel dol pa je reku da bo teku zraven. in tako sta prišla domov-tamal je teku, mami pa ga je spremljala na kolesu pa ga  prosila če lahko gre sedet. Je bla mami bl konc k tamal. Pa fuzbal, pa hokej , pa trampolin. Ne vem sploh se ne umiri in ne vem kok je to kej dober. Zvečer pa kar blebeta namesto da bi spal. In me skrbi da kljub energiji bi se včasih mogel mal umirit. Sama ga komaj zamotim ob kakšni ustvarjalni igrici. Moram mal pobrskat da začneva  usvtajat da se nauči sedet na miru. Itak vedno težje žogo nabijam.hahah

Drugače se pa veseli dojenčka in bo vse pomagal in ga on rihtal. me zanima ja kok časa bo zdržu.

Nič lepo se imejte...

Atanja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
7.7.2011 13:31:23   
urška76
Oj!
MM super, da ste mimo noric.
Atanja bogi ste. Kaj je pa Ted delal, da je pretres možganov pridelal? Glede energije, koliko ima pa kaj sladkega v hrani? Če je res tako poln energije najprej ustavi sladkarije (ne čisto vseh, samo na neko minimalno raven, poleti se omejiš na sladoled naprimer), vsaj pri naših dveh je sladkarija tista, ki jima da neomejeno energije. Drugače ga pa pusti, da leta sam, ne ga vseskozi ti animirat. Zdaj je že toliko velik, da se mora kdaj pa kdaj tudi sam zaposlit (saj vem, takrat je hitro kaka neumnost, samo vseeno).
Poroda naj te pa ne bo toliko strah. Tako kot v prve sigurno ne bo. Pa z G. se že kar v naprej zmeni, da ti napiše v materinsko, da boš rodila z CR. Meni je strahova pri Špeli sicer napisala, da bom poskusila z vaginalnim, me je pa prej vprašala kako bi rada rodila (ker je bil Miha rojen s CR).
Drugače je Miha prinesel domov lepo opisno spričevalo. Pa pohvalo za vestnega učenca, pa priznanje za matematično tekmovanje. V glavnem, upam, da me čaka še osem takšnih koncev šolskega leta. user posted image Vsaj pri M.
Morje je za nami, z pompoznim prihodom domov. Nam je avto šel v maloro na slovenski avtocesti. Smo z otroki kampiral ob robu avtoceste ko Romuni. Zdej pa čakamo, da mehankar pove, kaj je vse narobe. Zaenkrat imamo še upanje, da ga do ponedeljka dobimo, čeprav mora še motor odpret in če je še tam kaj narobe nas čaka nakup novega avta. In bo šla moja garderobna omara na spisek želja nekje daleč v prihodnosti. user posted image

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
21.7.2011 22:05:45   
takotako
Hej kje ste?

Urška-nočjo niti slišat o cr... No bomo vidli kako se bo izteklo mroam pa rečt da strahovo ful pogrešam ker tole nadomeščanje sedaj ni glih najbojš. ampak bo minil tudi to.

Pretres je mel ker je za žogo laufu in se je v oder(smo fasado delala) zaletu.
Ma sej ga pustim da laufa sam včasih se mi že smil. Pa tudi sladko ne je tok. Danes je enga kondej jajčka. Včasih tud cel dan nobene sladkarije.
Je pa res da rajš vidim da je tok aktiven kakor da bi sam sedel pred tv. Pač to glih po meni nima... moram priznatuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
29.7.2011 14:16:41   
urška76
Punce vas kaj zebe user posted image ? Ma sej v bistvu niti ni smešno.
Mi smo po 14 dneh dobili avto nazaj. Zdaj zaenkrat dela. Naj tako ostane. Garderobno omaro bomo verjetno res kdaj v prihodnosti menjali. Sva se odločila, da bova vseeno menjala avto (staro za staro seveda, ker za čist novega trenutno ni), ker v tem počasi zmanjkuje prostora za Mihovo glavo. Mu ne moreva več naslonjala viši dat, iz avtosedeža ga pa še ne dava.
Drug teden gresta moja otroka na počitnice k babi za kaka dva dni. Upam sicer na tri, samo po moje ne bo ratalo. user posted image
Za šolo za Miha smo pa že vse nakupili, zdaj morava samo še zvezke zavit.

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
   [Brisano sporočilo]
1.8.2011 18:14:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2930
2.8.2011 14:21:58   
Aja1
MM - že zobek odpadel? uau, to je pa hitro. jaz na kaj takega še nisem pripravljena. user posted image  Torej se to lahko zdaj počasi že začne.

Sicer pa smo tudi mi že z dopusta. Je bilo kar ok, samo vreme bolj tako-tako. Neja je še kar na morju z babi in dedijem, Živa pa v vrtcu.

