MLADAMAMICA -> RE: mešani zakon (25.2.2009 8:11:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika ne, da te ne bi sprejeli, ampak ko prestopiš v muslimansko vero, ne moreš biti krščan. Glej, mene so starši krstili, a zato ker sem prejela sv. krst, ne bi mogla nikoli bit muslimanka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] in tudi če sprejmem vse kar se tiče muslimanske vere...se total spreobrnem in živim muslimansko vero lej, al bod ateist al pa veruj v eno vero. sploh ne razumem kaj bi rada. če se češ spreobrnit in bit muslimanka, ne moreš biti vsega po malo. sploh ne vem kaj češ. pač se "odločiš" za eno vero in to je to. nevem no. uglavnem. bistvo je, da sem hotla reč da če si krščen in imaš po hiši vse "zeleno" ne pomeni da si "pravi" musliman, al pa če si musliman in piješ. sicer pa itak nisem vernik in nisem proti vernikom. vsak se odloči komu in koliko bo veroval in česa se bo držal. tudi sama pijem alkohol, čeprov sem muslimanka, ampak ne tretiram tega tako, da se poročim recimo s srbom in opremim stanovanje po muslimansko. uglavnem, če razumeš prov, če ne pa si misli svoje.
|
|
|
|