Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 5.4.2009 14:52:17
|
|
|
|
ada2
|
ej morrak neke spremembe so za naš dopust... vsaj ne gre skozi to, kar sem načrtovala, namreč, da grem z otroci v času gradnje za 1 teden od hiše... ker bomo začeli graditi šele septembra kam in če bomo pa vsi šli pa še nismo govorili. jaz na hrvaško ne bi šla, oz. če bi bi šla samo v Raslino, mojemu se pa tam ne dopade, ker je preveč mirno, tako, da ne vem
|
|
[Brisano sporočilo] 5.4.2009 14:57:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 5.4.2009 19:31:25
|
|
|
|
katjakokol
|
monchy ku ku
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 5.4.2009 19:57:26
|
|
|
|
*monchy*
|
katja heeeei
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 5.4.2009 21:22:33
|
|
|
|
ada2
|
a je katera za čvek?
|
|
[Brisano sporočilo] 5.4.2009 21:26:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 5.4.2009 21:35:25
|
|
|
|
ada2
|
ne, končno imam čas in tudi voljo za net... nekaj me mantra zadnje dni , me je strah, da se bo kak mastitis razvil....
|
|
[Brisano sporočilo] 5.4.2009 21:46:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.4.2009 21:46:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 5.4.2009 21:50:31
|
|
|
|
ada2
|
ja, sem pa danes sprobala vse kar mi je na pamet prišlo, da bi lahko pomagalo... spremembe položaja pri dojenju, masiranje, tuširanje z vročo vodo....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 7:24:52
|
|
|
|
katjakokol
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 7:40:53
|
|
|
|
katjakokol
|
o danes pa vse dolgo spite jaz pa zaspana pa mali da sploh ne govorim
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 8:06:45
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro!!! midvi sva se po dooolgem času naspali. tiina alergija se vrača na lička en dan je nisem mazala in je spet vsa pikasta
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 8:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
kuku! še vedno brez računalnika - še dobro da mamo pisarno v hiši , da vas pridem kdaj pa kdaj prebrat. mi mamo pa danes končno kontrolo z anejom in upam, da bo vse ok , da gre ju3 v vrtec. nič, če bo še možnost se vam kaj javim lep sončen dan
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 8:48:47
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! petra pa ne no ... uboga Tia deja dobro opravita z Anejem katja zdaj je pa res lepo vreme, kdaj prideta v ormož? jaz pa grem zdaj pripravit nekaj za kosilo, potem pa na potep... imam sicer Adama še doma, ker še ni do konca pojedel AB, ampak je zdrav in se bomo skupaj potepali. pa na pošto moram... imam eno pošiljko za primorsko
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 8:53:18
|
|
|
|
*monchy*
|
jutroo mi smo vsi trije včeraj zaspali ob 8h to se nam še ni zgodlo Petra reees? bogička za Tio
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 9:03:16
|
|
|
|
petra *k
|
monchy, to pa je včerajšnji sprehod naredo, ne? ker midvi sma tudi lepo spali, do pol 8.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 10:19:49
|
|
|
|
katka37
|
dobro jutro petra, , uboga Tia monchy, sosedov fantek je imel zdaj tudi samo zvečer vročino, so ugotovili, da ima okužbo s streptokokom, ki razsaja spet naokrog, je Timon že dobro
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 10:29:04
|
|
|
|
*monchy*
|
petra tak smo bli vsi zmatrani da to res ni ja ampak vsi pa smo tudi že ob 7h vstali ponoči pa ni blo nič kaj bolše ampak se bo enkrat že katka jaaaa mel je samo 2 noči vročino, kot je to pri njemu v navadi Hb je bil res po dveh dneh dober reees? jao pa kaj š ne bo vse razhajalo no
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 11:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ve pa nič več ne čvekate . zgleda, da je res vreme krivo in se lepo potepate jaz pa doma . no saj še kak mesec potem pa tudi jaz več ne bom sedela/ležala.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 15:59:50
|
|
|
|
Anonimen
|
mi2 sma že iz kontrole, vas pa nikjer. no in ker naju je sestra tak pozno naročila morama ju3 še 1x v ormož, ker more kri dat. tak, da bo še ju3 lepo doma. drugače pa je ok. pa na csd-ju sem papirje zrihtala, zdaj pa samo še čakat na 1. junij.- ki je še to! nič ker vas ni grem jaz lepo malo na balkon na sonček-anej namreč spi.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 6.4.2009 16:17:38
|
|
|
|
trezika
|
DanDan! Kako kaj? Mi smo super! Zaenkrat se še bolj redko oglašam kr imava atija končno na dopustu in se seveda veselo cartamo... tk da je bolj malo časa za računalnik... Včeraj smo bli na prvem sprehodu Drugače je pa Maruša ful pridna pupa... ponoči spimo, ponavadi od devetih do kakšnih 4, se najeva pa spimo dalje... saj trkam po lesu vsak dan, da bi tako ostalo Upam, da ste ve in vaši otročki vredu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2009 19:43:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2009 19:44:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.4.2009 19:47:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?