|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mi bi šli pa radi v Grčijo....
23.4.2005 21:32:13   
Baldi
... z :duda: na letovanje za 14 dni, termin druga polovica junija, pa smo prepozno prišli na idejo.
Edino priporočilo, ki smo ga imeli je otok Kos, hotel Oceanis, pa smo žal na čakalni listi :((:((:((. Varianta je le en teden, kar je za nas premalo.
Torej otok Kos odpade. Kaj pa zdaj:zmeden2:

Pgoji:
:ups:let iz Brnika,
:ups:mirno okolje,
:ups:hotel primeren za dojenčka (tri zvezdice ali več),
:ups:neposredna bližina obale.

Z idejami na plano:bravo:.

LP:pujs:

PS. Lahko predlagate tudi kako drugo destinacijo, a le pod enakimi pogoji

Neposredna povezava do sporočila: 1
23.4.2005 21:36:20   
kofetek2010
poglej, mogoče bo kej http://www.odklop.com/

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2005 21:38:34   
Pia73
Odkar imam otroka niti pomislim ne, da bi šli v hotel. Pol pa ste vsi skupaj v eni sobi, to je zame slabše kot doma. Razen, če si navajen, da greste z otokom istočasno spat. Mi nismo zato mi je edina sprejemljiva varianta apartma.

Žal ti torej ne morem pomagat. Pa glede na to, da sem bila ogromno hotelih ne vem kaj misliš s tem, da bi bil hotel primeren za otroka??? :zmeden2:

Upam, da ti bo katera druga dala kako pametno idejo. Jaz sem se itak brezveze javila na ta post,... :)-:zmeden2:

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2005 21:42:48   
Baldi
Pia73, hvala za tvoj komentar, nisem nič jezen.
Doslej sva z :love: predvsem potovala in je za naju letovanje totalna neznanka. Če ima kdo kakšno idejo v tvoji smeri (dober apatrma), kar z besedo na dan. Smo odprti za vse predloge:bravo:

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2005 21:48:59   
pika74
Jst ti težko svetujem, ker sm tud sama bolj nomad, kar se počitnic tiče:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: - nimsm obstanka. No, ko pridejo otroc, bomo mogl pa tud pr nas drugač razmišljat;)

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2005 21:49:38   
T3
Kaj pa Kos- hotel Kipriotis-res nekoliko dražji, mi gremo tja sredi julija, pa tudi nismo dobili 14 dni, ker pa nas tako vleče, smo se zadovoljili samo z enim tednom. Potovali bomo z 10mesečnikom ter z 8letnico in 9in pol letnikom in smo slišeli same pohvale, še boljše, kot za Oceanis.Morda je v juniju še kaj prosto.
Veliko sreče pri izbiri, če pa najdeš še kaj dobrega sporoči, da damo v spomin za drugo leto.
LP Tanja

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2005 21:50:33   
kepica
Tudi nam bi koristilo.Se pridružujem Baldiju:)

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2005 21:55:25   
Baldi
T3, sej bi šli tudi v Kipriotis, samo je težava v tem, da je čarter za otok Kos zaseden. Tko, da vse na otoku Kos odpade:((
Ja pika takle mamo. A vidva tud potujeta. Uživajta dokler vama je dano. Mi bomo pa zdaj na drugače način:bravo:

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.4.2005 21:55:40   
Pia73
Lej, ko vidim, da nisi jezen bom podrobneje povedala.

Skratka midva sva skupaj že ohoho let in sva bila v kar nekaj hotelih. Ampak saj veš kako je v hotelih, ena soba, kopalnica in če imaš res srečo ima balkon luč. Kar pomeni, da ko dojenček zaspi (midva namreč nisva pristaša, da dojenček spi v vozičku, midva pa npr. sediva na neki bučni terasi) si omejen na tisto sobo, kopalnico in balkon. In ker večina sob nima niti hladilnika, si še za piti ne moreš postreči, da ne govorim o kakem kapučinu, morda mrzlem pivu,... Pa, če otrok ni navajen, da se nekaj okoli njega dogaja, ko zaspi, moraš še po prstih hoditi. Midva sva vedno govorila, da bo najin navajen spati, tudi tako, da se bo npr. govorilo ob njem, pa se je potem to pri parih mesecih samo obrnilo. Do morja pa je tudi še par mesecev in ne moreš vedeti, kako bo reagiral tvoj dojenček.

