tinkamiška -> Ja, jeeeeee!!!! (24.4.2005 10:03:46)
|
Punčke hvala lepa:rozica::rozica::rozica: Sej še kr ne morem verjet nosim teste kr s sabo:)- Aja, pa na trebuhu sem zdejle spala debelo uro, pa je blo mal čudno, ker me potem skoz lulat tišči:)- Moje drage:rozica::rozica::rozica: bom stiskala pesti za vse vas, da boste kmalu ugledale plusek al pa:modri::roza:. Res se bom veselila z vsako od vas:rozica::rozica::rozica: Zamuja mi 1-2 dni, ne vem točno. Znaki, kaj pa vem, jih je blo prej tudi vsak mesec polno. Ampak jočke so pa res drugačne, niso trde ampak take bolj polne, pa mehke, pa tudi bolijo, tako kot, takrat, ko so začele rast v puberteti:)- Lulat sem šele predvčerajšnjem začela malo več kot ponavadi, danes pa niti do jutra nisem zdržala. Pred dobrim tednom se mi jenoro zluštalo rdeče pese in jem jo kot nora, ravno tako tisti sirotkin napitek s sadjem:zmeden: Pa ni mi bilo do čokolade, ampak vse to bi bilo lahko tudi vsak prejšnki mesec:zmeden: Veste kaj je smešno? Da sva se ravno okrog O tako skregala, da sem se še cel naslednji dan mulala, do zvečer ko sva :sloncek::sloncek::sloncek: tako z užitkom, kot že nekaj časa ne:)- mal se vsake toliko ustrašim, ker me začne tam spodaj zvijat, pa potem mine... Jutri po 10.00 pokličem svojo G in potem me bo verjetno naročila tam nekje v sredini maja... Se še oglasim!!! Hvala vsem še enkrat:rozica: Tinka
|
|
|
|