|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.11.2010 8:04:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2576
   RE: November 2006 - 4. del
22.11.2010 12:42:18   
urška76
Živa in Zara vse najlepše in najbolše.
Tudi Kostji vse najlepše. Upam, da bo njegova mami to prebrala in mu prenesla lepe želje.

MM hvala za tele prašičke, mogoče se jih pa res lotimo. user posted image

Mi smo tudi zaključili s praznovanjem. Špela je dobila svojo gosenico in preveč daril. Mi smo živce spodnjih sosedov dali na preizkušnjo, pa so se kar obnesli. Nas je bilo v soboto deset odraslih, ki nismo delali kravala in devet otrok, ki so uprizorili pravi stampedo user posted image . So noreli po stopnicah, pa lovili so se, pa skrivali. V shrambi (kamor ne morem ničesar več pospravt), se je skrivalo šest otrok. Raje ne vem, kako so se stlačili not. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2577
23.11.2010 8:48:56   
melita73
Najlepša hvala v imenu Zare za čestitke.
Je dobila toliko daril od babic in dedkov, da danes ni imela časa it v vrtec, user posted image  zato tudi jaz posledično nimam nobenega časa.
Lp 

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
23.11.2010 9:33:33   
Aja1
Čestitke še Živi, Zari in Kostji! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
   [Brisano sporočilo]
24.11.2010 10:53:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2580
26.11.2010 9:59:16   
urška76
Ojla bejbe!
A je tale mraz mal zamrznil našo temo? user posted image

MM sej bo, boš videla, da boš naredila. Sploh ne dvomim vate. Moj mož se mora tudi začet učit. Izpit ima sicer januarja, ampak ima že decembra novo predavanje in mu ne bo ratalo, če se ne bo začet učit že sedaj.
Kako je pa z Ano, se je izvlekla iz prehlada?

Moji otroci pa čakajo sneg. Prvo vprašanje zjutraj je bilo: A je že sneg? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2581
27.11.2010 8:12:25   
max81
Dobro jutro...kakšna tišina je tuki goruser posted image

no pa smo ga dočakali...  sneggggg ...po eni strani se veselim po drugi ne....sploh takrat, ko ceste niso nič zrihtaneuser posted image in se da komej do šihta pridt.NO včeraj zvečer sem bla pridna pa sem eno rudno že odkidala, za čuda me danes nič ne boliuser posted image .  popoldne smo šli za tamalga za rokavice gledat...niti enih nisem dobilauser posted image . Evo mulčka trenutno gledata risanke, jest kofetkam in čakam da se stroj opere in posuši...tastar pa spiuser posted image . No želim vam en lep dan, baje, da bo malo sončka..pol pa tud mi šibamo, samo še ne vem kam bi šli

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
28.11.2010 6:47:26   
Aja1
Jutro. Prva. user posted image user posted image user posted image

Tudi pri nas je včeraj zapadlo kar nekaj snega. Pa menda bo danes tudi. No...nimamo kaj. Poletje je mimo. user posted image
Neja je uživala na snegu 100 na uro. Razmišljam, da bi jo postavili na smuči. Letos ali padrugoleto. Koliko jih žesmuča? Kakšne smuči ste kupili? Obujejo pancarje? Mene malo skrbi, da bi kupila opremo, pol pa ne bi hotla obut pancarjev, pa se smučat,...

Danes pa k tašči na kosilo.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
28.11.2010 7:50:24   
max81
Dobro jutro...evo drugo mesto za mojo malenkost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo šli včer na en sprehod, tamale2 sta uživala ful..lansko leto nista bla tko navdušena....smučanje mi jo bomo letos, smo že vse za rojstni dan skup nabral, tko, da letos bo pa akcija.Smučke smo vzel v hoferju, k je blio vse komplet, pancarje sem vzela roces, tiste nastavljive..kakšno bo ša navdušeje pa nimam pojmauser posted image

do kdaj vaši mulčki spijo...jest ne vem mi vstajamo ob 6h al pa še prej..pol smo pa vsi skup prstjeniuser posted image ...pa smo probl s spanjem od 21h pa je bil isti šmorn

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
28.11.2010 9:48:08   
Aja1
Max - kako dolge smuči ima Nika? Pancarji so pa kakšna številka?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
28.11.2010 11:39:59   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

smučke so 90, palce 80...pancarji pa od 25-29

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
28.11.2010 19:49:43   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

smučke so 90, palce 80...pancarji pa od 25-29

hvala.
Kako je pa velika Nika?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
28.11.2010 20:50:30   
max81
Naš škratek se mi zdi, da je bolj pri malih...okol metra je

jejj pri nas je kr neki snega že, jest ne vem kdo bo to kidov....pa zdej se je začel spet ta napravlane...spet bomo  pozn na šiht hodil..kr groza me je.Popoldan smo šli na en super sprehod, tamaledva sta se tok metala po snegu, kepal smo se...luštn je blo

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
29.11.2010 6:52:45   
Aja1
Aha, pol bomo mi za Nejo kar 100 cm (je velika tam okrog 105, mogoče malo več). Itak pričakujem, da bo vzljubila smučanje šele po nekaj časa. letos bo bolj tako-tako.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
29.11.2010 9:04:13   
urška76
Dobro jutro.
Pri nas dežuje user posted image Komaj je malo snega, zdej ga bo pa takoj pobral. Otroka bi pa rada iglu delala. Čisto brezvezno tole vreme. Me pa zanima, kok bo kaj moje sine moker danes, ko ga bom iskat prišla v šolo. Greva namreč naprej na vlak, pa se mi zdi, da bo še najbolje v eno velikovrečo napokat rezervno bundo in hlače. user posted image
Lej lej, samo pritožim se čez vreme pa se dež spremeni v sneg. Trenutno torej sneži user posted image , mogoče je pa še upanje za iglu. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
29.11.2010 9:57:49   
Aja1
Pri nas pa sije sonce in je cca 60 cm snega. Po cesti pa plondra. Menda bo med tednom dež. Ma zdaj bi moralo biti mrzlo.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
29.11.2010 11:59:04   
Aja1
Dežuje user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
29.11.2010 12:03:51   
urška76

