|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
21.2.2009 20:02:33   
lunca14
No kje pa ste,a ste vse namaškaraneuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 651
21.2.2009 20:03:36   
lunca14
......rasturam,a nedauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 652
21.2.2009 20:25:33   
babysolza
In lunca, katero si ti? user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 653
21.2.2009 20:46:31   
Anonimen
Oj

Danes je pa pestro,polno praznegauser posted image .
Super lustkane maskorce,ena bolj cort od drugeuser posted image user posted image user posted image .
lunca,razturasuser posted image .Kako pa mastitis,je ze bolje?

Gledam DSDS,je ravn reklama,tko da kmal pobegnem.Meri spi,je bila kar pridna,Tali so se pricele pocitnice...

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
21.2.2009 20:59:13   
Anonimen
Kleo, kaj si res ti men včerej našla ovčke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se skor polulala zej od smeha, ko sem zagledala kaj si napopala.user posted image
Pa lepe maškorce mate doma.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
21.2.2009 21:00:45   
babysolza
No wsuper, sta bli tvoji babi pridni danes! user posted image user posted image

Mi smo bli pa v Kr. Gori, madonca je snega! user posted image user posted image  Smo se mal šetali pa šli pogledat nečaka, je z atijem cel teden v smučarskem tečaju v Podkornu. Upam, da bo Binči danes fajn spala, je bla cel dan na zraku.

Pa da neki povem, kaj se mi je zgodilo - mi je padla s postelje na tla. user posted image user posted image  HB mam pametno punčko in je najprej padla na kolena in nato na roke in na čelo, tako da je mela sam kako urco mal rdeč flek na obrazu, pa mal ma na kolenu 'modrico'. Mal je pojokcala, nato sem pa jaz začela jokat kot dež, me je koj panika, mala pa u smeh. user posted image user posted image  Ampak je blo pol vse ok, ni bruhala in je bla čist normalna, tako da očitno ni blo hudega.

Jutri gremo pa v Cerknico na povorko. Didli, a častiš kofi? user posted image user posted image

Ajde, jaz šibam spat. To sonce me je prou zmatralo danes.

Aja - ful lepe šemice mamo pri junijčkih. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 656
21.2.2009 21:18:33   
Anonimen
Rade volje častim kofi, kolkr češ, sam jutr mam polno stanvanje , vi se boste sprehajali zunaj, mi vas bomo pa z balkona gledali.user posted image user posted image user posted image user posted image Če bo mraz, ti ne zavidam.user posted image Rade volje ti pa v vsakem primeru pomaham.user posted image

Za padec se pa ne sekiraj, do 1 leta ti mora enkrat otrok telebnit dol.user posted image Ne dobesedno, ampak se zgodi vsaki mami.

Neposredna povezava do sporočila: 657
21.2.2009 21:50:53   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

In lunca, katero si ti? user posted image user posted image user posted image

...po želji,kakor kateri dan,enkrat eno,enkrat drugouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 658
21.2.2009 21:54:01   
Anonimen
user posted image

Si ukrepala zoper mastitisu?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
21.2.2009 21:54:49   
lunca14
b.s.....res je tako,kot ti je napisala didlina,otrok,mora vsaj enkrat past,je pa res da so tako čigumijasti,da ne moreš verjet,kaj vse preživijo,no želim,ti le to,da bi bilo takih padcev čim manj,se pa kar navadi,ker se bliža faza učenja hoje,tam bodo šele heci
kleo....moj mastitis,ja se me še kar drži,bom vidla jutri,če bo slabše,grem do dežurnega,drugače pa bom počakala do pon. in grem k svojmu zdr.po antibiotike.
didl..........no lepo grej jutri stolček na balkonu in lepo mahajuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 660
21.2.2009 21:56:39   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image

..........ma to je čista resnica,ni šala za pusta hrusta,res sem ga fasala,ma vem,da je čudno ,ko mam skor 9 mesečnega otroka,jaz pa fašem mastitis,me bo tud moj dr.mal čudno gledal,a kaj čem,ko je pa mali tak zizačuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 661
21.2.2009 22:04:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image

..........ma to je čista resnica,ni šala za pusta hrusta,res sem ga fasala,ma vem,da je čudno ,ko mam skor 9 mesečnega otroka,jaz pa fašem mastitis,me bo tud moj dr.mal čudno gledal,a kaj čem,ko je pa mali tak zizačuser posted image

Ej, še pri 18 mesečnem dojenju ga fašejo, tak da to ni zame nobeno čudo. Če ne bo bolje, sej veš kam, ne?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
21.2.2009 22:08:29   
Anonimen
Stola na balkonu pa nimam nobenega, ker čakamo pomlad, da gremo v akcijo po kakšno garnituro.user posted image

Ti pa nič ne čakaj svojega zdravnika do torka. Kar jutri pojdi do dežurnega, če ne bo bolje.Upam, da bo.user posted image Sama ne vem kak zgleda mastitis, sem pa bila na dobri poti ene 4x, kosem imela joške kot kamen, tamala pa spala kot top, črpalka pa 20 km stran od mene.user posted image Najhuje je blo v navalu mleka v porodnišnici, tamala pa zagrabit ni mogla, tolk so ble joške polne. No, sem dobila eno predpotopno črpalkico, če ji lahko tako rečem user posted image user posted image user posted image , pa sem po 1 uri vse skupaj vrgla stran in si na roke pumpala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
21.2.2009 22:13:17   
lunca14
Če ne bo bolje, sej veš kam, ne?

