|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Problem s fantom
18.2.2009 20:11:46   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: mamica2009

Vse lepo in prav da svetujete in dajete dobre nasvete, samo nesramne pa ne rabite biti, ker to se lahko vsakemu zgodi. user posted image

Ne, sori, pa se ne more. Ker otrok ni stvar, ki se pač zgodi. Ker take zadeve je treba prej temeljito premisliti, kje boš živle, s čim boš živel, itd....ne pa seksat in nardit otroka, potem pa kaj?

(odgovor članu mamica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.2.2009 20:19:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Vse lepo in prav da svetujete in dajete dobre nasvete, samo nesramne pa ne rabite biti, ker to se lahko vsakemu zgodi. user posted image

Ne, sori, pa se ne more.

Kako ne user posted image

Ves kaj vse se ti zgodi pri dveh majhnih otrocih....

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
18.2.2009 20:19:31   
Anonimen
Ah....

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
18.2.2009 20:19:48   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ne, sori, pa se ne more.

Kako ne user posted image

Ves kaj vse se ti zgodi pri dveh majhnih otrocih....

Še ta tretji, če sem malo sarkstična.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.2.2009 20:48:25   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja

Joj Gina, ti se tudi za vsako drugo stvar obregneš. Očitanje je sploh po definiciji nekaj drugega kot pa - kaj pa ti razmišljaš?...

1. "Kaj pa ti razmišljaš (da si to naredila)?" je očitanje. 
2. A da se obregnem? Ob kaj že, konkretno?
3. Očitanje pa ni moja vrlina, to pa čist zihr da ne.
4. napisano ni letelo samo nate, vzela sem zadnji možni citat tisti hip, letelo je na vse očitkarice

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.2.2009 21:03:33   
barika
mamica2009 verjetno želiš, da ti bomo rekle, da si boga. Pa veš kaj nisi. Verjetno si stara krepko čez 20 let, pa si totalno neodgovorna. Če poznaš tipa dobre 4 mesece in seksaš z njim ...a si pomislala mogoče na zaščito??
haloo imaš že dva otroka, ja kako boš pa še enega preživljala, ali ima ta tip veliko denarja, pa bo lahko dal malo večjo preživnino??

zdej je kar je, s svojim tipom se boš mogla pa sama pomenit.

eh ....

------------------------
ali pa je to spet kak alter ego kakšne uporabnice in spet malo provocirauser posted image user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.2.2009 21:21:25   
lotoska
IZVIRNO SPOROČILO: Gina
Poleg tega, kaj na tem svetu pomagaš komurkoli, če mu karkoli očitaš? Kdaj je že kdo od tega ratal boljši? A se ne sekira že tako dovolj? Tukaj se kaže ven samo človeška prepotentnost in kazanje tega, da nimaš občutka za sočloveka.

btw, a možem pa svojim otrokom tudi reči naprej mečete?

Gina, mirovnica,  kakšni očitki neki? Saj se je sama tako opisala in razložila situacijo. Ampak  izjava naj ji ne solimo pameti (tako lahko razume vsak nasvet) pač kaže neko prepotentnost kaj bi rada slišala. V sledečih postih razen direktno izpostavljenih problemov ne vidim očitkov.  Je pa situacija zapletena, kar se odnosov tiče in samopercepcije, kot tudi finančno.
Ampak po lastni krivdi avtorice teme (pa ji  nič ne očitam, moje mneje pač).

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.2.2009 21:53:08   
ttamariskaa
Da se osredotočim na tvoje vprašanje: Ali naj ga še prenašam? Saj si  tem prenašanjem že sama  vse povedala. NI ŠANS! Verjemi da ti ne škodi stres, ampak on. Če se sekiraš zaradi moškega ( ki je očitno še otrok, če noče k tebi, nima časa, a na msnju očitno ves čas visi), kaj imata potem hčerki od tebe. najbrž nič. Če nimaš službe, pa bodi mati 24 ur na dan in znebi se tipa, ki ne more preko ovir, da bo bil s tabo.

