malika
|
Baldi zakaj pa ne lastna režija z malim dojenčkom? No v bistvu po pravici povedano ne vem koliko je star :zmeden2: . V avtu je klima, ceste so bolj simpatične in manj prometne kot na Hrvaškem, hrana je boljša ,...ma še in še. Zdaj ne vem točno katera je pisala, da izbira hrane v Grčiji ni pestra. O pa še kako je in če nisi v glavnem turističnem hotelskem naselju, kamor vas pač večina gre, so cene smešno poceni.Res pa je, da ne dobiš dunajskega zrezka. Ampak saj greš v drugo državo tudi zato, da poleg vseh lepot in omam tudi poješ kaj njihovega; ali sem samo jaz takšen gurman?:zmeden2: Je pa res, da hoteli v večini nudijo nočitev z zajtrkom in res je, da so hoteli dobri in slabi. Jaz sem že nekajkrat dala Grčijo po dolgem in počez skoz sicer na motorju in prenočevala v hotelih, kampih, sobah, apartmajih,... kamorkoli prideš, ali v hotel brez zvezdice ali v hotel s petimi zvezdicami, ti bodo takoj ponudili ogled sobe, pa tudi ceno lahko zbijaš-kaj dosti sicer ne gre, ampak nekje do 10 evrov. Jaz še vedno svetujem lastno režijo. Kupi eno dobro avtokarto Grčije in si še doma začrtaj plan, potem pa mu ali slediš ali pa se ustališ v kakšnem manjšem kraju, kjer so ponavljam še 1x, cene smešno nizke. Če samo omenim, da smo se 4 osebe-vsi težki gurmani(kar pomeni, da imamo na mizi vedno najmanj 8 vrst različnih jedi -in vedno vse spraznimo in potem seveda pridemo temu primerno težji domov iz dopusta) plačali za kosilo s pijačo vred 20 evrov!!! To je bilo po ribiških vasicah, ki so posejane po celi obali in dosti lepše in privlačnejše, kot tista hrupna in natlačena hotelska naselja. Jaz imam s Grčijo takšne izkušnje in po svojih izkušnjah takšno Grčijo tudi iz srca predlagam
|