Jaz se počasi privajam, da moj jutranji pogled čez okno ni več pogled na morje, ampak na zelo prometno cesto...drugač sem pa super.....pripravljam se, da zaštartam v nove boje za :duda: :)
Če bo fant, upam da ne bo tak pretepač kot njegov oče. Naj bo raje punčka; če jih pri nama ne bo, bom lahko vsaj eno hodil gledat.
Urska61 -> Ja, jeeeeee!!!! (24.4.2005 10:27:46)
BRAVOOOOOOOOOOO!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Še ena srečak nosečka! Zelo sem vesela zate!:rozica::rozica::rozica: A si bila ti mogoče na laparoskopiji? Če si bila, po kolikem času po OP se vama je posrečilo? Še enkrat ČESTITAM!!!:kuza::kuza:
Hvala Joe! Men je čist vseen kaj bo, tud če boš ti pol hodu gledat je O.K. Ful sem vesel, vesel. Pozdrav vse zajce. Vidim, da si mi privoščil cel ZOO. Ker se ne spoznam na te zverinice ti ZOO vračam. LP :);):pujs::zajcek::sloncek::racka::metulj::miska::angel::morje::darilo::rozica::modri::roza::ups::bravo:9nebesa:duda::zaspan:
Jančika_ -> Ja, jeeeeee!!!! (24.4.2005 10:34:15)
Stari, zdej se boš moral pa ti tudi registrirat, da boš lahko tule tarnal, kak ti žensko meče od hormonov, mi ti bomo pa nudili vso možno moralno in nemoralno podporo8). Bravo, ati!:bravo:
Skye sej vem, da se je težko privaditi...bom pa zdej stiskala pesti še za vaju in vajini:modri::roza:!
Urška, ja sem bila na histero ni laparo in je ratalo v drugi po op:)
Zdej pa greva ven na soooončka:)
Se še oglasim proti večeru.
Pa-pa
Tinka
cmokec -> Ja, jeeeeee!!!! (24.4.2005 10:50:11)
:rozica: Tinka :rozica:, kako sem vesela, to je res lepa novička. :bravo::bravo::bravo: Čestitke tebi, tvojemu dragemu in seveda pikici. :)-:bravo:9nebesa:)-:bravo:9nebesa:)-:bravo:9nebesa
Veliko užitkov v 9nebesa ,čuvaj sebe in svojo :duda:.
:);):)-:);):)-:love::pujs::sloncek::sloncek::pujs: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: tudi očku.
pa pa
Tia
emaa -> Ja, jeeeeee!!!! (24.4.2005 11:40:32)
Čestitam, no to pa je lepa novica, ker tko naprej:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
KMALU -> Ja, jeeeeee!!!! (24.4.2005 12:21:12)
cestitam!!!:bravo::bravo::bravo::bravo: ... lepo nosecnost:)-:)- .. uzivaj:nosecka:
Palčica -> Ja, jeeeeee!!!! (24.4.2005 12:44:27)
BRAVO!:bravo::bravo::bravo: Čestitke obema!
Palčica
girly -> Ja, jeeeeee!!!! (24.4.2005 13:43:10)
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
ČESTITKE!zdej pa pazi na svojo :duda:
a je veselje v hiši zdej,a?!! :)-:)-:)-
pa naj vaju :angel: spremljajo!pa eno :rozica: za novo mamico in :racka: za novo pikico
yupi :sloncek: yupi :sloncek:
lucika -> Ja, jeeeeee!!!! (24.4.2005 13:59:36)
res res res lepa novica.
uzivajte kolk se da...
si kar predstavljam kak to zgleda.... vsaj za sebe, ce bom kdaj docakala. najraje na okno in se drla....jeeeeee, uspelo. isto si predstavljam, ce bi na lotu zadela.
Iskrene čestitke, Tinka! :bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica: Res sva vesela zate. :bravo::bravo::bravo: tudi za očija! A.
lenika -> Ja, jeeeeee!!!! (24.4.2005 14:47:31)
Čestitam!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:. Vedeno je lepo videt, da je spet nekomu uspelo, ko gre pa za fosilko, je veselje še toliko večje. Lepo nosečnost ti želim.