Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 15:02:13
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Skratka - a lahko vse, ki imajo namen še kaj napisati na tej temi, prosim, da NE napišejo, če nima njihovo pisanje nobene zveze z nepremičninskimi zakoni v ZDA? Za vse ostalo, prosim, odprite drugo čvek-temo. Hvala. kerensa, en nasvet zate: ne išči takih informacij tukaj na RR- več kot očitno je , da noben nima pojma.
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 15:02:20
|
|
|
|
Mala koala
|
O hudiča, kakšen cirkus. Vsekakor je bil namen dosežen. Vihar v kozarcu vode. Enkrat pred časom se spomnim pompozne napovedi selitve na Plitvice. A to planiraš pred ali po Ameriki. A ja, nas ne briga. Ne, saj nas res ne, to je čisto retorično vprašanje.
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 15:29:46
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Skratka - a lahko vse, ki imajo namen še kaj napisati na tej temi, prosim, da NE napišejo, če nima njihovo pisanje nobene zveze z nepremičninskimi zakoni v ZDA? Za vse ostalo, prosim, odprite drugo čvek-temo. Hvala. kerensa, en nasvet zate: ne išči takih informacij tukaj na RR- več kot očitno je , da noben nima pojma. Misliš? Ker jaz osebno nilkoli nisem bila mnenja, da je ringaraja zbiranje butastih in umsko omejenih ljudi, ki nimajo pojma o življenju. Ampak seveda, to je zgolj moje mnenje. In seveda, nimam pojma.
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 16:06:30
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Skratka - a lahko vse, ki imajo namen še kaj napisati na tej temi, prosim, da NE napišejo, če nima njihovo pisanje nobene zveze z nepremičninskimi zakoni v ZDA? Za vse ostalo, prosim, odprite drugo čvek-temo. Hvala. kerensa, en nasvet zate: ne išči takih informacij tukaj na RR- več kot očitno je , da noben nima pojma. Misliš? Ker jaz osebno nilkoli nisem bila mnenja, da je ringaraja zbiranje butastih in umsko omejenih ljudi, ki nimajo pojma o življenju. Ampak seveda, to je zgolj moje mnenje. In seveda, nimam pojma. ti si edina, ki je vsaj na začetku poskušala odgovorit na vprašanje. ostali pa ... s svojim zapečkarskim stališčem... in kot da vam je res mar...
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 16:26:47
|
|
|
|
Kerensa*
|
Odgovor nepremičninskega agenta na moje povpraševanje za hišo v Clevelandu (Ohio): Darja, What area are you looking in? You need to carry a gun for the area of E145Th st. There are not many homes in that price range. They are priced that way for a reason!! They usually need $20,000-$30,000 worth of work.
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 16:32:32
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* You need to carry a gun for the area of E145Th st. odlična lokacija!
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 16:33:52
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* You need to carry a gun for the area of E145Th st. odlična lokacija! Idealna
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 16:36:50
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* You need to carry a gun for the area of E145Th st. odlična lokacija! Idealna če kaj, potem v ameriki ni problem kupiti gun
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 16:36:59
|
|
|
|
Kerensa*
|
Zdaj vsaj vem, na katerem področju ne smem iskati.
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 17:14:32
|
|
|
|
Anonimen
|
A katera mogoče kaj več ve o njihovi zakonodaji glede nakupa/prodaje/lastništva nepremičnin? Jaz ne. Obrni se na Melanijo.
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 17:20:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Odgovor nepremičninskega agenta na moje povpraševanje za hišo v Clevelandu (Ohio): Darja, What area are you looking in? You need to carry a gun for the area of E145Th st. Aha, si ze zvedela. Zna bit, da je gun ze v ceni hise. Pac dodatna ponudba.
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 17:32:37
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Odgovor nepremičninskega agenta na moje povpraševanje za hišo v Clevelandu (Ohio): Darja, What area are you looking in? You need to carry a gun for the area of E145Th st. Aha, si ze zvedela. Zna bit, da je gun ze v ceni hise. Pac dodatna ponudba. prej plačaš gun, hiša je zraven
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 17:33:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Odgovor nepremičninskega agenta na moje povpraševanje za hišo v Clevelandu (Ohio): Darja, What area are you looking in? You need to carry a gun for the area of E145Th st. Aha, si ze zvedela. Zna bit, da je gun ze v ceni hise. Pac dodatna ponudba. prej plačaš gun, hiša je zraven Samo orozje se ne sme oglasevati, najbrz. Tko kot pozdrav iz Rovinja. Samo tam je vsaj reklama prijetna.