Neposredna povezava do sporočila: 33
18.2.2009 22:04:36   
tweed

S fantom sma skupaj 8 mesecev in med tem časom sem tudi zanosila.Noseča sem 19 tednov.Iz prejšnje zveze imam 2 hčerki, in vse kar sem si želela je ljubezen.Otroka sva načrtovala in oba sva si ga želela.Problem pa je v tem, da ne živiva skupaj.Nekaj časa sem bila jaz pri njem,vendar se z njegovimi straši nisem razumela pa sem šla domov, on pa sedaj tudi noče iti k meni ampak je doma.Na msn sem mu našla naslove žensk, s katerimi si piše.On zatrjuje da me ljubi pa da sem edina za njega, jaz pa dvomim v to, ker vem kaj lahko pride iz pisanja z ženskami.Ne vem ali mu naj verjamem ali ne.Bojim se da stres škodi mojemu otroku, sem pa neprestano v stresu. Je imela mogoče kera podobne izkušnje ali pa vsaj svetujte kaj naj naredim.Ali naj ga še prenašam in sva skupaj ali sem raje sama z tremi otroki. Pomagajte mi prosim. Obupana

Torej sta bila s fantom skupaj dobre 3 mesece, ko si zanosila. Otroka sta načrtovala?user posted image Mi ni jasno...

Na msn-ju si našla naslove? Kaj si pa z njimi dopisuje?

Stres škodi VSEM tvojim otrokom, tudi nerojenemu...

Takšnih izkušenj je bolj malo, zato pametnih nasvetov ne boš dobila...

IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA
2.naslovi žensk-mi ne moremo vedet ali se dopisuje kar tako ali ima to pisanje nek drug pomen- vsekakor pa to ni dejanje nekega resnega bodočega partnera oz. očeta.

In kaj je tu neresnega, če si dopisuje po msn-juuser posted image ? A ker je njo spoznal, mora prekinit stike z zunanjim svetom?

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

Neposredna povezava do sporočila: 34
18.2.2009 22:31:20   
Anonimen

ej oprosti, ampak to se ne more vsakomur zgodit. Sicer načeloma verjamem v pregovor "zarečenega kruha se največ poje", ampak tole pa je že višek.
Čakaš tretjega otroka, njegovega očitno neodgovornega očeta poznaš par mesecev, si brez službe, zdaj pa čakaš razumevanje in tolažbouser posted image

Trudim se najti vsaj eno besedo s katero bi pokazala neko razumevanje, ampak je ne najdem.

Ženska zmigaj rit, nekaj jamrat po forumu, najdi si službo in postani odgovorna. Dedce pa za nekaj časa za stran, da ne bo čez dobro leto jokanja da si že s četrtim noseča.

Vsekakor pa ti želim vso srečo-tebi in tvojim otrokom.

Neposredna povezava do sporočila: 35
18.2.2009 22:32:30   
muška
Ko slišim za MSNje in SMSje in ne vem koje ...je še, mi gredo vse kocine pokonci, tudi tiste ki jih nimam več! Pa šit, no  KOLKO STE STARI?????

< Sporočilo je popravil muška -- 18.2.2009 22:45:37 >

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.2.2009 22:37:11   
oka
Kaj naj ti rečem? Neodgovorna si do konca (pravzaprav sta oba) Pa ne samo zato, ker si v tretje zanosila tako na horuk ampak tudi zato, ker se več kot očitno ne zavedaš, da nisi sama, da tvoje odločitve vplivajo tudi na tvoje otroke. Če bi se zavedala tega dejstva, bi verjetno ravnala in razmišljala bistveno drugače. Kaj lahko narediš? Prevzameš končno življenje v svoje roke in ne čakaš na to, da se te bo nekdo usmilil in ti dovolil, da boš odvisna od njega.

< Sporočilo je popravil oka -- 18.2.2009 22:38:53 >

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 37
18.2.2009 22:43:58   
benika
Ko slišim za MSNje in SMSje in ne vem koje ...je še, mi gredo vse kocine pokonci, tudi toite ki jih nimam več! Pa šit, no KOLKO STE STARI?????

Očitno dovolj za sex in premalo za uporabo kondomovuser posted image

Mamica2009, a si mogoče s tem, da si situacijo obrazložila na javnem forumu (kjeer ima vsak pravico izraziti svoje mnenje) pričakovala, da ti bomo ploskale? No can do, žal. Zame si eno neodgovorno bitje brez kančka pameti, ker če bi bila odgovorna, kot se za tvoja leta spodobi, bi lepo poskrbela za zaščito pred nosečnostjo.

