Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Mi bi šli pa radi v Grčijo.... 24.4.2005 10:16:33
|
|
|
|
ZARA
|
A vrabca?? A res,sploh se nisem zasledila,Baldi... ...no kaj si se pol odlocu,kam greste??
|
|
|
|
Mi bi šli pa radi v Grčijo.... 24.4.2005 10:19:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Na Otočec :)- Pa k nam na člevapčiče. Prideš zraven, Zara?
|
|
|
|
Mi bi šli pa radi v Grčijo.... 24.4.2005 10:27:34
|
|
|
|
Pia73
|
Da se razumemo, meni je Grčija tudi fantastična!!! Samo z dojenčkom ne bi šla tja. Pač moje mnenje. Bom pa sigurno še kdaj obiskala prelepo Grčijo, ko bodo otroci malo večji!
|
|
|
|
Mi bi šli pa radi v Grčijo.... 24.4.2005 11:55:38
|
|
|
|
jana30
|
Preverjeno pomeni da sem tam že bila in je super krasno čudovito fanozno. Kar se tiče pa tega da so izvenpenzionske cene visoke, se ne strinjam čisto. Lani na Rodosu sva z možem jedla v grških restavracijah, kjer je bil meni po osebi 5E in si lahko poljubno vzel kolikor si želel in to svašta. Mislim če je to drago ne vem no, te kuhanje v apartmaju tud kej ekstra manj ne pride.Sicer pa jaz ne grem šparat na dopust, mi si takrat enostavno privoščimo. Jaz bom na Lezbos zraven nesla palični mešalnik pa kuhalnik za vodo in to je to. Naš fant se rad vozi z avtom in je priden v vozičku, tako da bomo mi kar bolj terenski.Gemo v hotel Molyvos 2.
|
|
|
|
Mi bi šli pa radi v Grčijo.... 24.4.2005 11:58:55
|
|
|
|
Mojca20
|
Mi tud.... .....................bi šli v Grčijo:(
|
|
|
|
Mi bi šli pa radi v Grčijo.... 24.4.2005 12:20:45
|
|
|
|
malika
|
Baldi zakaj pa ne lastna režija z malim dojenčkom? No v bistvu po pravici povedano ne vem koliko je star :zmeden2: . V avtu je klima, ceste so bolj simpatične in manj prometne kot na Hrvaškem, hrana je boljša ,...ma še in še. Zdaj ne vem točno katera je pisala, da izbira hrane v Grčiji ni pestra. O pa še kako je in če nisi v glavnem turističnem hotelskem naselju, kamor vas pač večina gre, so cene smešno poceni.Res pa je, da ne dobiš dunajskega zrezka. Ampak saj greš v drugo državo tudi zato, da poleg vseh lepot in omam tudi poješ kaj njihovega; ali sem samo jaz takšen gurman?:zmeden2: Je pa res, da hoteli v večini nudijo nočitev z zajtrkom in res je, da so hoteli dobri in slabi. Jaz sem že nekajkrat dala Grčijo po dolgem in počez skoz sicer na motorju in prenočevala v hotelih, kampih, sobah, apartmajih,... kamorkoli prideš, ali v hotel brez zvezdice ali v hotel s petimi zvezdicami, ti bodo takoj ponudili ogled sobe, pa tudi ceno lahko zbijaš-kaj dosti sicer ne gre, ampak nekje do 10 evrov. Jaz še vedno svetujem lastno režijo. Kupi eno dobro avtokarto Grčije in si še doma začrtaj plan, potem pa mu ali slediš ali pa se ustališ v kakšnem manjšem kraju, kjer so ponavljam še 1x, cene smešno nizke. Če samo omenim, da smo se 4 osebe-vsi težki gurmani(kar pomeni, da imamo na mizi vedno najmanj 8 vrst različnih jedi -in vedno vse spraznimo in potem seveda pridemo temu primerno težji domov iz dopusta) plačali za kosilo s pijačo vred 20 evrov!!! To je bilo po ribiških vasicah, ki so posejane po celi obali in dosti lepše in privlačnejše, kot tista hrupna in natlačena hotelska naselja. Jaz imam s Grčijo takšne izkušnje in po svojih izkušnjah takšno Grčijo tudi iz srca predlagam