Neposredna povezava do sporočila: 2931
   [Brisano sporočilo]
5.8.2011 9:45:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
9.8.2011 8:45:48   
Žiga
A. se zdaj maje že drugi zobek spodaj. Res ji hitro izpadajo, menda ja ne bo imela slabih stalnih zobkov.  Ker baje če začnejo hitro izpadat, da so potem slabše kvalitete. Bom ob priliki povprašala zobozdravnico, če je kaj na tem.

Redno umivat, pa bo... user posted image user posted image user posted image

Naša mala je že dobila plombico na štirico spodaj. Zobozdravnica pravi, da ima "globoke fisure"... user posted image Krone zob ima zelo razbrazdane. Je bila pohvaljena, saj če ne bi tako skrbeli, bi imela že vse zaplombirano.
Namreč, ko je prvič videla zobe od tamale (potem, ki jih je pogledala Mihatu), je samo rekla: "To so pa čisto drugi zobje!" user posted image user posted image user posted image

Tako, da, za zvečer imamo Sonicare (oba tamala), zjutraj in čez dan pa navadna ščetka.

Se ji pa bojda tudi maje spodnja enka. Jaz nisem opazil... to je "zobarca" rekla...

LP
Ž.

Neposredna povezava do sporočila: 2933
   [Brisano sporočilo]
9.8.2011 10:17:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Žiga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2934
11.8.2011 14:25:40   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Se ji pa bojda tudi maje spodnja enka. Jaz nisem opazil... to je "zobarca" rekla...

Ja in zdej ona ponosno vsakemu pove, da bo škrba baba. user posted image Sicer pa enim zrastejo mlečni prej, drugim kasneje in enako je tudi s stalnimi zobki. Važno, da jih pridno umiva. Itak gredo pa naslednje leto že v šolo in morajo biti škrbasti. user posted image
Trenutno moja Trnjulčica spi (počas jo bom morala zbudit), sine pa zunaj dinozavra izkopava. user posted image Sem ga morala neki zaposlit, da ne bo samo pred tv-jem in računalnikom. No računalnik sem itak jaz zasedla. user posted image Drugače pa nič novega pri nas. Razen tega, da me bo moj mož peljal v Benetke, ko bosta otroka z našima na morju. user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
12.8.2011 19:03:10   
max81
hojla, kako ste???????

No pri nas kar dogaja, ni nam dolgčasuser posted image s kratka na 1.7 sem mela jest prometno in sem mal avtočka razbila, ker sem se zaletela u rito..o podrobnosti ne bi....sem pa dobr skoz pršla, glede na to da je s prvim začel veljati nov zakon user posted image . No pol smo bli za 14 dni na morju, smo šli zopet v dalmacijo pogledat, bili smo v Dućah blizu Omiša, en teden smo mel malo kislega vremena, drugi teden je bil pa lepo fino topel..tamalčka sta bla pridna, sta se naigrala, ker smo imeli na plaži mivkouser posted image user posted image , tko, da je bil mir na plaži. Smo pa z dopustom letos za enkrat zaključili....pred dopustom smo pa na vrat na nos kupili počitniško prikolico, tako, da zdej veselo študiramo kam bi jo peljali...če ma kdo kšn pametn camp v mislih nj kr napišeuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
13.8.2011 11:53:47   
Aja1
Urška/Žiga - imata otroka vsak svoje držalo Sonicare ali menjavaš samo nastavke (ščetke)? Neja ima tudi Sonicare, zdaj pa ne vem, če naj Živi kupimo še eno držalo ali naj samo nastavke menjamo.

Max - lepo, da se kaj oglasiš. Kje pa gledate za kamp? Boste imeli pavšal?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
13.8.2011 12:23:30   
max81
aja1 za začetek bi kr v Istri imeli pavšal, sam se mi ne da od kampa do kapma skakat..

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
16.8.2011 7:44:47   
Žiga
Urška/Žiga - imata otroka vsak svoje držalo Sonicare ali menjavaš samo nastavke (ščetke)? Neja ima tudi Sonicare, zdaj pa ne vem, če naj Živi kupimo še eno držalo ali naj samo nastavke menjamo.

Vsak imata svojega.

Miha je dobil svojega lansko leto; je bil malo ceneje, kot po redni ceni...
Špeli smo ga pa letos v Lux kupili. Je bil 20 EUR in mi je kar malo žal, da nisem še kakšnega kupil, glede na to, kakšne so cene pri nas. za 50 EUR bi ga z lahkoto prodal...

LP
Ž.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
16.8.2011 20:43:19   
Aja1

Vsak imata svojega.

Miha je dobil svojega lansko leto; je bil malo ceneje, kot po redni ceni...
Špeli smo ga pa letos v Lux kupili. Je bil 20 EUR in mi je kar malo žal, da nisem še kakšnega kupil, glede na to, kakšne so cene pri nas. za 50 EUR bi ga z lahkoto prodal...

LP
Ž.

