ada2
|
no, mi smo itak cel dan bili zunaj, še ob pol 7 sem v parku na klopci dojila je pa zato toliko bolj dolgo trajalo, da so bili vsi 3 skopani in siti in v posteljah.... pa še štorijo vam moram povedat... ko sem se zjutraj spravljala ven, sem si naslov od morrak napisala na listek in ga seveda pozabila doma , ker imam možgane nekje na veliki planini. in potem seveda hočem poklicati, da mi pove njihov naslov, pa ugotovim, da je tudi njena št. izginila med popravilom telefona pred mesecem dni ... kaj torej naj naredim? ali naj vse skupaj nesem nazaj domov in jutri ponovim vajo? ma ne, bomo nekoga poklicali ... koga? razmišljam en čas o treziki, pa si potem mislim, da ima itak polne roke dela in cartanja z marušo... mislim na eno našo novembrko, ki ima zdaj tudi dojenčico, in bi lahko bila kje pri netu, pa se potem spomnim, da ima danes pregled pri P, pa da ne bom motila... no, in pokličem eno kolegico, ki pa sploh ne sodeluje na RR, ampak je v službi večino cajta na internetu in bi mi znala pomagat ... no, jo pokličem in ji obrazložim kako in kaj in ji povem geslo, da se je prijavila pod moje ime, pa pogledala v moja ZS, pa mi naslov povedala in tako sem lahko poslala ampak morrak... še vedno pa pošiljka ni za tebe