Po 3. mesecih poznanstva si želeti otroka s partnerjem? A dej nehi no...razumela bi, da si želiš it z njim na dopust, ampak otrokauser posted image

Itak je sedaj prepozno za jokanje in stokanje. Če se bodoči očka sedaj ne želi preseliti k tebi, se tudi kasneje ne bo, čeprav imam občutek, da krepko upaš na to. Če mu že sedaj ne zaupaš, mu tudi kasneje ne boš in nezaupanje ni ravno temelj zdrave in uspešne veze.

Ne vem, kaj ti je narediti...ostani doma pri starših, imej lepo tri otroke, ljubi jih, skrbi zanje, v bodoče pa pamet v svojo glavo. Pa čimprej si najdi službo, da ne boš čez 2 leti jamrala, da nimate za kruh.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 38
18.2.2009 23:03:28   
Maleal
Kaj za zaščito še pa nisi slišala?????????

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 39
18.2.2009 23:26:24   
Marogica
Mamica2009. VSekakor najprej probajta skupaj zaživeti, če še nista. Sicer je lahko tako življenje še bolj zakomplicirano, obstajajo pa možnosti, da se obrne tudi drugače. Mislim, da bi bilo najbolje, če bi se nekako lahko pogovorila in uskladila, da bi stanovala nekje na nevtralnem področju, torej v najemniškem stanovanju.

Če bosta skupaj, bo se fant doma zaposlil še s čim drugim, kot samo s pisanjem po MSN in podobnih forah, saj bo moral doma tudi kaj narediti. In tako je zvečer človek preveč utrujen, da bi pisal ne- vem- kaj- pač- že drugim ženskam, samo zaposliti ga je treba, če se že sam ne zna.

Če tako ne bo šlo, boš še vedno lahko sama s 3 otroki. Vendar je vredno poizkusiti.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 40
19.2.2009 0:14:09   
tweed
IZVIRNO SPOROČILO: muška

Ko slišim za MSNje in SMSje in ne vem koje ...je še, mi gredo vse kocine pokonci, tudi tiste ki jih nimam več! Pa šit, no  KOLKO STE STARI?????

user posted image  Sem 32 in si dokaj redno dopisujem s prijateljicami iz vse Evrope, pa mi žena še enkrat ni očitala... Meni se zdi enako kot pisanje na tem forumu... kaj pa tebi? Se ti zdi, da odgovarjanje na takšne težave, ki jih ima uporabnica, je bolj plodno od dopisovanja z osebo, ki je nisi videla že 15 let, pa ti je všeč...

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 41
19.2.2009 7:19:44   
mikica01
Mamica2009. Čisto očitno je razbrati, da si si želela ljubezni. Ok so te že ostale user posted image ,  tak da zdaj veš kaj večina misli in kako razmišlja večina ljudi.

Zakaj te razumem? Ker imam kolegico, ki ti je zeelooo podobna, le to "srečo" ima, da ji (še) ni uspelo otroka dobiti. 20 let sva prijateljici in jo spremljam že od malih nog. Vsakega moškega, ki ga sreča in ji ta ponudi pozornost, zagrabi. Takoj bi se ženla, takoj imela družino, ga dobesedno zaduši v 3 mesecih in do sedaj je še vsak pobegnil. Vzrok njenemu obnašanju in večnemu iskanju ljubezni pa so dogodki iz otroštva. Ni imela ravno bleščečega, družinskega, toplega doma. Sedaj pa naredi vse, da bi ljubezen dobila.

Mislim, da je pri tebi isto, le da ti misliš, da boš srečo našla z moškim, ki mu boš dala otroka. Marsikdo misli, da bo z otrokom kaj popravil, da bo potem bolje. Poskusi srečo in ljubezen poiskati drugje. Saj imaš dva otroka in tretji je na poti. Ja, kje boš pa našla več ljubezni, kot pri svojih otrocih? Ne išči je na silo pri moških.
Veš kaj bi jaz dala da bi lahko zanosila............... (pa imam najbolj zlatega moža na svetu in ogromno "moške" ljubezni......)

