urška76 -> RE: November 2006 - 4. del (4.2.2011 12:31:12)
|
Oj! Danes sem se nahodila. Je pa tak lušten dan. Pa sonček. Me je pa pred Lidlom ena baba, da se grdo izrazim, v slabo voljo spravila. No samo za malo časa. Je ene verske ikonce prodajala za revne v BIH. In ko nisem hotela nič dat, se je spravila, če ne želim pomagat ubogim. [sm=hudicek1.gif] kdo pa men pomaga. (ok Ž. je izvzet), pa naj mi dokaže da bodo ta denar res ubogi dobili. To mi pa ne more. Jest tud lahk z neta ikonce sprintam, pa prodajam in rečem da je za uboge. Sej ne bo noben vedu, da bo šel denar men v žep. Ž. povej, kaj hoče Špela v avtu poslušat. No bom jest, da te ne motimo. Trenutno je pozabila na Martinovega lulčka, pa tud otroške niso dobre. Zdej je in tole Danes imamo pa spet plavanje popoldne. Moramo not prinest vse manjkanje v januarju. Max itak da boste zdravi, dost ste bili bolani, ravno tako kot mi. Sonček bo vem dobro del, tud če bo kak nos smrkast. MM še kar čakaš. Se moraš zdej velik po sončku sprehajat, da boš v formi. [sm=smiley36.gif] Še malo, pa bo. [sm=hudicek1.gif]Spet we are sorry
|
|
|
|