Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:50:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* luškani mty - veš kak bi ln prav prišla danes.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:51:42
|
|
|
|
ključek
|
se boste jutri kaj zamaskirale??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:52:47
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....lara..ti ga v pon. kar do mb mahni...tank bo spraznjen, me se pa načvekamo malo ...pa mogoče še mimogrede katero zraven vzameš si mene mislila, nede?????? seveda, pa še ma placa ... ..ti si bla tud dans na tapeti ja....za spoznat ....mislim a zato sem mi je tako kolcalo cel dan, med kosilom sem se skoraj zadavila................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:53:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Samo da bo tista ta prava pomlad. Sem že rekla, da se vem kak četrtek z veseljem pridružim v Tivoliju. Ampak mora bit res tak, da bo za šetat, da ne bomo v zaprtem prostoru sedele. jaz tud...samo, ko bo lepše vreme..... ...jaz grem pa zdaj s kurami spat ....sem pojedla tableto...upam, da bo primla in da nehajo zobje bolet.... se grem pridružit malemu pikecu v deželi sanj.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:53:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you se boste jutri kaj zamaskirale?? to sem jaz že prej vprašala........
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:54:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you se boste jutri kaj zamaskirale?? jaz bom krof....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:54:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....lara..ti ga v pon. kar do mb mahni...tank bo spraznjen, me se pa načvekamo malo ...pa mogoče še mimogrede katero zraven vzameš si mene mislila, nede?????? seveda, pa še ma placa ... ..ti si bla tud dans na tapeti ja....za spoznat ....mislim a zato sem mi je tako kolcalo cel dan, med kosilom sem se skoraj zadavila................ ni lepo, da mislim na tebe
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:55:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz tud...samo, ko bo lepše vreme..... fiška,ma ti se vedno izmikaš srečanjem....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:56:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mamljivo..... če ti bo dolgčas javi... Meni se zdi, da bo jutri pri vas grdo vreme..... sem mislila se it šetat po Ljubljani, ma menda tudi tam ne bo sonca..... bova z Laro kar k morju verjetno spet šle.... Kje je še kakšna lušna sprehajalna pot v Ljubljani?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:57:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz tud...samo, ko bo lepše vreme..... fiška,ma ti se vedno izmikaš srečanjem.... ...danes je blo pri meni, tak da to glih ne drži
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:59:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
, da se drugič dobimo v Lj in ti da prideš obveznouser posted image zraven. Kdaj drugič? V četrtek pridi dej...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:59:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni se zdi, da bo jutri pri vas grdo vreme..... sem mislila se it šetat po Ljubljani, ma menda tudi tam ne bo sonca..... bova z Laro kar k morju verjetno spet šle.... nimam pojma o vremenu..lepo bo no,če ti bo ratalo kdaj prit,javi,gremo na
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 21:00:04
|
|
|
|
Marsy
|
Midve s Kajo bi tud radi spoznali koga v živo! Al doma al pa na morju. Danes sem kar mal žalostna... Je že včeraj prišel domov, ker je imel dons ob 7h zjutraj zobarja. Pa je plombo dobil in šel smučat, pa ga je prepihal in že ob 12h prišel domov, ga full boli in je čist bogi. Tko da spet nimam nič od njega, samo delo. Še težje je, ko je on doma, kot če sva s Kajo sami. Zanč je tkole ko sva doma ostali z gripo prišel... Tko no, mal sem mogla pojamrat . Mi je cel dan na glavo obrnil. Še zarad njega sva mogli od mojih domov letet, ker je ključe doma pustil in ni mogel v stanovanje.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 21:00:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..mene pa spet zobje bolijo....no cela dlesen....ma zgleda, da me je napihalo v tistih pol ure zunaj.... Kuverta......... nas je kar nekaj, ki nam dlesen nagaja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 21:01:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...danes je blo pri meni, tak da to glih ne drži to ni isto čez sto let nam bo uspelo se spoznat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 21:02:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you se boste jutri kaj zamaskirale?? to sem jaz že prej vprašala........ saraya, jaz sem malo čorava...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 21:02:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft , da se drugič dobimo v Lj in ti da prideš obveznouser posted image zraven. Kdaj drugič? V četrtek pridi dej... naslednji teden so počitnice...smo vsi doma in moram maksimalno izkoristit , pa ta velikemu se malo posvetit.....kako sankanje na Arehu al pa pležuhanje..... ..pon. gremo po avto ..torek ali četrtek avstrija - ikea , toys... sreda....imamo comr, predavanje philips... petek...trenutno odprto... pa je že konec tedna ... ....ko bo pa lepo pa ziher.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 21:03:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you saraya, jaz sem malo čorava............... ,jaz pa sem si res lasuljo kupla....A pa bo levček
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 21:03:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa še štorija: vidi bubi slikice in pravi: o, trije dojenčki. Kdo pa je to zraven bubike? Od koga pa sta ta dva, ko sta vsak na svoji strani bubike? Eh, ne znam napisat.... meni je tak zaščitniško zvenelo. Veliki bratec Srček.... pa tisti tri tamali hroščki tudi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 21:04:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...danes je blo pri meni, tak da to glih ne drži to ni isto čez sto let nam bo uspelo se spoznat... ...ti si planirana v kratkem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 21:04:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...danes je blo pri meni, tak da to glih ne drži to ni isto čez sto let nam bo uspelo se spoznat... ...sicer pa čez 100 let vse prav pride
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 21:04:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you se boste jutri kaj zamaskirale?? to sem jaz že prej vprašala........ jaz se ne bom. Bom pa dve žuželki okoli vozila No, mislim, da ne bomo nikamor v šoping centre hodili.... ne maram tiste gužve. Na en RD gremo, pa verjetno bomo šli prababico pozdravit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 21:05:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you se boste jutri kaj zamaskirale?? Ne.... vse si upam tudi brez maske....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 21:05:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you saraya, jaz sem malo čorava............... ...sem se zdaj spomnila tisto... sava, drava, morava, p ti je čorava, k pa zelen, ti pa pojdeš ven
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 21:05:57
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you se boste jutri kaj zamaskirale?? jaz bom krof.... jaz sem pa itak klovn celo leto.............
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?