Držim pesti, da ti bo uspelo v bodoče razmišljati v drugo smer. Ne vzemi tega user posted image   na tem forumu za slabo, ampak poskusi razumeti, da tudi ko mama krega svojega  kot otroka, mu ne želi slabo, ampak ga uči kaj je pravilno!
Saj navsezadnje smo na tem forumu večinoma mamice ali bodoče mamice, a ne? user posted image

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 42
19.2.2009 7:39:11   
lananai
Samo to me moti, da nimaš službe. Kako lahko brez službe sploh razmišljaš o še enem otroku? Kdo bo pa vzdrževal tvoje 3 otroke? To me res razjezi. Sem bila par dni nazaj na upravni enoti in je ena super zrihtana ženska (stara kakih 35 let) stala pred vrati za socialne podpore in razlagala nekomu, da je že 7 let brez službe. Naj se zamisli nad sabo raje, ti pa tudi. Kaj nimaš rok in nog, da bi lahko nekaj delala? Služba se najde, če jo hočeš.

O tipu, s katerim si, je brezveze izgubljat besede. Če mu ti ne zaupaš, ki ga imaš rada, kako naj ti ene ženske na forumu, ki ga poznajo le iz tvojih besed, rečejo da je vreden zaupanja?

(odgovor članu mikica01)
Neposredna povezava do sporočila: 43
19.2.2009 7:47:13   
MLADAMAMICA

to ze, ampak tebi se stvari ponavljajo. po stirih mesecih zanosit in potem iskati ljubezen? ah nehaj no. to je tisto kar ne razumem, zakaj delate najprej otroke potem pa se picita kje bosta zivela in ali se bosta imela rada. to je tisto kar je v danasnjem nacinu zivljenja narobe. najprej se morata ljubiti, potem se razumeti v vsem, si najti skupen dom (pri njem, tebi ali sama) potem pa otrok. pa se ti ne delas pa bos mela tri otroke. na cigav racun pa?
skoda ker ni jerry springer-ja v sloveniji.

Neposredna povezava do sporočila: 44
19.2.2009 7:50:26   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: tweed

IZVIRNO SPOROČILO: muška

user posted image  Sem 32 in si dokaj redno dopisujem s prijateljicami iz vse Evrope, pa mi žena še enkrat ni očitala... Meni se zdi enako kot pisanje na tem forumu... kaj pa tebi? Se ti zdi, da odgovarjanje na takšne težave, ki jih ima uporabnica, je bolj plodno od dopisovanja z osebo, ki je nisi videla že 15 let, pa ti je všeč...

ja, mata pa poslihtane zadeve. jaz tega ne bi pustila user posted image

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 45
19.2.2009 8:08:08   
Anonimen

S fantom sma skupaj 8 mesecev in med tem časom sem tudi zanosila.Noseča sem 19 tednov.Iz prejšnje zveze imam 2 hčerki, in vse kar sem si želela je ljubezen.Otroka sva načrtovala in oba sva si ga želela.Problem pa je v tem, da ne živiva skupaj.Nekaj časa sem bila jaz pri njem,vendar se z njegovimi straši nisem razumela pa sem šla domov, on pa sedaj tudi noče iti k meni ampak je doma.Na msn sem mu našla naslove žensk, s katerimi si piše.On zatrjuje da me ljubi pa da sem edina za njega, jaz pa dvomim v to, ker vem kaj lahko pride iz pisanja z ženskami.Ne vem ali mu naj verjamem ali ne.Bojim se da stres škodi mojemu otroku, sem pa neprestano v stresu. Je imela mogoče kera podobne izkušnje ali pa vsaj svetujte kaj naj naredim.Ali naj ga še prenašam in sva skupaj ali sem raje sama z tremi otroki. Pomagajte mi prosim. Obupana

sorry, ampak očitno se ni "zgodilo" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 46
19.2.2009 8:26:28   
caillou
No v tem primeru, ko je nekaj že storjenega, res ne gre obsojat človeka, pač pa mu pomagat s konkretnimi nasveti. Če tega niste sposobni, je boljše da se vzdržite vsakega nepotrebnega komentarja.

Mamica, s partnerjem se usedita in temeljito pogovorita. Poznaš njegove cilje, pozna on tvoje? Kaj sploh želita pravzaprav? Sta za skupno življenje ali ne? Se partner  sploh želi vezati? Kakšna reakcije je bila na tvojo nosečnost?

Na ta in še mnoga vprašanja, bi se mogla prej vprašat in najti odgovore. Sedaj je v resnici prepozno. Če si pametna si že danes začrtaj novo pot, postavi si lastno strategijo in ji sledi.

S tremi otroci je že dobro situirani družini v teh časih težje, kaj šele brezposelni materi. Nekako boš tretjega otroka spravila na svet, potem ti pa predlagam, da se čimprej zaposliš in se postaviš na lastne noge.