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 20:58:38
|
|
|
|
arabela*
|
karensa,jaz pa ti lahko samo čestitam,sploh za tvoj optimizem in načim mišljenja. no ,zdaj pa še ,mene popljuvajte
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 21:08:42
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A katera mogoče kaj več ve o njihovi zakonodaji glede nakupa/prodaje/lastništva nepremičnin? Jaz ne. Obrni se na Melanijo. O fak Mič, zdaj mi je pa malo v hlačke .
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 21:25:01
|
|
|
|
Volga
|
Karnisa, jaz ti pa čestitam, da si folk pripravla, da je 9 strani nakucal na tvojo provokativno-butasto temo
< Sporočilo je popravil Volga -- 19.2.2009 21:40:00 >
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 21:30:50
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Karnisa, jaz ti pa čestitam, da si folk pripravla, da je 9 strani nakucal na tvojo probokativno temo Ja, res je prebrisana. Da te zgaga peče.
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 21:31:50
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BigDaddy http://img108.imageshack.us/img108/7627/comptonya7.jpg Tole bo najbrž zastonj... pa še v NY je. Tale pa ni več na prodaj. Sem jo že jaz vzela .
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 22:02:29
|
|
|
|
puncica
|
joj ne morem več, ne morem več, kje je smajli ko touče po mizi tole z gunom je pa izbilo dno.
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 19.2.2009 22:50:35
|
|
|
|
Angellina
|
Kerensa ti si naravni talent za trženje oglasnega prostora. Lahko bi ti plačali, da se giblješ še po drugih forumih in kvaziš sranje, da ga drugi pridejo vohat. Odlično ti gre tole. Poskusi kaj iztržit, pa še zabavala se boš. Npr odpri temo: na Mont Everestu bom z golimi rokami sezidala vikend. Pa prični zbirat za opeko. Odpri TRR in si poj: kamen na kamen palača...
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 7:54:18
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Odgovor nepremičninskega agenta na moje povpraševanje za hišo v Clevelandu (Ohio): Darja, What area are you looking in? You need to carry a gun for the area of E145Th st. There are not many homes in that price range. They are priced that way for a reason!! They usually need $20,000-$30,000 worth of work. A rabiš prevod
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 8:07:10
|
|
|
|
higuys
|
Pa ja se ne boš pustila ustrahovat zaradi ene "gun"
|
|
|
|
RE: Nakup nepremičnine v ZDA 20.2.2009 8:21:04
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Drugače kokr se spomnim imamo z ameriko medsebojni sporazum (vzajemnost) o nakupu nepremičnin. Evo http://www.slonep.net/subareas.html?arhiv=2004&direct=6544&filt=&lev0=1&lev1=1%E2%8C%A9=&lev2=93&lev3=&month=11&view=novice&vir= Tole sem že prej prebrala, ja (razumela pa bolj na pol ), ampak glede na to, koliko Slovencev je kupilo nepremičnino v ZDA, je to očitno dovoljeno. Ajde, glede te pištole pa dajte mir, no . Od kod pa naj bi jaz vedela, katero okrožje v Clevelandu je nevarno? Na srečo je agent dovolj pošten, da mi je povedal tako, kot je res. Lahko bi vse skupaj prodal, pa je - saj ga nisem nič vprašala o okolici. "1 week tim share condo" je pa res tedenska možna uporaba, ja, kakor ste prej ugotovile (za stanovanje v NY) - jaz bi bila lastnica 1/52 , torej najbrž ravno prostora za predpražnik , vključno s tem pa dobim še datum, kdaj sem lahko tam (ostalih 51 lastnikov ga ne bo spreminjalo - prodajalec prodajal svojo 52ino vključno z datumom bivanja - majkumilu, prvič slišim za kaj takega). V glavnem - bo treba še malo brskat.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?