Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 2.4.2009 11:39:20
|
|
|
|
ada2
|
tak, mislim, da imam ene 5 minutk časa, da malo napišem... včeraj sem imela namen pa me je adam vrgel z računalnika... mali ful obvlada... sam si igrice naštima, sam si na internetu poišče risanke, miško obvlada v nulo, .... da ne govorim, da je pri igrici keglanje boljši od atija no, pa gremo po vrsti (upam, da bom vse, kar sem že včeraj mislila komentirat ) kayica - za masažo lahko že zdaj mene pokličeš morrak slikic še nisem preverila, a ti si tomažka pogledala? ... petro in tio sem prej v hoferju srečala in se tii že pozna, da je koža boljša držim pesti, da se še bolj izboljša, pa de se ne bi več pojavljalo, če pa že pa v blagi obliki in ne pogosto... pri 3 letih pa naj popolnoma izgine se še oglasim, Mi že puščajo mlekarne, se miha zbuja...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 2.4.2009 13:18:23
|
|
|
|
suncicica
|
ta obrazek bi pa prepoznala povsod.....mali timon
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 2.4.2009 13:22:12
|
|
|
|
suncicica
|
aha, ja jaz sem tista ki je cele dneve po bolnici gor in dol po stopnicah hodila. pa nevem ce je se kera tak tezila za porod kot jaz.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 2.4.2009 14:16:51
|
|
|
|
digi
|
Jeeeej, si ugotovila Je bilo težko ob napisu ne?! hehe Ma ni čudno, da si laufala po porodnišnici, saj sem ti tako tudi svetovala že enih 14 dni prej hehe, sicer pa hvala Bogu, da nimajo v ptujski porodnišnici 4-ih nadstropij .... In kako je sedaj, ko ste doma?! Kdaj smem priti na kavo?!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 2.4.2009 14:44:43
|
|
|
|
trezika
|
suncicica šele zdaj sn videla, da sva bili midve isti čas v bolnici... sicer sn slišala eno, ki je rekla, da se ena nosečka z dvojčki cel čas po hodniku sprehaja pol si bla to ti naša pupa spet aja... ponoči nama je spet spala od pol enajstih do petih... prav neverjetna je... je rekla patronažna, da morava fejst po lesu trkat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 2.4.2009 16:54:39
|
|
|
|
ada2
|
na drugo stran smo padle no, jaz sem glih od zobarja.... ni bilo hudo , moram pa drugi teden nazaj kak lep dan se je naredil, ne? sva bila mi2 z mihom tudi zunaj prej, zdaj pa tak lepo spančka, da ga ne bom budila pa oblačila, grem še adama nahecat, da gremo malo počivat... nuša pa se itak potepa
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 2.4.2009 17:50:06
|
|
|
|
suncicica
|
ja trezika ,tisti teden sem bila samo jaz z dvojcki in edina tako zeljna poroda,da se je ze vsem zdravnikom menda mesalo ko so prisli na vizito,in jih je pricakalo moje vprasanje; KAJ LAHKO TO MALO POSPESIMO? digi, ti kar pridi kadarkoli imas cas,jaz sem itak vedno doma.no zdaj ce se bo vreme popravilo gremo seveda cimprej na sprehod. drugace pa lahko kadarkoli.....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 2.4.2009 19:20:55
|
|
|
|
katjakokol
|
ooooooooooooo tina kako smo se malo pa imama krst
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 2.4.2009 20:00:57
|
|
|
|
katjakokol
|
evo ena slikica za malo sameha
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 2.4.2009 20:45:13
|
|
|
|
petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol evo ena slikica za malo sameha
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 2.4.2009 21:35:26
|
|
|
|
*monchy*
|
digi oo Timona mamooooo kolko pa je star? katja svetovna slika
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 2.4.2009 21:36:01
|
|
|
|
katjakokol
|
kaj zdaj kaj ze vse spite
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 2.4.2009 21:44:22
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem imela zdaj razvajanje nog z odlično vodno masažo jutri pa imamo prvi pregled zdaj grem pa spat, lahko noč
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 2.4.2009 22:13:10
|
|
|
|
Barbara111
|
jaz grem zaj spat samo vas berem ,ker sem tak izčrpana ,da ne moram pisat .POMLADANSKA UTRUJENOST IN VSE ME BO POČASI POKOPALO pa še tilen me nič ne uboga skoraj vsak dan pišejo neki test za popi,................
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 2.4.2009 22:43:36
|
|
|
|
katjakokol
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 6:43:11
|
|
|
|
digi
|
Suncicica pridem s seko enkrat..... ko ne bo gužve pri vas in pri nas..... Monchy Timon bo star jutri 2 leti in pol.... Hju, kam čas leti..... Spomladanska utrujenost: naš mali je včere sam od sebe rekel: mami grema ajat tak, da bo že držalo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 7:05:12
|
|
|
|
katjakokol
|
DOBRO JUTRO EVO KAVICO IN ZAJTERK
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 7:24:05
|
|
|
|
*monchy*
|
jutro. katja hvala za kavico in zajtrk aaaaa taka sem kot da bi me vlak povozo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 7:25:53
|
|
|
|
Barbara111
|
dobro jutro vidim,da ne morate spat meni pa za v službo ni
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 7:27:57
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* jutro. katja hvala za kavico in zajtrk aaaaa taka sem kot da bi me vlak povozo monchy jaz pa se danes zacudes dobro spala mai je zaspal ob 9h pa je spal do 4h se je napapcal in spal do pol 7h sem ga porihtala nahranla in spet spi zaj pa pocasi odpeketamo proti slov.bistrici morem it darila nakupovati ima danes svak roj.dan jutri pa gremo na torto k necakinji ima 5 let
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 7:30:48
|
|
|
|
*monchy*
|
priden mai jaz pa sem ga zvečer uspela spravit spat ob 8h in ni zaspal do pol 10h, pol se pa je clo noč premetavo in budil katastrofa
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 7:36:03
|
|
|
|
katjakokol
|
boga monchy tako zdaj pa gremo papa in lep dan
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 7:37:31
|
|
|
|
tatly
|
oj MIHA VSE NAJBOLSE ZA PRVI MINI ROJSTNI DAN
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 7:37:58
|
|
|
|
tatly
|
KATJA-kam hodite v slo.bistrico kupovat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 3.4.2009 7:45:01
|
|
|
|
petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly oj MIHA VSE NAJBOLSE ZA PRVI MINI ROJSTNI DAN pa dobro jutro in hvala za kavo
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?