Druga pomembna stvar, ki je pa je hrana. Za tako malega - do enega leta - je fino, če imaš možnost sam kaj pripravit, če ne drugo, da imaš v sobi kak jogurt, skutico in sadje in najmanj kar potrebuješ zato je hladilnik, da ne govorim o kakem pogrevanju mleka za čokolino ipd,... Po drugi strani pa je fino, da prideš v jedilnico, se vsedeš in ti prinesejo zajtrk, kosilo, večerjo,.. Ampak jaz na morju absolutno ne komliciram in kuhamo hitre variante, včasih pa zadevo popestrimo in gremo na kako pizzo, špagete,... Tako, da tudi v apartmaju lahko organiziraš prehranjevanje zunaj!

Mi smo bili dve leti na otoku Pašmanu kjer je za nas božansko. Samo je tam full mir, pa nič se ne dogaja in moja sestra npr,. ne bi šla več tja, čeprav je za njo že kar rekord, da je bila tam 2x. Bili smo v privat apartmaju z super gostitelji in v bližini plažo z mivko. Lani pa smo bili v Petrčanih pri Zadru. Ni bilo slabo a pred Pašmanom se lahko skrije, vsaj za nas. Aja, na Pašmanu tam kjer hodimo mi, je popolnoma zasedeno, mi smo letos odpovedali, sicer že marca in je bilo takrat že vse ostalo rezervirano, ker to običajno rezerviramo kar za naslednje leto ali pa do novga leta.

Aja, pa veš kaj je še meni pomembno, da ima apartma tako teraso, da lahko z možem sediva zunaj in slišiva tamalega.

Joj, zdaj sem pa res naložila,.... Upam, da ti bo kaj pomagalo,....

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.4.2005 21:59:48   
Anonimen
Se podpišem pod Piin post. Mi hodimo sedaj v prikolico in imamo vse to.
Sovražim hotele.

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.4.2005 22:02:03   
mirka
jaz predlagam Santorini- je tako lep otok in atko miren in romantičen priemren samo za samske pare in pare z majhnimi otroci.
Bajno je .:morje::bravo:

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.4.2005 22:10:04   
Baldi
UUUUUU, Pia hvala. Si se res potrudila.
Težava je v tem, da iščemo termin konec junija zato, ker jaz ne dobim dopusta julija. Avgusta pa imamo že druge plane. Hrvaška je takrat za moje pojme še prehladna (morje)
Drugače se pa z večino stvari, ki si jih naštela strinjam in jih bom upošteval. Midva z :love:, sva kar razvajena, ker živiva v hiši.
Če že hotel absolutno višja kategorija, kjer je obvezno hladilnik ...

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.4.2005 22:13:08   
kofetek2010
ampak Baldi pazi - pri ta boljših hotelih je mini bar elektronsko uštiman in če kaj ven vzameš on avtomatsko zabeleži kaj si vzel, ker imajo vse zvagano :)- in pol lepo plac nardiš za frutke in skutice :)-

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.4.2005 22:13:56   
Pia73
Pa kakšna kuhinja ali pa soba ali vsaj dobra terasa. Meni se ne zdi pretirano mrzlo junija na Hrvaškem. Lani je bilo junija skoraj boljše kot julija in avgusta, saj veš kako muhasto vreme je lahko. Letos je pa itak napovedano ultra vroče poletje.

Fajn se odloči!