|
|
|
|
Mi bi šli pa radi v Grčijo.... 24.4.2005 13:29:22
|
|
|
|
Baldi
|
jana30, dej kej več povej kje si že bila , s katerimi agencijami,... Lahko mi pošlješ v nabiralnik. A greste to varianto http://www.intelekta.si/mlcore/core/index.cfm?&selectedMenuID=640&FuseAction=Hotel&CFID=848371&CFTOKEN=80041489 Malika, sem zelo, zelo vesel tudi tvoji priporočil. Smo pa letos bolj za izi varianto z letalom in možgane na pašo. Po vrsti: Naša :duda: še ne bo stara eno leto, Iščemo itak varianto z ameriškim zajtrkom ali pa apartma. Hrana po naročilu. Hrana je v vsakem pri nas visoko na lestvici prioritet. Gurmanstvo mi je zeloooo blizu. Kdaj sem nazadnje jedel dunajca:zmeden2: Kaj je sploh to:)- Bomo pa po možnosti za kakšen dan najeli renta car in raziskali tudi kakšne vasice, ki jih omenjaš. No pa povej, kje je zate najlepši in naprimernejši kraj ali otok.
|
|
|
|
Mi bi šli pa radi v Grčijo.... 24.4.2005 15:32:26
|
|
|
|
*nuša
|
Mi gremo 26 junija na Rodos. :duda: bo takrat stara točno 11 mesecev.Dobili smo zelo ugodno varianto- potujemo z letalom, odhod z Brnika, hotel ****, pol penzion, 250 m do plaže, bazen + otroški bazenček pri hotelu,...http://www.gulet.si/
|
|
|
|
Mi bi šli pa radi v Grčijo.... 24.4.2005 17:17:32
|
|
|
|
al1*
|
Jaz pa v primeru, da bi šli z letalom skoraj sigurno ne bi šla drugače kot v hotel. Če greš v apartma, pol ponavadi vzameš zraven več stvari, pa trgovina mora biti blizu. Na letalo ne moreš vleči nevem koliko stvari. Se mi zdi, da pri samopostrežnih obrokih definitivno najdeš tudi kaj primernega za bebico. Midva z možem sva, ko sva bila sama tudi veliko potovala v lastni režiji (Mehika, Grčija, Nepal, Tajska....), sedaj z dvema otrokoma pa smo bolj na komot. Baldi, kaj pa recimo Turčija?
|
|
|
|
Mi bi šli pa radi v Grčijo.... 24.4.2005 22:21:51
|
|
|
|
kalimero
|
Baldi,iz prve roke. Na Santorini smo šli z dojenčkom v lastni režiji. Samo nabava letalskih kart v last minute varianti. Prek interneta smo rezervirali hotel, ki je bil tako skoraj 50.000 cenejši kot ista ponudba v Atlasovem katalogu. Soba s kuhinjo, velik balkon, mirna vasica, enkratna plaža, najameš avto in si ogledaš otok (je majhen) po dolgem in počez. Kar se pa tiče hrane. Na vsakem koraku imaš trgovine in pekarne, tako, da je to miljonkrat boljša rešitev kot bedna hotelska hrana. Za kosilo ali večerjo pa za cenejšo varianto gyros ali grško solato, lahko si kaj skuhate sami, pa tudi prijetnih gostiln je malo morje. Kar se mene tiče je bil to eden najboljših dopustov. Ma kakšni hoteli, pa marmelada za zajtrk. Ne vem, kakšen tip si, ampak če sta veliko potovala vama verjetno ni do takega "luksuza". Dojenček pa pri tem ni nobena ovira.
|
|
|
|
Mi bi šli pa radi v Grčijo.... 24.4.2005 22:49:56
|
|
|
|
Baldi
|
Punce še enkat hvala. Kalimero, a lahko kaj več poveš. Tale varianta mi je zeloooo všeč. Ne padem na marmelado :)- tako, da me res zanima vaš aranžma (od kod letalo, kateri hotel,...) Saj lahko pošlješ sporočilo v moj nabiralnik.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?