Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:51:26
|
|
|
|
Tiamo
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders Tiamo, jaz imam tud dve knjigi od patra Ašiča in sem že zadnjič pogledala za to tvoje vnetje, pa nisem nič našla.... Irena je bila tok dobra in mi skenirala knjigo, pa nikjer res nič ne piše o tem. Sej sem sama kriva, kaj sem imela pa ventilator direkt v ramo naštiman
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:52:08
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A še kar imaš kratek stik v vratu? Boga. A nič protibolečinskega nimaš ? ja in v rami in roki...imam Naklofene, milijon maž in krem, pa nč ne pomaga. Ok saj spim normalno do ene 4. Imam tudi infra lučko in grelno blazino...bom mogla na blokado Kam te pa blokirajo potem?
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:52:09
|
|
|
|
Felicity
|
Tiamo - meni pomaga izmenično hlajenje in gretje, pa apireumin krema (greje) in potem pernaton (hladi)
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:52:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Felicity Zadnja škoda, ker ni visokosti in njene pomočnice ja, pomočnice pa ni tukaj gor oz. sploh ni prijavljena
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:52:46
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo IZVIRNO SPOROČILO: riders Tiamo, jaz imam tud dve knjigi od patra Ašiča in sem že zadnjič pogledala za to tvoje vnetje, pa nisem nič našla.... Irena je bila tok dobra in mi skenirala knjigo, pa nikjer res nič ne piše o tem. Sej sem sama kriva, kaj sem imela pa ventilator direkt v ramo naštiman ene tri jointe trave, pa boš kot nova
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:53:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo IZVIRNO SPOROČILO: riders Tiamo, jaz imam tud dve knjigi od patra Ašiča in sem že zadnjič pogledala za to tvoje vnetje, pa nisem nič našla.... Irena je bila tok dobra in mi skenirala knjigo, pa nikjer res nič ne piše o tem. Sej sem sama kriva, kaj sem imela pa ventilator direkt v ramo naštiman ene tri jointe trave, pa boš kot nova
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:53:42
|
|
|
|
paris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: paris Ma koji klinac, sem hotla pm poslat, pa sam neki melje brezveze , grem še enkrat probat! paris jaz ti lahko pošljem podatke,ker sem ji včeraj nakazovala pa imam v kliku Hvala ninny, to sem že včeraj zrihtala , saj zdaj je pa šlo, RIDERS imaš pm!
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:53:50
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity Še dobro da je FB. Da dobim info. Enolla, je kaj drselo pri vas? Meni je pa kar zdrava pamet povedala kje ste, ker nisem na FB . Je drselo ja, ampak ne po cesti, po pločniku si pa moral biti fejst previden. Pa v vrtec smo hodili dolgo časa, ker je bilo potrebno obdelat ves sneg kar ga je bilo videt
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:55:30
|
|
|
|
soncece24
|
Tiamo, probaj Pernaton gel.
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:55:39
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Felicity Zadnja škoda, ker ni visokosti in njene pomočnice Imaš ZS!
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:55:46
|
|
|
|
paris
|
Tiamo, boga si, a ni še nič boljše?
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:57:02
|
|
|
|
Enolla
|
O madona, Tiamo - a kar blokado ti bodo morali dat Ja, jaz recimo ne smem imet niti ventilatorja v avtu odprtega, da mi piha v glavo. Zanimivo pa, da na prepihu sem lahko brez problem.a
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:57:06
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 Tiamo, probaj Pernaton gel. Ja, ta zagotovo pomaga.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 9:57:31
|
|
|
|
Felicity
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 Tiamo, probaj Pernaton gel. Vidiš, še ena. Provaj škodit ne more.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:00:14
|
|
|
|
Tiamo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo IZVIRNO SPOROČILO: riders Tiamo, jaz imam tud dve knjigi od patra Ašiča in sem že zadnjič pogledala za to tvoje vnetje, pa nisem nič našla.... Irena je bila tok dobra in mi skenirala knjigo, pa nikjer res nič ne piše o tem. Sej sem sama kriva, kaj sem imela pa ventilator direkt v ramo naštiman ene tri jointe trave, pa boš kot nova veš. da sem res včeraj študirala da bi jo...sam kje jo naj dobim
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:00:20
|
|
|
|
tinkamiška
|
evo me pa še neki...na FB sme se vpisala
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:01:07
|
|
|
|
Tiamo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 Tiamo, probaj Pernaton gel. Vidiš, še ena. Provaj škodit ne more. imam ne pomaga... pa No dol, pa eno kostanjevo, pa od Justa vse ...
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:02:25
|
|
|
|
paris
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška evo me pa še neki...na FB sme se vpisala Fuj packa, sramuj se, ne pa, da se hvališ!
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:02:43
|
|
|
|
Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 IZVIRNO SPOROČILO: moci jaja do konca dneva boste vse na fejsbuku in ne bo več luzerk. itak, lukra bo prva vse ste packe.... jebeš fejsbuk boš še kmal nazaj prišla, boš videla Saj je že tam. Spet.
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:03:00
|
|
|
|
Felicity
|
Potem pa ti res ostane samo blokada.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:03:32
|
|
|
|
tinkamiška
|
ja, hudiča, če pa ne morem drugače do bab no...sej sem dala klovna zraven
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:04:28
|
|
|
|
Tiamo
|
a moram na urgenco ali k svojemu dr.? Sej itak ne morem nikamor k sem sama doma s princesko
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:05:21
|
|
|
|
Felicity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo a moram na urgenco ali k svojemu dr.? Sej itak ne morem nikamor k sem sama doma s princesko Če dela tvoj dr, lahko k njemu, itak te bo vzel, drugače pa kar k dežurnemu.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:05:31
|
|
|
|
tinkamiška
|
tiamo kaj je s tabo? nisem brala vsega za nazaj...
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:06:32
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška ja, hudiča, če pa ne morem drugače do bab no...sej sem dala klovna zraven no, zdej pa še najdi N.B. pa me dodaj kot prijateljico
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?