................k dr.hausu,bo vsaj našel razlog zakaj?????????
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 664
21.2.2009 22:13:21   
Anonimen
Ojla drugicuser posted image
Marisa je budna,lepo v dnevni cicauser posted image user posted image ,pa kiha bogica in mal ji iz noska tece...se je zgleda od mene nalezla..upam,da ne bo kaj hujsga.user posted image user posted image user posted image user posted image
Didlinaa,ovce ja....si jih prestelauser posted image user posted image
Lunca,moja sestra je imela mastitis,in to veckrat...grozno,je bla tko boga,prav bledla je...tko da druzga fantka sploh ni dojila,si je kar pumpala en cas....zateuser posted image
Didlinaa,kako oko,je kaj boljs?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
21.2.2009 22:17:33   
lunca14
Ma vidiš,jaz si pa ne morem nič isčrpat,ker ne gre ven,ne na roke,ne s črpalko,samo z zizanjem,ne vem kje je fora.No za enkrat še ni tako grozno,mi ne gre naprej,samo boli pa,še posebej,ko ga nosim,in se me dotika,pa ,ko ga previjam,me skoraj vedno brcne direkt vanjo.......ja bom vidla ,kaj bo jutri,ma mal mi je smotano,takole zizo na okrog kazat.
No velik sreče spomlad,pri nakupu vrtne garniture,jaz tud komaj čakam,da bom lahko zunaj kafetkala in gledala otroke,kako se igrajouser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 666
21.2.2009 22:19:56   
lunca14
Ma kaj pa dela meri pokonc,zdej je ura,ko morjo it otroc spatuser posted image user posted image user posted image .........ja kihanje.........jaz pa poslušam,že cel večer,kako enej in maj kašljata,očitno je spet ena viroza na pohodu,upam,da jo uspešno prenesemo,brez bolniške,upamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 667
21.2.2009 22:22:24   
Anonimen
Res,lej kolk je ura!!!!!user posted image

....saj je ze spala,pa se zbudila spet z enim hudim dretjem,tko da sem jo mogla v dnevno prinest,zdaj jo moz probava uspavat,samo se tamala ne da tko zlahkauser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
21.2.2009 22:23:00   
lunca14
Ej dečve,jaz grem spat,moram,ker sem kot zombi,mi je že pri zobarju sestra rekla,češ,da imam vnete očiuser posted image ........ja,ja,neprespane,lahko nočuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 669
21.2.2009 22:24:48   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Res,lej kolk je ura!!!!!user posted image
............mal zamuja,tale urcauser posted image user posted image user posted image ..............a se jo navije,al je na baterije,zvoni tud kej?

....saj je ze spala,pa se zbudila spet z enim hudim dretjem,tko da sem jo mogla v dnevno prinest,zdaj jo moz probava uspavat,samo se tamala ne da tko zlahkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
21.2.2009 22:28:11   
Anonimen
Sej men je tud dala vedet zobarca, da res nekaj ni dobro z mojimi očmi.user posted image user posted image user posted image user posted image tista luč je prekleta.user posted image
Dej poskusi si spumpat nekako lunca. Če bo sam zizal, pol si oplela, bo še več mleka.

Meri pa kar žura.user posted image   Bo že omagala.

Ovčk pa nisem štela, ker sem takoj ugasnila računalnik. Bom danes.user posted image

Pri nas zunaj je tak žur, same šeme se sprehajajo.user posted image rjovenje, kričanje...pa še lokal je zraven bloka.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
21.2.2009 22:30:53   
polly80
čer spet od mene..
lepi pusti,ninny-tvoji dve bejbikiuser posted image user posted image user posted image
beyba-tvoji dve bejbikiuser posted image user posted image user posted image

BS-user posted image ,se zgodi da padejo,glavno da ni nič hudegauser posted image user posted image user posted image .pa res pametna,da se je na kolena vrglauser posted image user posted image

se tolk režim vašim smajlijemuser posted image user posted image user posted image in slikcamuser posted image user posted image user posted image ,kje pobirate touser posted image user posted image user posted image ,ste nagruntale nekaj novega,odkar me ni blo na rruser posted image user posted image user posted image ..grem zdaj tiste ovčke štet,ko jih je kleo nalimala včeraj goruser posted image ,ker morm spat,me glava bubauser posted image

čao

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 672
21.2.2009 22:35:37   
Anonimen
Jaz moje glavobole zadnje dni sploh ne štejem več kot glavobol.user posted image So samo migrene ali dan brez migrene.

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
21.2.2009 22:40:28   
polly80

Jaz moje glavobole zadnje dni sploh ne štejem več kot glavobol.user posted image So samo migrene ali dan brez migrene.

bogauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ker če glava boli,je pa res hudo,nič ne moreš,dela pa tolkoooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
21.2.2009 22:41:07   
polly80
didlinaa-kaj sem prav prebrala-8 zobkovuser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image vauuuuuser posted image user posted image user posted image

ok,ln

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?