Meni osebno deluješ preveč naivno. Za otroka se odločit ni isto kot iti v trgovino po kilo kruha. Sploh pa je zelo pomembno, da sta partnerja dorasla in zrela sprejeti takšno odločitev. Resnično me zanima, koliko časa sta namenila temu dogodku?

Pa tole ne jemelji kot obsojanje, je bolj postalvljanje na trdna realna tla.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
19.2.2009 8:45:52   
tweed
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

Česa ne bi pustila? Da si dopisujem po msn-ju, pa jim kakšno sliko moje družine pošljem, pa da jo vidim po webcam... Če tega ne bi pustila, naj ti povem, da sem imel preden sem spoznal svojo ženo tudi življenje... Sem bil v skoraj vseh državah Zahodne in Srednje Evrope in od povsod imam vsaj eno prijateljico, s katero pa nikoli ničesar nisem imel, razen prijateljstva.
Kaj misliš, da bo bolje, če grem namesto tega s frendi na drink in pridem naajhan domov...

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 48
19.2.2009 9:12:13   
oka
IZVIRNO SPOROČILO: tweed

IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

Česa ne bi pustila? Da si dopisujem po msn-ju, pa jim kakšno sliko moje družine pošljem, pa da jo vidim po webcam... Če tega ne bi pustila, naj ti povem, da sem imel preden sem spoznal svojo ženo tudi življenje... Sem bil v skoraj vseh državah Zahodne in Srednje Evrope in od povsod imam vsaj eno prijateljico, s katero pa nikoli ničesar nisem imel, razen prijateljstva.
Kaj misliš, da bo bolje, če grem namesto tega s frendi na drink in pridem naajhan domov...

Ne smejo se pogovarjat preko MSN-ja, ne smejo igrat igric, ne smejo s prijatelji na pijačo, bog ne daj kak vikend sami it na kako zabavo... Ja kaj pa lahko potem počnejo? So doma in čakajo na vaše želje, se posvečajo vam in samo vam, ven lahko grejo samo v vašem spremstvu? Ja potem pa ni čudno da lahko beremo take teme na tem forumu. Tudi jaz bi "pošendrcala" če bi me nekdo tako omejeval. Osebna svoboda dekleta, tudi to je pomembno za srečno partnerstvo in ne to, da sta 24 ur prilepljena en na drugega in pokorna le en drugemu in otrokom.

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 49
19.2.2009 10:38:24   
zgubljenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tamika87

ej oprosti, ampak to se ne more vsakomur zgodit. Sicer načeloma verjamem v pregovor "zarečenega kruha se največ poje", ampak tole pa je že višek.
Čakaš tretjega otroka, njegovega očitno neodgovornega očeta poznaš par mesecev, si brez službe, zdaj pa čakaš razumevanje in tolažbouser posted image

Trudim se najti vsaj eno besedo s katero bi pokazala neko razumevanje, ampak je ne najdem.

Ženska zmigaj rit, nekaj jamrat po forumu, najdi si službo in postani odgovorna. Dedce pa za nekaj časa za stran, da ne bo čez dobro leto jokanja da si že s četrtim noseča.

Vsekakor pa ti želim vso srečo-tebi in tvojim otrokom.

user posted image user posted image user posted image Se popolnoma strinjam!
Ne morš kar vsakmu noge narazen dajat, pol k te napumpa in ne prevzame odgovornosti - ki je tvoj očitno noče, sicer bi poskrbel zate in za vse TRI otroke tako, kot ODRASLI moški počnejo - pa čakat da se zgodi čudež in boš živela v pravljici! user posted image OK štekam, si se pač spravla v težave, zdej pa se vsaj poskusi izkopat iz njih ne pa čakat da ti bodo vsi drugi pomagali. Deca pošlji k hudiču pa toži ga za preživnino za otroka. Pol ko rodiš pa najdi varstvo za otroke (morda tvoji starši?), pa najdi službo in začni živet v resničnem življenju. Ker življenje je nažalost trdo in pogosto grdo in kruto, predvsem pa je tvoje življenje TVOJA dogovornost.
Pa oprosti če boš po temle užaljena, ampak sem morala dat tole iz sistema! user posted image
Želim ti veliko sreče, zdravja in zdrave pameti!

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?