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
23.4.2005 22:20:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
23.4.2005 22:20:38   
Baldi
A lahko še kakšen konkreten predlog. Ne bom nič jezen:ups:

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
23.4.2005 22:22:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
23.4.2005 22:22:50   
Baldi
Deni, si me prehitela. Samos je še fraj (čarter)
Bomo preverili. Hvala:rozica:

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.4.2005 22:53:57   
malika
V Grčijo moraš it v lastni režiji, in ne v hotel. le tako doživiš Grčijo samo. Predlog; naložite se v avto in peljite do Grčije (skoraj večina poti je avtocesta), tam poiščite eno luštno majhno ribiško vasico-teh je na miljone pa še zelo zelo poceni so; in se tam naselite v apartma, sobo, hotel...

ali pa letalo in potem rent a car in tako dalje po prvem planu.

Kraji, ki jih sama priporočam; Monemvasija(jug peleponeza), otok lefkas , Napflio,....

Joj toliko je tega, da težko rečem

pa še nekaj, v Grčiji je zelo plodno že ozračje samo, vem, ker imam 15 mesečnega Grka doma :)-:)-:)-

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.4.2005 6:55:51   
ZARA
Baldi,kaj pa na Bled,na otok 8)!!??
Pa se carterja ne rabis...

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.4.2005 7:14:55   
Anonimen
Jao, Zara, kašne ti stresaš ;)

men pa sam neki ni jasno: a je res možno, da je že zdaj vse zasedeno? Kar ne morem verjet, ampak če Baldi reče, pol že bo, vem da je mož beseda :)-

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
24.4.2005 9:11:59   
jana30
Rodos, Santorini, Zakyintos. Vse je super, preverjeno. Plaže stokrat boljše kot na Hrvaškem. Ne se zarad hotela sekirat, tam boste tako ali tako samo spali. Vzame se rent-a-car z otroškim sedežem in klimo pa je. Pa hajd raziskovat. Vozičev v prtljažnik. Otrok tu sploh ni ovira. Termovko sabo s toplo vodo, pa mlekec, če že druge ni. Sicer pa od kruha jim ne bo slabo, ali pa od jogurtov, tud od tega se ne zastrupijo, zelenjave pa krompirja je v Grčiji dovolj.
Pejte na Intelekto, ziher je še kaj fraj, imajo super vse organizirano. Ne poslušaj tistih ki sam en otok hvalijo, polziher kakšnega drugega še niso videli. Grčija je čudovita, sploh če tam še nikoli niste bili...Kreta, Mykonos...mi gremo na Lesbos. Vzeli smo polpenzion, imamo takrat 8,5 mesečnika in že komaj čakamo.
Sporočaj, kaj ste izbrali, pa baraj če te še kaj zanima.

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.4.2005 9:15:25   
Andra
Zdravo,

mene pa zanima zakaj ravno Grčija? V večini so hoteli slabi in njihov izbor hrane je prav tako slab, največkrat imajo samo NZ, ostalo prosto po Prešernu, kar pa je zelo draga varianta. Res, da so plaže lepe, to pa je tudi vse.

Kaj pa katera druga država?

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.4.2005 9:48:49   
Baldi
jana30, super:bravo: Kaj to pomeni preverjeno:zmeden2:
Itak, da gledamo Intelekto, saj imajo ostali borno ponudbo:(
A Lesbos praviš. Mi tudi gledamo. Nam so predlagali hotel Eftalou. Kam greste pa vi, če ni skrivnost:ups: Kaj pa apartmaji:zmeden2: So me mal shecal, pa me zanima, če kaj veš.

Mirka in Jana30, a vesta kaj več o Santoriniju, pa prek katere agencije:zmeden2:

Splišni, nimamo prikolice tko, da iz te moke ne bo kruha:(

Malika, Grčija v lastni režiji z majhno :duda::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Andra, sej nismo omejeni z Grčijo. Lahko tudi kaj drugega predlagaš :ups:

Zara, bemti tizga tiča, ki ga ponavad al bina preganja. A maš kakšne veze pri fajmoštru, da delaš tako reklamo za otok Bled:)-:)-

Al bina, vse je res:)-:)-:)-

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.4.2005 9:58:09   
Anonimen
...vrabca, ja :)-

(odgovor članu Baldi)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?