Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 20:02:33
|
|
|
|
lunca14
|
No kje pa ste,a ste vse namaškarane
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 20:03:36
|
|
|
|
lunca14
|
......rasturam,a neda
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 20:25:33
|
|
|
|
babysolza
|
In lunca, katero si ti?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 20:46:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj Danes je pa pestro,polno praznega . Super lustkane maskorce,ena bolj cort od druge . lunca,razturas .Kako pa mastitis,je ze bolje? Gledam DSDS,je ravn reklama,tko da kmal pobegnem.Meri spi,je bila kar pridna,Tali so se pricele pocitnice...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 20:59:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, kaj si res ti men včerej našla ovčke. Sem se skor polulala zej od smeha, ko sem zagledala kaj si napopala. Pa lepe maškorce mate doma.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 21:00:45
|
|
|
|
babysolza
|
No wsuper, sta bli tvoji babi pridni danes! Mi smo bli pa v Kr. Gori, madonca je snega! Smo se mal šetali pa šli pogledat nečaka, je z atijem cel teden v smučarskem tečaju v Podkornu. Upam, da bo Binči danes fajn spala, je bla cel dan na zraku. Pa da neki povem, kaj se mi je zgodilo - mi je padla s postelje na tla. HB mam pametno punčko in je najprej padla na kolena in nato na roke in na čelo, tako da je mela sam kako urco mal rdeč flek na obrazu, pa mal ma na kolenu 'modrico'. Mal je pojokcala, nato sem pa jaz začela jokat kot dež, me je koj panika, mala pa u smeh. Ampak je blo pol vse ok, ni bruhala in je bla čist normalna, tako da očitno ni blo hudega. Jutri gremo pa v Cerknico na povorko. Didli, a častiš kofi? Ajde, jaz šibam spat. To sonce me je prou zmatralo danes. Aja - ful lepe šemice mamo pri junijčkih.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 21:18:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Rade volje častim kofi, kolkr češ, sam jutr mam polno stanvanje , vi se boste sprehajali zunaj, mi vas bomo pa z balkona gledali. Če bo mraz, ti ne zavidam. Rade volje ti pa v vsakem primeru pomaham. Za padec se pa ne sekiraj, do 1 leta ti mora enkrat otrok telebnit dol. Ne dobesedno, ampak se zgodi vsaki mami.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 21:50:53
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza In lunca, katero si ti? ...po želji,kakor kateri dan,enkrat eno,enkrat drugo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 21:54:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Si ukrepala zoper mastitisu?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 21:54:49
|
|
|
|
lunca14
|
b.s.....res je tako,kot ti je napisala didlina,otrok,mora vsaj enkrat past,je pa res da so tako čigumijasti,da ne moreš verjet,kaj vse preživijo,no želim,ti le to,da bi bilo takih padcev čim manj,se pa kar navadi,ker se bliža faza učenja hoje,tam bodo šele heci kleo....moj mastitis,ja se me še kar drži,bom vidla jutri,če bo slabše,grem do dežurnega,drugače pa bom počakala do pon. in grem k svojmu zdr.po antibiotike. didl..........no lepo grej jutri stolček na balkonu in lepo mahaj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 21:56:39
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Si ukrepala zoper mastitisu? ..........ma to je čista resnica,ni šala za pusta hrusta,res sem ga fasala,ma vem,da je čudno ,ko mam skor 9 mesečnega otroka,jaz pa fašem mastitis,me bo tud moj dr.mal čudno gledal,a kaj čem,ko je pa mali tak zizač
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 22:04:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Si ukrepala zoper mastitisu? ..........ma to je čista resnica,ni šala za pusta hrusta,res sem ga fasala,ma vem,da je čudno ,ko mam skor 9 mesečnega otroka,jaz pa fašem mastitis,me bo tud moj dr.mal čudno gledal,a kaj čem,ko je pa mali tak zizač Ej, še pri 18 mesečnem dojenju ga fašejo, tak da to ni zame nobeno čudo. Če ne bo bolje, sej veš kam, ne?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 22:08:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Stola na balkonu pa nimam nobenega, ker čakamo pomlad, da gremo v akcijo po kakšno garnituro. Ti pa nič ne čakaj svojega zdravnika do torka. Kar jutri pojdi do dežurnega, če ne bo bolje.Upam, da bo. Sama ne vem kak zgleda mastitis, sem pa bila na dobri poti ene 4x, kosem imela joške kot kamen, tamala pa spala kot top, črpalka pa 20 km stran od mene. Najhuje je blo v navalu mleka v porodnišnici, tamala pa zagrabit ni mogla, tolk so ble joške polne. No, sem dobila eno predpotopno črpalkico, če ji lahko tako rečem , pa sem po 1 uri vse skupaj vrgla stran in si na roke pumpala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 22:13:17
|
|
|
|
lunca14
|
Če ne bo bolje, sej veš kam, ne? ................k dr.hausu,bo vsaj našel razlog zakaj?????????
