Problem s fantom (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

mamica2009 -> Problem s fantom (18.2.2009 15:41:00)

S fantom sma skupaj 8 mesecev in med tem časom sem tudi zanosila.Noseča sem 19 tednov.Iz prejšnje zveze imam 2 hčerki, in vse kar sem si želela je ljubezen.Otroka sva načrtovala in oba sva si ga želela.Problem pa je v tem, da ne živiva skupaj.Nekaj časa sem bila jaz pri njem,vendar se z njegovimi straši nisem razumela pa sem šla domov, on pa sedaj tudi noče iti k meni ampak je doma.Na msn sem mu našla naslove žensk, s katerimi si piše.On zatrjuje da me ljubi pa da sem edina za njega, jaz pa dvomim v to, ker vem kaj lahko pride iz pisanja z ženskami.Ne vem ali mu naj verjamem ali ne.Bojim se da stres škodi mojemu otroku, sem pa neprestano v stresu. Je imela mogoče kera podobne izkušnje ali pa vsaj svetujte kaj naj naredim.Ali naj ga še prenašam in sva skupaj ali sem raje sama z tremi otroki. Pomagajte mi prosim. Obupana

Pika Zoja -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 15:45:23)

Kaj lahko postavim eno čisto preprosto vprašanje? Ok, ga bom... Kako naj me vemo ali mu lahko ti zaupaš ali ne? Po napisanem sodeč je en tepec, ki ne ve, ali bi bil še malo pri mamici ali ne, s tabo pa tudi ni ravno čisto, če misliš, da je po 8mesecih neke zveze to ljubezen (ki to ni) potrdit z otrokom. Pa kaj je z vami folk, pa a je res tako simpl imeti otroke s prvim, ki ga srečaš in to s takimi bolanimi fintami, kot jih ima bodoči oče tvojih otrok, ko ne ve, kje bi sploh bil, če bi sploh bil? Ali je res tako faking težko malo počakat, si kaj prej uredit (recimo življenje?), potem pa načrtovat otroke, jim nudit spodobne življenjske pogoje, izpolnit nekaj normativov, kot so recimo - najti normalnega življenjskega sopotnika in bodočega očeta/očima svojim otrokom?
WTF je narobe z vami?

AnciM -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 17:23:25)

A se samo men zdi, al si zelo mlada? Iz prejšnjih vez imaš dva otroka, pa narediš tretjega po 4 mesecih veze (8 mesecev - 19 tednov)?

PiaM -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 17:26:49)

Oprosti, ampak moram napisati: imaš 2 otroka iz prejšnje zveze in po pribl.4 mesecih zveze zanosiš z novim partnerjem???  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Anonimen -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 17:27:06)

Pomagajte mi prosim. Obupana

Ma luba dusa, kako naj ti pomagamo?
Po koncu ene veze gres v drugo, kjer prakticno takoj zanosis...

RayBan -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 17:27:39)

Težko pomagamo pri odločitvi "ali naj ga še naprej prenašam ali naj bom sama z otroki", za naprej pa: moškega ne boš zadržala z otrokom. Kapiš? Imam namreč občutek da delaš račune brez krčmarja.

Gina -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 17:53:53)

Kaj češ, tako pride. Zdaj je kar je. Jaz vidim edini možni izhod, da gresta skupaj živet nekam na čisto tretji konec, da se bosta lahko sploh ornk spoznala in začela funkcionirat. Takole narazen je ena zelo zanič varianta. Boš videla potem, kako se bodo reči odvijale.

mamica2009 -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 19:18:05)

No res je da boljše sama rešim vse to, ker tu gor itak samo pamet vse solile. Ja se je pač zgodlo in sem mislila da bova lahko pri njem živela.Na svoje pa ne morema it, ker je samo on zaposlen, stanovanja pa so preveč draga, in glede na to da imam doma sama svoje stanovanje, zakaj bi drugje plačevala.
Nekak se bo že rešlo,če drugo ne bom pa sama. Hvala bogu mam starše ki mi pomagajo.
Pa vseeno hvala za mnenja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

lotoska -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 19:23:17)

Skoraj bi ti solila pamet. Pa po prebranem nima smisla.

mamica2009 -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 19:28:41)

Vse lepo in prav da svetujete in dajete dobre nasvete, samo nesramne pa ne rabite biti, ker to se lahko vsakemu zgodi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

brigitaa -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 19:29:07)

Kaj ko bi namesto da povečuješ nataliteto raje kako službo najdla, kk misliš pa otroke izšolat, skrajno neodgovorno....kak folk tle gor...za nekam poslat

brigitaa -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 19:30:57)

IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009

Vse lepo in prav da svetujete in dajete dobre nasvete, samo nesramne pa ne rabite biti, ker to se lahko vsakemu zgodi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

TALE JE PA MOČNA SE VSAKEMU ZGODI[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

mamica2009 -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 19:32:45)

Uh kak ste pametne tak da vam škodi. Boljše da sploh tu gor več nič ne pišem.

