Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 18:34:58
|
|
|
|
petra1978
|
Mi smo pa danes prvič probali nekaj malo bolj gostega: Pa Gal ni bil preveč navdušen. Mogoče je pa še malo prehitro. Bom jutri še enkrat probala, če pa ne bo šlo, bomo pa še malo počakali.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 18:46:52
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa grem babike zdaj kopat,pa rihtat za spanje...smo same..upam da nebo drenja... kaj jutri je pustna sobota al kako??kdaj se sploh maskira,razen torka?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 18:47:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....lara..ti ga v pon. kar do mb mahni...tank bo spraznjen, me se pa načvekamo malo ...pa mogoče še mimogrede katero zraven vzameš Hm.... v ponedeljek je prepoznoo..... imam za it plačat zavarovanje, na upravno enoto... iti izbrat tablice.... V torek popoldne pa ga peljem not... Jutri bom kam zabluzila....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 18:48:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
voda mi nikakor ne gre v racun... V kafiču bi vprašala vročo vodo za čaj.... brez čaja....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 20.2.2009 18:50:55 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 18:50:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jutri bom kam zabluzila.... no,pol pa pridi jutri v mb,te peljemo v europark
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 18:52:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jutri bom kam zabluzila.... no,pol pa pridi jutri v mb,te peljemo v europark mamljivo.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 18:55:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mamljivo..... če ti bo dolgčas javi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 19:06:10
|
|
|
|
pf
|
Lara ful dobro zamisel si dala Virtualni. Vročo vodo v kafiču - brez čaja. Sem se tak nasmejala. Sama si tega ne bi spomnila jaz kar tako, ampak je res priročno. Vliješ v flaško in je to to.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 19:08:14
|
|
|
|
pf
|
Tudi naša poje 125 ali pa malo več kašice. Tako sadne, zelenjavne, kot mlečne. Še najraje ima riževo in sadne. Petra Gal pa res ni videti navdušen. Sploh ne na zadnji sliki. Mogoče je pa res še prehitro zanj. Se mi zdi, da jeziček ven potiska, kar je nekako znak kot so punce povedale, da še ni pripravljen na papico.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 19:14:02
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa je danes prvič pire krompir jedla. Sicer sem ji samo par žličk dala,ker je bilo že relativno pozno za kaj takega...se ni upirala..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:10:45
|
|
|
|
gold fish
|
.....moj je pa včeraj brokoli jedel, se je nekaj napravljal zraven, pa sem mu jabolčni frutek odprla in je zmazal celega, pa pri vsaki žlici malo brokolija zraven ...pa niti ni bil tako slabi okus ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:13:22
|
|
|
|
gold fish
|
lara - ti ga kar mahni do mb...nas je tu kar nekaj, ki bi vaju z lariko rade spoznale...... sicer smo se pa že tak z meto zmenile, da se drugič dobimo v Lj in ti da prideš obvezno zraven.....pa po poti še mogoče kako pobereš...zdaj, ko boš mela večji avto ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:14:49
|
|
|
|
gold fish
|
..mene pa spet zobje bolijo....no cela dlesen....ma zgleda, da me je napihalo v tistih pol ure zunaj....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:16:37
|
|
|
|
gold fish
|
saraya- naš je že tud večkrat pire jedel, pa mu je bil dober...samo nima to za celi obrok....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:21:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .nas je tu kar nekaj, ki bi vaju z lariko rade spoznale...... jaz pa jo že poznam.....no,larike še ne
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:22:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..mene pa spet zobje bolijo....no cela dlesen....ma zgleda, da me je napihalo v tistih pol ure zunaj.... ,ma jaz umiram,že cel mesec,kaj koli v usta dam grozno boli......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:24:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..mene pa spet zobje bolijo....no cela dlesen....ma zgleda, da me je napihalo v tistih pol ure zunaj.... ,ma jaz umiram,že cel mesec,kaj koli v usta dam grozno boli...... pa kaj se to dogaja, nas je ful takih.... ..vreme..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:26:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .nas je tu kar nekaj, ki bi vaju z lariko rade spoznale...... jaz pa jo že poznam.....no,larike še ne .....no, torej jo moraš še spoznat ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:35:20
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:37:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* luškani
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:37:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....lara..ti ga v pon. kar do mb mahni...tank bo spraznjen, me se pa načvekamo malo ...pa mogoče še mimogrede katero zraven vzameš si mene mislila, nede??????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:39:07
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa še štorija: vidi bubi slikice in pravi: o, trije dojenčki. Kdo pa je to zraven bubike? Od koga pa sta ta dva, ko sta vsak na svoji strani bubike? Eh, ne znam napisat.... meni je tak zaščitniško zvenelo. Veliki bratec
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:39:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* luškani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:43:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Glejte, da jih bo naslednjič še več na kupu. Samo da bo tista ta prava pomlad. Sem že rekla, da se vem kak četrtek z veseljem pridružim v Tivoliju. Ampak mora bit res tak, da bo za šetat, da ne bomo v zaprtem prostoru sedele. Joj, jaz bi tak spomine obujala, ko sva z bubijem po Tivoliju šetala Al pa še več po Mostecu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.2.2009 20:48:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....lara..ti ga v pon. kar do mb mahni...tank bo spraznjen, me se pa načvekamo malo ...pa mogoče še mimogrede katero zraven vzameš si mene mislila, nede?????? seveda, pa še ma placa ... ..ti si bla tud dans na tapeti ja....za spoznat ....mislim
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?