Samo 20 eur? Kdaj greste spet? user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
17.8.2011 7:20:50   
Žiga
V začetku maja 2012... user posted image

Če mi zrihtaš sedmico na lotu, pa gremo že prej. Sem obljubil... user posted image

< Sporočilo je popravil Žiga -- 17.8.2011 7:21:11 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
17.8.2011 7:22:18   
Žiga
Samo 20 eur? Kdaj greste spet?

Sem šel prodajalko posebej vprašat, če je res tako poceni...
Pa je mirno rekla, da ja, kokr češ, sej je vedno tolk koštala...user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
17.8.2011 8:49:18   
urška76

Samo 20 eur? Kdaj greste spet?

Sem šel prodajalko posebej vprašat, če je res tako poceni...
Pa je mirno rekla, da ja, kokr češ, sej je vedno tolk koštala...user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sam pomoje je bila v akciji. Ne vem no, ker kjer koli gledaš niso tok pocen. Bomo pa vsekakor drugo leto spet pogledal če jih imajo.

Drugače sta pa naša otroka končno na počitnicah pri babici in dediju. Kak blažen mir je doma. user posted image No danes zvečer ju greva iskat. Nato sta pa en teden doma, pol pa spet gresta. user posted image Se vidi da smo bili preveč skupaj. Dva meseca po 24 ur. Groza.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
   [Brisano sporočilo]
17.8.2011 10:34:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2944
   [Brisano sporočilo]
18.8.2011 13:21:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2945
20.8.2011 14:44:37   
Luni

Redno umivat, pa bo... user posted image user posted image user posted image

Naša mala je že dobila plombico na štirico spodaj. Zobozdravnica pravi, da ima "globoke fisure"... user posted image Krone zob ima zelo razbrazdane. Je bila pohvaljena, saj če ne bi tako skrbeli, bi imela že vse zaplombirano.
Namreč, ko je prvič videla zobe od tamale (potem, ki jih je pogledala Mihatu), je samo rekla: "To so pa čisto drugi zobje!" user posted image user posted image user posted image

Tako, da, za zvečer imamo Sonicare (oba tamala), zjutraj in čez dan pa navadna ščetka.

LP
Ž.

Reci zobozdravnici, naj jih "zalije". Pri naši zobozdravnici je to utečena praksa, da na mlečnih zobkih fisure zalije. Sicer ste pa itak zelo pridni z zobki user posted image user posted image user posted image , moj mož bi vam dal pohvalo user posted image (je iz foha user posted image ).
Sonicare za 20 €???? Pri nas je 150 user posted image Po moje se boš moral 2012 oborožit z njimi, jaz sem interesent za 3 po "tvoji" ceni user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
20.8.2011 20:39:31   
Aja1
Luni - sonicare za otroke je tukaj pribčližno 60-70 eurov. Je pa krasna krtačka. Umije res temeljito.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
21.8.2011 13:15:22   
urška76
Luni saj ji je zalila, samo očitno se je ena malo izmuznila. No je pa eno zvezdico dobila, bomo preživeli. Važno, da si še naprej pridno umiva zobke in da ni zaradi vrtanja dobila strahu. Sicer imamo tako zobozdravnico, ki se jo starši zelo bojijo. Ima navado, da otroku zobke zrihta starše pa presneto ošteje, če ne skrbijo za higieno. user posted image No mi nimamo problemov, pri nas je bila največja kazen, če sem Mihu zagrozila, da mu ne bom pomagala zobkov umit. user posted image
Za krtačke bomo pa drugo leto pogledali in če bodo take hude cene kot so bile letos jih bomo sigurno nabavili.

Mi se trenutno hladimo notri. Otroka počivata, Ž. tudi (ga je včeraj križ usekal), potem pa spet ven in otroke v bazen pometat. Za kosilo bo pa danes samo makaronova solata (makaroni, paradižnik, bazilika in feta).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
   [Brisano sporočilo]
22.8.2011 8:21:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2949
24.8.2011 7:05:02   
urška76
Ojla!
Moji otroci so odšli na počitnice. Očitno smo bili res preveč skupaj, ker mi je hudo, namesto da bi se veselila prostih uric. user posted image Špela je zjutraj skoraj poletela iz postelje (je vedla, da je že čas za vstat). Ko sta se napokala v avto sva midva zanju odpadla. Nama tud pomahala nista. user posted image Zdaj se moram pa pripravit za "službo". Imam enega fantka v varstvu. Upam, da ne bo prehudo danes, ko bo sam brez družbe.
Ja pa danes greva po drug avto. Otroka še nič ne vesta o tem.
Včeraj sva imela pa obletnico, pa sva zaradi vročine skoraj pozabila nanjo. No, tud drugač se ne glih sekirava, če kdo na kak "važen" datum pozabi.

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Branje
Michonne RR

Kolikokrat na teden berete svojemu otroku?

Vsak dan (62%)

Vsak drugi dan (15%)

Med vikendom (0%)

Enkrat na teden (6%)

Nikoli (18%)

Število vseh glasov: 34

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!