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 22:13:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla drugic Marisa je budna,lepo v dnevni cica ,pa kiha bogica in mal ji iz noska tece...se je zgleda od mene nalezla..upam,da ne bo kaj hujsga. Didlinaa,ovce ja....si jih prestela Lunca,moja sestra je imela mastitis,in to veckrat...grozno,je bla tko boga,prav bledla je...tko da druzga fantka sploh ni dojila,si je kar pumpala en cas....zate Didlinaa,kako oko,je kaj boljs?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 22:17:33
|
|
|
|
lunca14
|
Ma vidiš,jaz si pa ne morem nič isčrpat,ker ne gre ven,ne na roke,ne s črpalko,samo z zizanjem,ne vem kje je fora.No za enkrat še ni tako grozno,mi ne gre naprej,samo boli pa,še posebej,ko ga nosim,in se me dotika,pa ,ko ga previjam,me skoraj vedno brcne direkt vanjo.......ja bom vidla ,kaj bo jutri,ma mal mi je smotano,takole zizo na okrog kazat. No velik sreče spomlad,pri nakupu vrtne garniture,jaz tud komaj čakam,da bom lahko zunaj kafetkala in gledala otroke,kako se igrajo .
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 22:19:56
|
|
|
|
lunca14
|
Ma kaj pa dela meri pokonc,zdej je ura,ko morjo it otroc spat .........ja kihanje.........jaz pa poslušam,že cel večer,kako enej in maj kašljata,očitno je spet ena viroza na pohodu,upam,da jo uspešno prenesemo,brez bolniške,upam
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 22:22:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Res,lej kolk je ura!!!!! ....saj je ze spala,pa se zbudila spet z enim hudim dretjem,tko da sem jo mogla v dnevno prinest,zdaj jo moz probava uspavat,samo se tamala ne da tko zlahka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 22:23:00
|
|
|
|
lunca14
|
Ej dečve,jaz grem spat,moram,ker sem kot zombi,mi je že pri zobarju sestra rekla,češ,da imam vnete oči ........ja,ja,neprespane,lahko noč
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 22:24:48
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Res,lej kolk je ura!!!!! ............mal zamuja,tale urca ..............a se jo navije,al je na baterije,zvoni tud kej? ....saj je ze spala,pa se zbudila spet z enim hudim dretjem,tko da sem jo mogla v dnevno prinest,zdaj jo moz probava uspavat,samo se tamala ne da tko zlahka
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 22:28:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej men je tud dala vedet zobarca, da res nekaj ni dobro z mojimi očmi. tista luč je prekleta. Dej poskusi si spumpat nekako lunca. Če bo sam zizal, pol si oplela, bo še več mleka. Meri pa kar žura. Bo že omagala. Ovčk pa nisem štela, ker sem takoj ugasnila računalnik. Bom danes. Pri nas zunaj je tak žur, same šeme se sprehajajo. rjovenje, kričanje...pa še lokal je zraven bloka.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 22:30:53
|
|
|
|
polly80
|
čer spet od mene.. lepi pusti,ninny-tvoji dve bejbiki beyba-tvoji dve bejbiki BS- ,se zgodi da padejo,glavno da ni nič hudega .pa res pametna,da se je na kolena vrgla se tolk režim vašim smajlijem in slikcam ,kje pobirate to ,ste nagruntale nekaj novega,odkar me ni blo na rr ..grem zdaj tiste ovčke štet,ko jih je kleo nalimala včeraj gor ,ker morm spat,me glava buba čao
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 22:35:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz moje glavobole zadnje dni sploh ne štejem več kot glavobol. So samo migrene ali dan brez migrene.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 22:40:28
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Jaz moje glavobole zadnje dni sploh ne štejem več kot glavobol. So samo migrene ali dan brez migrene. boga ker če glava boli,je pa res hudo,nič ne moreš,dela pa tolkoooooooo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 21.2.2009 22:41:07
|
|
|
|
polly80
|
didlinaa-kaj sem prav prebrala-8 zobkov vauuuu ok,ln
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?