Anonimen -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 19:33:43)

ja zgodi že, sm da se ti pa načrtno zgodi po 4ih mesecih poznanstva je pa druga.... pa vseno, ti želim vse dobro, pa da se ti reši.[sm=smiley1.gif]

brigitaa -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 19:34:30)

KOMU KAJ ŠKODI.....TO SE VSKEMU ZGODI ANE

mamica2009 -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 19:36:29)

Sem mislila da dobim kak pameten nasve, pa zgleja da ste same preveč pametne tu gor, posebej ti brigitaa.
Verjetno maš vse z rožcami postlano. Svaka ti čast

brigitaa -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 19:40:47)

Ja ne moreš verjet....eni nismi imel vsega v rožicah....pa staršev ki bi mi stali ob strani, pa sanjske službe, ampak živimo, ter pomagamo otrokom pri šolanju izobrazbi, delam u službi, ki jo ne privošim sovražniku, bi imela še enga froca pa bi finančno ne šlo....Kaj je pol to

Pika Zoja -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 19:46:14)

Sem mislila da dobim kak pameten nasve, pa zgleja da ste same preveč pametne tu gor, posebej ti brigitaa.
Verjetno maš vse z rožcami postlano. Svaka ti čast

Pa, ok punca, pa kaj ti razmišljaš?

Dva otroka že imaš. Nimaš službe. Imaš odgovornost - DVA OTROKA. Otroka, ki jesta, katera juj je potrebno oblečt, katera jima je potrebno kupit kakšno igračo vsake kvarte. In spoznaš človeka - sta noro 'zaljubljena' in gresta KDAJ? po 14dneh recimo živet k njemu. Ko se ti še sanja ne, kakšen človek je v resnici in greš z njim po parih mesecih zanosit. In potem se odločiš, da pri njem ne boš živela, ker ... je tašča slaba ... ker je tast slab ... ker se ne razumete ... ker je pri njem neznosno živet ... popakaš svoja dva otroka in enega nerojenega v trebuhu in greš nazaj. In ker v vseh španskih telenovelah pride moški skesan za svojo izvoljenko, pač predvidevaš, da bo tudi ta. Kje v vsej tej zgodbi pa si izgubila odgovornost do svojih otrok, ki že obstajata? Kje si tukaj zgubila eno normalno misel, da se čimprej spakiraj v službo (tudi čistilke dobijo svoj denar, ki si ga prislužijo) in začneš živeti neodvisno, ne pa na plečih svojih staršev ali bivšega/bodočega partnerja?
1. dokazuješ vsem okoli sebe da si totalno nezrela oseba, sploh s stavkom vsakemu se lahko zgodi. Ja pa jade. Zakaj se potem ne vsakemu? Ker nekateri razmišljajo prej.
2. dokazuješ da si povsem neodgovorna, ker si kot mamica dveh otrok raje na plečih svojih staršev, kot pa da bi poprijela za katerokoli delo, pa se potem igrala hepi femili še s kakšnim otročkom, ki ga bi lahko vzdrževala ti, ne pa tvoja starša.
3. in zakaj za boga svetega pričakuješ, da če te nekdo udari po glavi, to ni dobronameren nasvet in da ti s tem noče pomagati in ti odpreti oči?
4. kdaj pomisliš, kakšen vzgled boš svojim otrokom?

mamica2009 -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 19:53:21)

Na mojo temo več ne dajajte komentarjev, raje dajte na kero drugo.
Ker me samo še v slabo voljo spravlate.

blaža -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 19:53:47)

IZVIRNO SPOROČILO: brigitaa

Ja ne moreš verjet....eni nismi imel vsega v rožicah....pa staršev ki bi mi stali ob strani, pa sanjske službe, ampak živimo, ter pomagamo otrokom pri šolanju izobrazbi, delam u službi, ki jo ne privošim sovražniku, bi imela še enga froca pa bi finančno ne šlo....Kaj je pol to

Se poistovetim s tabo brigitaa.

