Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:23:09
|
|
|
|
Enolla
|
:pili:
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:23:25
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders dreka, si zjebala še nevo (da vidim cenzuro ) dejte se naučit limat smajlije kokice se tkole nalimajo :kokice: bo šlo? Bi šlo če bi hotla,sam ne bo šlo. Ne gane me,ne gane me po svoje delam jaz vseee Dens
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:23:27
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla :vjokpanadrevo: :vjokpanadrevo: evo vam primer brezhibnega limanja smajlijev :pili: zakaj pa jokaš, Enolla?
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:24:06
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Enolla :vjokpanadrevo: :vjokpanadrevo: evo vam primer brezhibnega limanja smajlijev :pili: zakaj pa jokaš, Enolla? kava, :smrk: :vjokpanadrevo:
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:24:27
|
|
|
|
Kalina
|
Ej to GoYo, kaj si lubousmna, sej sam tebe
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:25:42
|
|
|
|
GoYa
|
ja, včeri....kaj pa danes
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:25:47
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Enolla :vjokpanadrevo: :vjokpanadrevo: evo vam primer brezhibnega limanja smajlijev :pili: zakaj pa jokaš, Enolla? kava, :smrk: :vjokpanadrevo: Imam en kup časa danes, ker sem sama in samo dežurna, ker so počitnice in sem vse tekoče delo opravila in bi lahko kar fajn kakšn rekla :vjokpanadrevo: In ni bilo niti enega telefona danes - smo pa dežurstva štimali kot da bi nas cela Slovenija rabila. Mi ostane samo še da začnem pucat pisarno!
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:27:03
|
|
|
|
Kalina
|
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa ja, včeri....kaj pa danes Jao zeno bre, pa ti si nimfomanka...dej mi mal pocitka
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:27:57
|
|
|
|
riders
|
ja, pa kle kej povej, ne sej te kače itak noben drug ne bere - sej veš, če je javno, pol ni več zanimivo
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:28:11
|
|
|
|
GoYa
|
no pejd počivat...al pa možu kosilo skuhat, k vem da nisi
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:28:27
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina IZVIRNO SPOROČILO: GoYa ja, včeri....kaj pa danes Jao zeno bre, pa ti si nimfomanka...dej mi mal pocitka bejžta si vidve najet eno sobo
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:29:17
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Kalina IZVIRNO SPOROČILO: GoYa ja, včeri....kaj pa danes Jao zeno bre, pa ti si nimfomanka...dej mi mal pocitka bejžta si vidve najet eno sobo zakaj mam placa kukr čš
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:29:53
|
|
|
|
Kalina
|
Ma ves kaj, mozu neb skuhala kosila pa taman crko od gladi Proklet crnogorc cefurski
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:31:23
|
|
|
|
GoYa
|
si opica
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:32:26
|
|
|
|
Kalina
|
Vem ja, sm duhovita ane? Ej a ves un vic, gresta dva polza po cesti pa en rece JST GREM DOMOV.
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:34:32
|
|
|
|
GoYa
|
res si duhovita
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:35:25
|
|
|
|
Enolla
|
Si predstavljate da jaz pogrešam in zgin!
|
|
[Brisano sporočilo] 20.2.2009 14:36:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:38:10
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija uuuuuuuu, kalina in goya ga danes spet noro sekata. Phe kakšno vulgarno obnašanje bodoče mamice.Bohvej če bodo otroc normalni.
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:38:29
|
|
|
|
GoYa
|
jst bom končala....mam protest doma.....ta mala dva se gledata in dereta na vse grlo...kot da bi blo klanje v hiši ....prihaja intervencija ajd babe, do zvečer naj proradi koftjera
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:39:37
|
|
|
|
Anonimen
|
O maj gat, kva vse se vam dogaja danes!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.2.2009 14:40:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:44:12
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:45:59
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla Si predstavljate da jaz pogrešam in zgin! jest tud
|
|
|
|
RE: Jutranji čaj namesto kave 20.2.2009 14:47:05
|
|
|
|
Kalina
|
Ok no sej grem jst tud...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?