urška76 -> RE: November 2006 - 4. del (24.2.2011 19:54:31)
|
Čer! O Max se javlja. [sm=bravo.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Žiga Nam je treba natančno povedat, kaj, kako, kje... pa ne preveč stvari hkrati... eno pa po eno... [sm=bravo.gif][sm=hudicek1.gif][sm=smiley36.gif][sm=hudicek1.gif][sm=jezicek.gif][sm=hudicek1.gif][sm=jezicek.gif][sm=hudicek1.gif] No na srečo ni tako hudo, kot (se) opisuješ, čeprav v večini drži... [sm=smiley36.gif] Max ste se kaj sankali? Mi razmišljamo, da bi šli jutri popoldne na hitrco. Za kako uro sankat, pa pol neki pojest z našimi luxemburžani, ki počitnikujejo v Kranjski. Dopoldne ne moremo it, ker imam bejbe v varstvu (čudno, da ni več dežja, ko smo same babe na kupu [sm=smiley36.gif]).Pa itak, oni dopoldne smučajo, mali je pa tako v smučarskem tečaju. Upam, da bo moje zdravje ok. Sem včeraj ponoč neki bruhala, pa včeraj me je potem zeblo ko psa. Sem bila v trenirki, termo štumfih, pokrita z kovtrom pri 22 stopinjah, pa čisto premražena. Vročine pa nisem imela [sm=zmeden.gif]. No danes sem že bolje. Mal švoh, ker sem bolj malo jedla, ampak bolje.
|
|
|
|