Anonimen -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 19:56:08)

Na mojo temo več ne dajajte komentarjev, raje dajte na kero drugo.
Ker me samo še v slabo voljo spravlate.

Slabe volje si lahko samo zaradi sebe in lastnega (ne)razumevanja in ne nasih komentarjev.

Gina -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 20:00:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja

Pa, ok punca, pa kaj ti razmišljaš?

Pa nehajte ji očitat no. To res nima smisla. Res ni razmišljala, ampak zdaj je, kar je. In res je, da vsak od nas kdaj ne razmišlja. Na kakšnem področju ne razmišljamo trezno, ker tisti hip ne moremo. Zaslepljeni smo z drugimi rečmi nek določen hip, ki prekrijejo treznost. Vsak ima področje, kjer dela napake, kjer mu ne laufa, kjer ima svojo karmo, če mal karikiram. In ne, ni ga med nami, ki ne bi delal velikih neumnosti. Res pa je, da vsak na svojem področju. Mene bi bilo sram kazat s prstom na drugega, kaj je mislil, ker nikdar ne vem, kdaj bom na drugem koncu štrika, tolk sem pa že samokritična.

Poleg tega, kaj na tem svetu pomagaš komurkoli, če mu karkoli očitaš? Kdaj je že kdo od tega ratal boljši? A se ne sekira že tako dovolj? Tukaj se kaže ven samo človeška prepotentnost in kazanje tega, da nimaš občutka za sočloveka.

btw, a možem pa svojim otrokom tudi reči naprej mečete?

BUŠICA -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 20:01:20)

S fantom sma skupaj 8 mesecev in med tem časom sem tudi zanosila.Noseča sem 19 tednov.Iz prejšnje zveze imam 2 hčerki, in vse kar sem si želela je ljubezen.Otroka sva načrtovala in oba sva si ga želela.Problem pa je v tem, da ne živiva skupaj.Nekaj časa sem bila jaz pri njem,vendar se z njegovimi straši nisem razumela pa sem šla domov, on pa sedaj tudi noče iti k meni ampak je doma.Na msn sem mu našla naslove žensk, s katerimi si piše.On zatrjuje da me ljubi pa da sem edina za njega, jaz pa dvomim v to, ker vem kaj lahko pride iz pisanja z ženskami.Ne vem ali mu naj verjamem ali ne.Bojim se da stres škodi mojemu otroku, sem pa neprestano v stresu. Je imela mogoče kera podobne izkušnje ali pa vsaj svetujte kaj naj naredim.Ali naj ga še prenašam in sva skupaj ali sem raje sama z tremi otroki. Pomagajte mi prosim. Obupana

1. če hočeš živet skupaj, pol živita skupaj.drugih nasvetov nimam.
2.naslovi žensk-mi ne moremo vedet ali se dopisuje kar tako ali ima to pisanje nek drug pomen- vsekakor pa to ni dejanje nekega resnega bodočega partnera oz. očeta.
3. če mu naj verjameš ali ne, boš morala sama vedet- iz napisanega se ne da bogvekaj razbrati.
4. to, da si v stresu že pomeni, da si z njim oz. z vajino zvezo nesrečna, ali se motim?

Pika Zoja -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 20:04:37)

Joj Gina, ti se tudi za vsako drugo stvar obregneš. Očitanje je sploh po definiciji nekaj drugega kot pa - kaj pa ti razmišljaš?... Včasih ga povsem mimo vsekaš. Pa če sem prepotentna zaradi tega, ker sem mnenja, da otrok ni kakšna stvar, ki se zgolj zgodi, da kot mamica nimaš zgolj pravice, ampak predvsem veliko odgovornosti in dolžnosti, potem sem raje prepotentna, kot pa nepremišljena in si mislim 'saj se lahko vsakemu zgodi' in stagniram še polovico svojega življenja na plečih svojih staršev. 

Anonimen -> RE: Problem s fantom (18.2.2009 20:05:19)

Res ni razmišljala, ampak zdaj je, kar je. In res je, da vsak od nas kdaj ne razmišlja.

Ma kaj pa vem.
Ce se ze enkrat locis mogoce naslednjic vsaj pet minut razmisljas, kako naprej.
No, lahko gres pa samo naprej. Samo potem sprejmi to, ne pa da si zaradi par komentarjev, ki ti ne pasejo slabe volje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Ne stekam.

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>