Dežuje user posted image

Pri nas tudi . Spet. Grrrrrrrrrrr
NČ, iglu bo še malo počaku. Enkrat nam bo že ratal ni user posted image
Zdej moram pa eno dovolj veliko vrečo najt, da bom rezervne cote za našga falota not natlačla.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
30.11.2010 14:30:12   
urška76
Nam je včeraj odpadlo plavanje, tako, da je Mihu uspelo narediti enega snežaka, pa sneženi motor. user posted image Za iglu, bi morala iti pa po Domžalah skupaj sneg zbirat. user posted image
Ja drugače pa, ko sem prišla po Miha v šolo so ravno not prišli. Moker je bil do spodnjih gat. Od zgoraj od snega, spodaj pa prešvican. Še dobro, da sem mela v mislih vlak in sem imela vsa rezervna oblačila sabo. user posted image
Danes gremo pa v knjižnico pogledat razstavo.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
1.12.2010 6:31:25   
Aja1
Pa je tukaj veseli deember. Bo treba spečt kakšne piškotke. Neja že skoz sprašuje, kdaj bova pekli.
Uf...noro hitro gre čas.

Včeraj je bila Živa prvič v varstvu pri mojih za 2 uri in je lepo zdržala, brz joka. Sem full vesela ,ker do zdaj me je morala imeti vedno na očeh, sicer jok do onemoglosti. Bo treba ponovit, da ne bo v vrtcu prevelike krize. Me že zvija, ko se spomnimna vrtec in Nejino uvajanje. user posted image  Upam, da bo z Živo lažje. Po vsej verjetnosti jo bo mož uvajal, ker jaz bom tam sigurno jokala. Uf...sem cmera.

V soboto greva pa po dveh letih spet v savno. Komaj čakam. Imava še en bon za izkoristit.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
1.12.2010 7:11:50   
max81
Dobro jutro....pri nas spet lepo pada....mi imamo kar nekaj snega in je tok lepooooo...sam pri kidanju se pa vstavi...user posted image ....jutri pa po desetih dneh začnem spet z vožnjo tamalih2 v vrtec, ker moj zaključuje z dopustom in priznam me ja kar groza...sneg, napravljanje, nesplužene ceste, kr nekaj km preden pridem na šiht in valda, bom zdej pomoje kr zamujalauser posted image user posted image nč ne bo fajn

jest sem na šihtu, pred sabo imam cel kup prenaročanja, ker je dr zbolela..mora

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
1.12.2010 9:26:46   
urška76
Max bo treba malo prej vstat, da se boste lahko pravočasno zrihtal. user posted image Sej vem, men se tud ne da, pol pa noriva z malim, da sva pravočasno v šoli (se vidi, da sva preblizu doma user posted image ). Danes sem ga morala pa že do sedmih dostavit v ZD, ker imajo sistematiko. Ubogi učiteljici, ki jih bosta morali v tem vremenu spravit do šole peš. Naš ima sicer smučarske hlače, kapo sem mu pa po neumnosti odnesla. Sem jo v torbico fliknila, ko sem ga slačila. Upam, da je ne bo predolgo iskal.
Špela je vsa vesela, ker bo lqahko spet na snegu. Upam samo, da ne bo popoldne deževalo. Trenutno letijo luštne flikice.
Aja1 če misliš jokat je res bolje, da mož uvaja Živo v vrtec. Sicer pa, če hodi s teboj po Nejo, potem se že s tem po malem uvaja. Z našo Špelo ni bilo nobenega problema, ker je že skoraj vse vzgojiteljice od prej poznala. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
1.12.2010 13:46:37   
Aja1
Urška- Živa žal ne bo vistem vrtcu (stavbi) kot Neja. No, Živina skupina je v družinskem varstvu (200 m od vrtca). Bo pestro zjurraj z vsako v drug konec. Ampak nekako menda bomo.

Iglu ste že naredili? Neja tudi skoz teži za iglu. Lani ga je en prijatelj naredil. Velikega, da sem šla še jaz komot notr. Je bil kot ena hišica. Lepo. So se otroci veliko igrali notr.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
2.12.2010 13:53:36   
urška76
Dan!
Pr nas spet dežuje user posted image , prov jezna sem na tole blesavo vreme.
Iglu pa še ni prišel na vrsto, mormo najprej dovolj snega nabrat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
2.12.2010 13:58:17   
max81
Dan...no pri nas na srečo ne dežuje...ampak spet lepo sneži...tko, da Urška lahko ga pridete k nam pobrat..ker nimamo več prostora za kidanjeuser posted image

Jest sem iz šihta...zdejle sem že burek dala pečt, pa solatko mam še zaspucat, pa bo današnje kosilce pripravljeno....že komej čakam, ker sem lačna kot volkuser posted image . Tastar spi, ker je iz nočne, pol gre pa popoldan še v šolo in spet v nočnouser posted image , dobr, da je jutr frej, pa da nima šole.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?