Lenck
|
No, prvič, mladost nima nuno veze s stvarmi, ki jih počnemo, sicer se ne bi stare koke in koki ločevali, varali in počeli bedarij! Nehajte no že s temi stereotipi. Drugič, nikjer ne piše, da je bolje otroka narediti po petih letih zveze, ki ima prav take šanse, da se kmalu konča, kot po pol leta. Zveze se končujejo v vseh obdobjih - po nekaj tednih, mesecih, letih, desetletjih, in trajanje zveze ni kazalec njene kakovosti. Še en stereotip, nič več. Tretjič, ne spet o teh stereotipih, da je treba najprej vse urediti, potem pa razmišljati o otrokih - če tako razmišljaš, NIKOLI nimaš čisto vsega poštimanega. Kar pa se tiče tebe, mamica, pa - ko si dala gor svojo temo, si lahko pričakovala različne odzive. Če ne moreš sprejeti tistih, ki ti niso naklonjeni, drugič raje razmisli, preden se obrneš na kak forum. In morda je v kakem takem, ki ti ni všeč, tudi kaj resnice, pa čeprav boli. Mene ne moti, da si se po dveh odločila še za tretjega, niti, da si se odločila tko hitro v zvezi - me pa, da očitno sploh nista razmislila, ali je ON pripravljen na družino. In to je pač sedaj tvoj problem. Ti bo pomagalo, če te vsi crkljamo in tolažimo in ti govorimo, kako uboga si, ker je fant pač nedorasel tej vlogi? NE, ne bo ti. S tem se boš pač morala soočiti. Neumno, verjetno - ampak, a sta se vidva pred zanositvijo in sedaj sploh kaj pogovarjala o tem, kako bi sploh živela??? In še nekaj: ti ima probleme z zaupanjem v zvezo, ne on, če mu ti brskaš po msn-ju (hm, mi gredo resno na živce ženske, ki to počnejo...), potem najdeš nekaj, za kar niti ne veš, kaj pomeni (naslove žensk??? halo, jaz si redno dopisujem s tipi, moj fant ima priateljice, pa noben ne misli, da ga drugi vara, ker je NORMALNO imeti stike tudi z drugim spolom, čeprav si v zvezi!), vprašaš ga ne, pomeniš se ne, spleteš pa iz tega eno hudo mrežo in si potem obupana, ker če te še ne, te pa ziher bo začel varati, ker to očitno pride iz dopisovanja, ali kaj... In potem si začudena, ker na forumu ne dobiš dobrega odgovora? Madonca, no, dobila ga boš lahko le v sebi in med vama. Lahko pa seveda še naprej obupuješ.
|