Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:16:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Če se vam vode ne da kuhat, je v redu tudi tista v plastenkah. So meni rekli. jaz tudi kar to kupujem. Edino na kar gledam, je vsebnost natrija. Naj bo čim nižja. Mineralne vode imajo po navadi več. Costella recimo prav piše gor, da je primerna za tiste, ki so na dieti z malo Na. Na precej obremeni ledvice.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:25:33
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish no,mi smo že spet budni od 5.30,zgleda,da je naša ugotovila,da je rana ura,zlata ura....si je začela tak veselo vriskat in se obračat po postli.... dobro jutro ....saraya - naš se vsako jutro tak zbudi...... Joooj pa sm mislila, da je naša ful zgodnja , ko vstane nekje med 6 - 6.30. Je pa res, da spi od pol 8h brez vmesnega prebujanja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:31:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Čestitke Kaji. še jaz
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:32:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish imaš z.s. ti tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:33:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kaj pa jaz in gmail. ga nisem čekirala že celo večnost
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:33:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Koliko pa je topla voda v termah? Meni se zdi vse, kar je pod 37 mrzlo... Naša Lara bi verjetno tudi uživala... ma kaj nej jaz potapljaško veštito oblečem?! Joj, joj... Mene če hočeš mučit, me daj v 37 stopinj. Jaz mam najrajši, da je voda okol 25 stopinj... joj,jaz pa se z vrelo tuškam,mi je že enkrat zarad te butaste navade slabo postalo..... jaz tud mam ful vročo vedno...., ko sem bla sem morala ful pazit ja je res nevarno,mene je v srcu stisnilo,od takrat se malo čuvam....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:34:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Kje pa naročim tisto knjigo z recepti sestre Vendeline? Da grem mal pobrskat in naročit. maš jo v vsaki knjigarni....po moje vsaj......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:35:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Če povem po pravici, je meni prav grozno, da je svet postal tako materialen meni tud.....pa večina ful nekaj pričakuje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:36:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 dobro jutro ....saraya - naš se vsako jutro tak zbudi...... sta s fiško čist isto napisale...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:36:38
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Čestitke Kaji. še jaz In jaz
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:37:01
|
|
|
|
gold fish
|
...a pol mu ne smem še te vode iz pipe dat ... ...grem spet termovko iskat....ker v plastenki je nimam več doma... bubi - kaj lučke več ne prodajajo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:37:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Če povem po pravici, je meni prav grozno, da je svet postal tako materialen meni tud.....pa večina ful nekaj pričakuje ma ne se sekirat...lepo na izi..po svoje..po duši..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:37:26
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 dobro jutro ....saraya - naš se vsako jutro tak zbudi...... sta s fiško čist isto napisale... Hehe, nisva - sam jaz sem SPET (ja vem groooozna sem) narobe citirala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:37:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 dobro jutro ....saraya - naš se vsako jutro tak zbudi...... sta s fiško čist isto napisale... ona je mene citirala, pa nekaj ven zbrisala...njen komentar je čisto spodaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:37:56
|
|
|
|
arabela*
|
marisa
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:38:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 dobro jutro ....saraya - naš se vsako jutro tak zbudi...... sta s fiško čist isto napisale... ona je mene citirala, pa nekaj ven zbrisala...njen komentar je čisto spodaj f a c e
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:38:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya marisa a je že 7 ..... saj vem.....čestitke ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:39:25
|
|
|
|
arabela*
|
kaj od mesa naj sploh naši gospodični kupim in s čim naj naredim??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:39:33
|
|
|
|
gold fish
|
...kaj bomo danes kuhale ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:40:14
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya marisa a je že 7 ..... saj vem.....čestitke ... še jaz
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:40:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj od mesa naj sploh naši gospodični kupim in s čim naj naredim?? jaz mu kupim kurjo bedrco al pa perutničko, pa jo dam kuhat, dodam malo razne zelenjave, pol pa vse to sesekljam in dobi taki zelenjavno-mesni čmok
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:41:29
|
|
|
|
petra1978
|
Ko prekuham vodo, kako dolgo jo lahko uporabljam? Da ne rabim za vsak obrok sveže prekuhavat ...... al moram?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:42:20
|
|
|
|
gold fish
|
...pa lahko daš malo riža zraven, da je bolj gosto, pa ne sesekljaš tak fejst al pa kus kus al pa malo zdroba..... odvisno....tu je že gluten not.... jaz mu malo že vseeno dam....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:42:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...kaj bomo danes kuhale .... meso-ribico bom vrgla v pečico,pa zraven krompir,pa solato naredila-hitro in še dobro..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 9:43:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj od mesa naj sploh naši gospodični kupim in s čim naj naredim?? jaz mu kupim kurjo bedrco al pa perutničko, pa jo dam kuhat, dodam malo razne zelenjave, pol pa vse to sesekljam in dobi taki zelenjavno-mesni čmok a črno meso mora bit??
|
ImeMiška2006Kakšno ime vam je lepše za fantka?Nik (
45%)
Matija (
22%)
Tomi (
10%)
Tini (
5%)
Tomaž (
11%)
Robi (
6%)
Število vseh glasov: 479Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!