Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 7:59:38
|
|
|
|
*monchy*
|
MIHA VSE NAJBOLŠE
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 8:43:37
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravček po dolgem času. jaz sem še sicer vedno brez računalnika ampak se malo "švercam" brala vas za nazaj ne bom, ker je too much. jaz sem drugače ok, nimam več strogega mirovanja, anej je zaenkrat zdrav(trkam). upam pa, da dobim čimprej računalnik nazaj ker sem čisto zgubljena brez neta . morrak hvala!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 9:23:08
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! katja mi gremo pred pregledom tudi po darilo, ker ima tašča jutri RD. jaz pa moram med vikendom nujno v klet pregledat škatle s cotami, ker mu je skoraj polovica že premalo in potem se je danes 3x pobruhal in majčke kar kopnijo iz omare barbara do kolkih ti delaš? jaz imam 23. 4. pregled pri Lukmanu popoldan, mogoče bi se lahko dobile, da se končno v živo spoznamo. moram še ugotoviti kak bom sploh spelala ta pregled če pustim adama z mojim doma in vzamem miha s sabo, potem bi skoraj morala še nušo vzet, da bi med pregledom na miha popazila v čakalnici... če pa ga doma pustim, pa ne bom mirna, ker glih takoj s ptuja priletet tudi ne morem... če pa vse zraven vozim, bo pa gužva... eh, še imam čas razmislit....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 9:25:59
|
|
|
|
ada2
|
1 mesec je že minil to ne moreš verjet kak čas beži
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 11:26:46
|
|
|
|
suncicica
|
vse najboljse miha kak cas leti ,saj ne morem verjet da je ze en mesec
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 11:33:22
|
|
|
|
TinaV*
|
ojla :) Miha vse najboljse za 1.mini rojstni dan no jaz mam tudi 23.4 pregled...koncno ...vceraj smo pa cel dan laufali okoli...prvo smo v ormozu bli smo sli ene parcele glejat na lento pa nama ni vsec ...potem pa smo bli cel popoldan pri nasih spali smo katastrofalno ...celo noc smo se premetavali pa se budili polek taka sem ko zombi zaj pa gre ati do vulkanizerja menjat gume pa bomo ziher spet kam sli ker treba izkorisit dneve ko je doma
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 12:59:12
|
|
|
|
TinaV*
|
kaj pa je danes? kam ste vse odletele?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 13:55:34
|
|
|
|
suncicica
|
danes sem slisala prek ene patronazne,da v nekaterih obcinah dobis aptamil na recept. in da lahko tisti ki uporabljamo allernovo,zbiramo racune in da zavarivalnica vraca denar za to hrano. ali katera ve kaj o tem?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 14:14:33
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* kaj pa je danes? kam ste vse odletele? jaz sem mela danes oz še vedno mam mini čistilno akcijo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 15:10:44
|
|
|
|
ada2
|
evo, mi2 sva s pregleda in klepeta zrasli smo 4 cm in se od odpustne teže zredili 1 kg domov grede pa sva zavila še v službo... in se pustila cartat predvsem šefici, ki ga kar nekak ni hotela dat iz rok
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2009 15:51:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 16:28:41
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak ada, si Juričko tudi kje vidla? tudi je edina vedela točne rojstne podatke
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2009 16:32:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 17:09:25
|
|
|
|
suncicica
|
mi smo pa danes bili na prvem sprehodu .
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2009 19:06:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 19:16:43
|
|
|
|
tatly
|
sun-res to za aptamil?prvic cujem
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 19:19:27
|
|
|
|
Nina_ninaa
|
Pozdravljeni! Smo študentke 3. letnika Komunikologije – tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani. Pri predmetu Praktikum 1 delamo raziskavo o otroški prehrani, v okviru katere moramo izvesti tudi anketo o otroških kašicah in sokovih. Za vaše sodelovanje se vam že v naprej lepo zahvaljujemo, saj nam bodo podatki v veliko pomoč pri opravljanju obveznosti predmeta. Anketa je dostopna na: http://lime.fdvinfo.net/index.php?sid=51839〈=en Lep pozdrav, Nina
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2009 19:39:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 19:58:31
|
|
|
|
petra *k
|
kak ste zgovorne gnes midvi pa sma se skoro cel dan potepal zunaj po tem lepem vremenu aha, stanje Tiino je full boljše, nemreš verjeti, kaj naredijo kreme. jutri še jo mažem, te pa konec do naslednjih izbruhov. po enem mazanju se je poznala očitna razlika, zdaj je pa že full lepa. samo te kreme full izsušijo kožo, tak da je ne folgam mazati s hladilno kremo. drugače pa še se vedno praska, za ušesi, pa mogoče ji je malo ostalo z navade
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 21:43:05
|
|
|
|
katka37
|
ojla končno malo časa, preden grem peglat sem se bala, koliko bom imela za prebrati, pa ste očitno vse večinoma zunaj in ne čvekate preveč Miha, čestitke za prvi mini rojstni dan , ne morem verjeti, da je mesec dni mimo sun, za prvi sprehod petra, super za Tiino izboljšanje tina, potem ne boma sosedi, škoda morrak, super mejl, ravno pravi za petek
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 21:59:30
|
|
|
|
katka37
|
dovolj samogovorov, živelo peglanje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2009 7:10:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 4.4.2009 7:41:55
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly KATJA-kam hodite v slo.bistrico kupovat tatly vse povsod malo mamo malo morje trgovin
|
|
[Brisano sporočilo] 4.4.2009 7:54:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?