Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:47:40
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Maxica!!!! Nisem na FB!!!! Mater! seveda si, pa obe z Maxico sva ti pisali na zid...a ne vidiš, da se ti že celo jutro smejim pejt gledat, bogve kaj si delala, da si spet prijavljena
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:48:30
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Maxica!!!! Nisem na FB!!!! Mater! Kva ploskaš, itak da si. Sem ti ravno prej nekaj na zid napisala, pa Riders tudi, kar vprašaj jo. no evo, sva jih hkrati odgovorile tudi tukaj
< Sporočilo je popravil riders -- 18.2.2009 10:49:14 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 10:48:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:48:50
|
|
|
|
puncica
|
pa ene se ne znajo zbrisat Maxi, po moje je tle problem, a lukra je za nekaj dni zginla z FB al kaj?
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 10:49:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:50:08
|
|
|
|
riders
|
ja, neki cajta je ni bilo, včeraj zvečer sem jo pa spet zasačila
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:50:52
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Ampak kako lažete vse. Packeeeee! punce, ki ste jo imele med prijatelji, pejte pogledat in potrdit najino trditev.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 10:51:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:53:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Pričkanje prinaša padavine,.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:54:04
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija OMG! A veš, da sme še res gor. Fak. Sem šla na gmail gledat tista sporočila in piše, da imam reaktiviran račun. WTF!!!! (tale smajli bo nadomestil "Oh, the shame") takoj se nam opraviči :jezen:
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:54:11
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija OMG! A veš, da sme še res gor. Fak. Sem šla na gmail gledat tista sporočila in piše, da imam reaktiviran račun. WTF!!!! (tale smajli bo nadomestil "Oh, the shame") Lukra, Lukra ... srce me boli
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 10:55:44
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija OMG! A veš, da sme še res gor. Fak. Sem šla na gmail gledat tista sporočila in piše, da imam reaktiviran račun. WTF!!!! (tale smajli bo nadomestil "Oh, the shame") jst bom umrla se mi je zdelo da te neki cajta ni blo zdej je pa spet.
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 11:00:50
|
|
|
|
soncece24
|
Lukra, ne moreš dol, sprijazni se
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 11:03:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 11:04:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 11:06:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Ne me ****t. Pa kako? Jst nisem nič prčkala tam. Majke mi. A so te skenslal?Boga revca, pa saj si takooo pridna.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 11:06:45
|
|
|
|
Maxica
|
Lukrecija, za vedno si naša. FB je zakon.
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 11:08:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Lukra še zmeraj si gor ti ti kao da nisi več pa je.... fb pa vidim, da si največja odvisnica
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 11:08:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Lukrecija, za vedno si naša. FB je zakon. bravo Maxi
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 11:09:40
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija OMG! A veš, da sme še res gor. Fak. Sem šla na gmail gledat tista sporočila in piše, da imam reaktiviran račun. WTF!!!! (tale smajli bo nadomestil "Oh, the shame") takoj se nam opraviči :jezen: NE! :jezen: :vjokpanadrevo:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 11:10:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 11:11:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 11:12:55
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: ninny Lukra še zmeraj si gor ti ti kao da nisi več pa je.... fb pa vidim, da si največja odvisnica Daj poglej, če se je meni uspelo izbrisati, ali pa sem še kar gor? tebe ni že dolgo časa...ampak ti se nikol nisi pretvarjala, da si luzerka
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 11:13:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: ninny Lukra še zmeraj si gor ti ti kao da nisi več pa je.... fb pa vidim, da si največja odvisnica Daj poglej, če se je meni uspelo izbrisati, ali pa sem še kar gor? ne, ni te
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 18.2.2009 11:14:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Hočem kaffeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! Čepa je tako težko se zbrisat iz FB, pol pa ne grem se vpisat.
|
|
|
Počitnice.пеперутка16Pri koliko mesecih bi svojega otroka peljali na morje?Manj kot 3 mesece. (
43%)
Pri 6 mesecih. (
7%)
Pri 9 mesecih. (
14%)
Pri 1 letu in več. (
36%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!